Reclamă

Care e cel mai bun film din lume. Cele mai populare producții din toate timpurile

Pregătește floricelele și hai să descoperi alături de noi care este cel mai bun film din lume. Ți-am pregătit o listă impresionantă cu unele din cele mai apreciate producții are au fost lansate de-a lungul timpului. Indiferent de genul preferat există o producție perfectă pentru fiecare iubitor de filme.

Publicat: 28 iunie 2022, 7:43 / Actualizat: 28 iunie 2022, 10:16
O scenă din filmul Avatar considerat a fi cel mai bun film din lume
Pregătește floricelele și hai să descoperi alături de noi care este cel mai bun film din lume. Ți-am pregătit o listă impresionantă cu unele din cele mai apreciate producții / Profimedia Images

Cele mai populare producții din lume au reușit să-și câștige acest titlu datorită încasărilor record pe care le-au strâns de-a lungul timpului, dar și datorită poveștilor nemuritoare pe care le-au adus în fața publicului. Vezi dacă unul din filmele tale preferate se află pe această listă și descoperă cum poți să-ți îmbogățești cunoștințele cu unul din cele mai bune filme din toate timpurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care e cel mai bun film din lume

Filmul Avatar a apărut la sfârșitul anului 2009, însă scrierea scenariului a început încă din anul 1996. James Cameron și-a dorit să lanseze acest film la scurt timp după ce a lansat Titanic. Cu toate acestea, tehnologia necesară filmărilor nu exista la acel moment.

Acțiunea filmului este plasată în anul 2154 pe Pandora, o lună din sistemul stelar Alpha Centauri. Avatar a avut un buget de 237 milioane de dolari, însă cheltuielile au depășit cu mult acest buget. Cu toate acestea rămâne cel mai bun film din toate timpurile.

Conform Box Office, încasările brute din ziua lansării s-au ridicat la suma de 27.000.000 $.  Este filmul care a încasat cel mai repede un miliard de dolari și rămâne în continuare una din cele mai apreciate producții a tuturor timpurilor.

Reclamă

Regizorii au anunțat deja o continuare, Avatar: The Way of Water care va fi lansat la 13 ani de la apariția primului film. Producătorii se așteaptă ca filmul să fie la fel de bine primit de către publicul din lumea întreagă.

Cele mai populare producții din toate timpurile

Există nenumărate filme care au rămas în istorie datorită poveștilor spuse sau a tehnicilor revoluționare de filmare. Fiecare producție este unică în felul său, însă acestea cinci sunt considerate a fi unele dintre cele mai populare. Dacă vrei să aprofundezi capodoperele care au rămas în istoria filmelor de succes, te invităm să descoperi cinci dintre acestea.

Reclamă

Filmele ne fac să ne simțim mai aproape de lume și ne transportă în povești la care de multe ori doar visăm. Acestea ne transpun în pielea personajelor și ne fac pentru câteva clipe sî trăim cu totul alte vieți. Un film bun rămâne în istorie datorită emoțiilor și trăirilor pe care le transmite.

The Godfather – 1972

Regia: Francis Ford Coppola
Cu: Al Pacino, Marlon Brando, James Caan

The Godfather sau Nașul este un film dur care prezintă ascensiunea, decăderea și din nou ascensiunea unei familii mafiote din New York. Filmul a fost inspirat de romanul lui Mario Puzo și prezintă o viziune realistă asupra lumii mafiote unde onarea este cel mai de preț lucru. Al Pacino și Robert De Niro sunt dar doi dintre actorii de succes care interpretează roluri remarcabile în cadrul producției de succes.

Filmul lansat în regia lui Francis Ford Coppola are acțiunea plasată în jurul anilor 1940-1950 și prezintă viața fictivă a familiei Corleone. Producția a primit de-a lungul timpului o mulțime de premii și distincții, printre care trei Premii Oscar și cinci Globuri de Aur. 

Raging Bull – 1980

Regia: Martin Scorsese
Cu:
Robert De Niro, Cathy Moriarty, Joe Pesci

Rangin Bull este considerat a fi unul dintre cele mai bune filme alb-negru despre box. Povestea surprinde viața unui tânăr atlet care se zbate să reușească în societatea în care trăiește, punându-și în valoare singurul talent, forța. Filmul a avut drept reper autobiografia lui Jake La Motta, interpretat de Robert De Niro. În urma interpretării sale, De Niro a primit Premiul Oscar pentru ”Cel mai bun actor”.

