Reclamă

Bugetul de producție al filmului „Avatar: The Way of Water” este imens. Ce spune regizorul James Cameron despre suma investită

Rapoartele recente au arătat că bugetul alocat pentru realizarea Avatar 2 a fost în jurul sumei de 250 de milioane de dolari. James Cameron nu a făcut încă publică suma, însă a declarat că proiectul a fost unul extrem de scump. Publicațiile din întreaga lume vorbesc despre bugetul de producție al filmului „Avatar: The Way of Water”.

Publicat: 23 noiembrie 2022, 11:29 / Actualizat: 23 noiembrie 2022, 13:15

James Cameron a anunțat producătorii Disney și 20th Century Studios despre bugetul de producție. Estimările spun că „Avatar: The Way of Water” riscă să fie„cea mai proastă afacere din istoria filmului”. Pentru a atinge pragul de rentabilitate, filmul trebuie să fie al treilea sau al patrulea în topul vânzărilor. Previziunile nu par să fie promițătoare pentru regizorul James Cameron.

Bugetul de producție al filmului „Avatar: The Way of Water” este imens

În clasamentul modial, pe primul loc în topul vânzărilor se află „Avatar”. Primul film lansat în 2009, a fost făcut tot în regia lui James Cameron. Publicația Variety spune că primul film s-ar fi învârtit în jurul sumei de 2,9 miliarde de dolari.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Imagine din primul trailer al filmului „Avatar: The Way of Water”
Primul trailer al filmului „Avatar: The Way of Water” a fost lansat și a reușit să strângă un număr record de vizualizări / Profimedia Images

Pe locul al doilea se află producția Disney „Avengers: Endgame” . Producția a strâns 2,7 miliarde de dolari. Poziția a treia este ocupată de „Titanic”, tot a lui Cameron (2,1 miliarde de dolari).

Reclamă

Noul film Avatar trebuie să depășească încasările pentru „Star Wars: The Force Awakenes” și „Avangers: Infinity War”.

După așteptări de mai bine de un deceniu, „Avatar: Way of Water” vine în continuarea poveștii primului film „Avatar” din 2009. Blockbuster-ul „Avatar” s-a bucurat și de imagini futuriste care au atras atenția criticilor de film și a publicului.

La doar câteva săptămâni până la lansare, a fost publicată o imagine ce îl prezintă pe Jake, încrezător, stând deasupra unei banshee.

Reclamă

Cameron a lucrat alături de lingviști pentru a crea cât mai bine funcționalitatea limbii Na’vi. De asemenea, s-au investit sume uriașe în tehnologii de ultimă generație folosite pentru capturarea imaginilor faciale în animație.

Cum arată trailerul „Avatar: Way of Water”

Trailerul „Avatar: Way of Water” ne oferă o privire de ansamblu a vieții de familie dintre Jake, Neytiri și copilul lor. De asemenea, sunt surprinse și figuri noi, persoanaje care vor apărea pe parcursul filmului în diferite ipostaze și provocări.

Kate Winslet, Cliff Curtis, Edie Falco și Vin Diesel sunt doar câțiva dintre actorii care vor avea un rol în partea a doua a filmului „Avatar”.

„Avatar: The Way of Water” va apărea în cinematografe pe 16 decembrie. Se preconizează ca filmul să aibă o durată de 3 ore și 10 minute.

Distribuția noului film îi are în prim plan pe actorii Sam Worthington, Zoe Saldana, Matt Gerald, Joel David Moore, CCH Pounder, Dileep Rao, și Giovanni Ribisi.

James Cameron ar vrea să lanseze și o a treia parte a seriei de filme Avatar

James Cameron a anunțat că are planuri mari pentru seria Avatar. De aceea, regizorul a declarat că va urma și o a treia parte a filmului, dacă „Way of Water” se ridică la nivelul dorit în box-office. În prezent, bugetul de producție al filmului „Avatar: The Way of Water” este imens.

Fanii au așteptat mai bine de 10 ani continuarea primului film, iar Cameron anunță că de atunci s-au modificat multe lucruri, iar publicul trebuie să se pregătească pentru ce va urma.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×