Personajul principal nu este un campion disciplinat, ci este violent și foarte schimbător, al cărui scop este de multe ori răzbunarea. Viața lui ia o întorsătură dramatică atunci când nici luptele nu par să-l mai satisfacă. Transformarea lui Robert De Niro pe tot parcursul filmului este una de-a dreptul excepțională. Este un film care dovedește genialitatea și implicarea a doi dintre cei mai importanți oameni din lumea filmului Martin Scorsese și Robert De Niro.

Casablanca – 1942

Regia: Michael Curtiz
Cu:
Humphrey Bogart, Ingrid Bergman, Paul Henreid

Casablanca ar putea fi considerat cu ușurință cel mai bun film din lume datorită poveștii uimitoare pe care o surprinde. Filmul a fost realizat în 1942 și aduce în lumină o poveste de dragoste nemuritoare. Protagoniștii sunt interpretați de actori de renume precum Humphrey Bograt și Ingrid Bergman.

Casablanca a câștigat Premiul Oscar pentru ”Cel mai bun film al anului” și este considerat filmul de căpătâi al secolului XX. Producția surprinde o poveste de iubire supusă dramei celui de-Al Doilea Război Mondial și este inclusă pe lista cu cele mai bune filme de dragoste din toate timpurile

Schindler’s List – 1993

Regia: Steven Spielberg
Cu: Liam Neeson, Ralph Fiennes, Caroline Goodall

Lista lui Schindler este un film dramă istoric produs și regizat în anul 1993 de către Steven Spielberg. Acesta a avut la bază romanul non ficțiune din 1982, Arca lui Schindler, scris de Thomas Keneally. Filmul îl are în prim plan pe Oskar Schindler, un magnat german care a reușit să salveze de la moarte mai bine de 1000 de evrei. Filmul este prezentat oarecum sub forma unui documentar istoric.

Producția este ciclică datorită începutului care anticipează ororile ce vor avea loc în lagărele de la Auschwitz. La sfârșitul producției umanitatea apare în momentul în care Schindler îi ajută pe evrei să organizeze și să serbeze Shabbat-ul. Destinul unor suflete este schimbat complet de acest personaj care reușește să-i salveze de la o soartă tragică.

The Shawshank Redemption -1994

Regia: Frank Darabont
Cu:
Morgan Freeman, Tim Robbins, Bob Gunton

Închisoarea Îngerilor, așa cum a fost tradus în România, este un film american din anul 1994. Acesta a fost regizat de Frank Darabont și s-a ecranizat după nuvela lui Rtephen King, Rita Hayworth and Shawshank Redemption. Acțiunea este plasată în 1946 când Andy Dufresne, un bancher de succes, este condamnat pe nedrept pentru cuiderea soției sale și a amantului acesteia.

Acesta primește două sentințe la una din cele mai dure închisori din America. În interiorul acesteia Andy se împrietenește cu Red și cercul acestuia de prieteni. Red era un om înțelept, cunoscut și respectat de toți ceilalți deținuți. Acțiunea se complică în momentul în care Andy îi cere lui Red să-i facă rost de un piolet pentru a-și păstra unul din hobby-urile sale. 

Topul celor mai bune filme din 1990 – 2000

An de an s-au lansat filme care au reușit să rămână în sufletul oamenilor. Aceste zece filme s-au făcut remarcate prin încasările record pe care au reușit să le strângă de la momentul lansării.

Ți-am pregătit unele dintre cele mai vizionate filme începând cu anii 1990 și până la începutul anilor 2000.

Ghost – 1990

Regia: Jerry Zucker
Cu:
Patrick Swayze, Demi Moore, Whoopi Goldberg

Ghost a fost tradus în România drept Fantoma mea iubită. Filmul romantic este un thriller fantastic ce îi are în rolurile principale pe Patrick Swayze și Demi Moore. Producția a avut încasări de peste 505 milioane de dolari, cu un buget inițial de 22 de milioane de dolari. Filmul spune povestea lui Sam și a iubitei sale, Molly, care locuiesc în Manhattan. Într-o seară, când cei doi îndrăgostiți se întorc de la teatru, aceștia sunt jefuiți de Willie.

În urma confruntării dintre Sam și Willie, Sam este ucis și devine o fantomă. Acesta încearcă să-și avertizeze iubita că este în pericol și reușește să facă acest lucru prin intermediul lui Oda Mae, o femeie care ajută spiritele să comunica cu cei vii. Ghost rămâne una din alegerile principale ale oricărui cinefil îndrăgostit de filmele din anii 1990. 

Robin Hood: Prince of Thieves – 1991

Regia: Kevin Reynolds
Cu:
Morgan Freeman, Mary Elizabeth Mastrantonio, Kevin Costner

Filmul este o versiune violentă a poveștii clasice aducă la lumină și câteva elemente ce țin de romantis. Acesta a fost filmat în cea mai mare parte pe timpul nopții sau în păduri mohorâte. Aceste decoruri au ajutat foarte mult la setarea atmosferei generale. Scenele de acțiune sunt foarte concentrate și destul de dificil de urmărit. Kevin Costner este cel care îl interpretează pe Robin Hood.

Romantismul dintre Robin și Maid Marian oferă publicului o nouă perspectivă asupra poveștilor clasice de dragoste. Cel mai colorat personaj al filmului este nimeni altul decât Șeriful din Nottingham. Este un film cu multe scene de acțiune care te va face să te îndrăgostești raid de personaje și de povestea acestora.

The Bodyguard – 1992

Regia: Mick Jackson
Cu:
Whitney Houston, Kevin Costner, Gary Kemp

La prima vedere filmul pare că expune o poveste de dragoste, dar lucrurile stau complet diferit. Producția expune două stiluri de viață complet opuse, al unui superstar al muzicii pop a cărei faimă și avere depind de milioane de fani și al unui bodyguard profesionist care își câștigă existența protejând-o pe aceasta. Filmul conține și o poveste de dragoste, dar este genul de poveste care crește între doi oameni care petrec mult timp împreună.

Vedeta, Rachel Marron, e interpretată de Whitney Houston. De cealaltă parte de află Frank Farmer, interpretat de Kevin Costner. Frank s-a pregătit de-a lungul timpului în Serviciul secret, însă în urma unui accident acesta renunță și se angajează pentru a păzi vedete. Lucrurile iau o întorsătură neobișnuită atunci când Frank este însărcinat cu grija și protecția artistei Rachel Marron.

Jurassic Park – 1993

Regia: Steven Spielberg
Cu:
Sam Neill, Laura Dern, Richard Attenborough

Jurassic Park este o adevărată capodoperă realizată de Steven Spielberg. Acțiunea se petrece într-un parc tematic care se află pe o insulă îndepărtată. Aici dinozauri reali au fost creați din moleculele de ADN care au supraviețuit trecerii timpului. Filmul aduce în lumină unii din cei mai spectaculosi dinozauri care au trăit vreodată pe Pământ. Cea mai mare parte a eforturilor regizorului au fost îndreptate pentru a crea miniaturile dinozaurilor.

Povestea se desfășoară jurul milionarului Richard Attenborough care construiește acest parc tematic. Doi experți despre viața dinozaurilor și un matematician vor ajunge în parcul tematic pentru a-l xplora. Vizitatorii vor porni într-un tur care va declanșa întreaga acțiune a filmului. O producție care te va ține cu sufletul la gură până în ultimul moment.

Forrest Gump – 1994

Regia: Robert Zemeckis
Cu: Tom Hanks, Robin Wright, Gary Sinise

Forrest Gump a fost lansat pe data de 6 iulie 1994, iar în rolul principal s-a aflat actorul de succes, Tom Hanks. Acesta a interpretat rolul un bărbat înzestra cu naivitatea unui copil. Filmul este o călătorie de-a dreptul emoționant prin evenimentele definitorii ale sfârșitului de secol XX care a aduce în lumină o parte din valorile orașelor mici americane.

Deși a avut premiera în urmă cu mai bine de 20 de ani, filmul a reușit să câștige șase Premii Oscar și a avut încasări de 677 de milioane de dolari. Filmul reprezintă o parte de temelie a culturii populare americane, fiind totodată unul din cele mai urmărite filme din întreaga lume.

Die Hard with a Vengeance – 1995

Regia: John McTiernan
Cu: Bruce Willis, Jeremy Irons, Samuel L. Jackson

Matt revine în filmul lui John McTiernan, Die Hard-with a Vengeance, cu Bruce Willis, Samuel L. Jackson și Jeremy Irons. Filmul este considerat de cei mai mulți cinefili adevărata continuare a producției Die Hard, fiind mult mai bun decât Die Hard 2.

Filmul preia spiritul original al producției inițiale și îl menține pe John McClane, interpretat de Bruce Willis, în viață. Filmul cuprinde o mulțime de cadre spectaculoase, iar povestea este mult mai palpitantă decât în prima parte a producției.

Independence Day – 1996

Regia: Roland Emmerich
Cu:
Will Smith, Bill Pullman, Mary McDonnell

Independence Day este considerat a fi cel mai bun film din lume. Acesta abordează tema apocalipsei ce are la bază o invazie extraterestră a Pământului. Acțiunea se concentrează în jurul unui grup de oameni care se adună în deșertul Nevada după un atac extraterestru. Populația umană decide că este momentu  pentru un contraatac pe care îl lansează pe data de 4 iulie, dată la care se sărbătorește Ziua Independenței în Statele Unite ale Americii.

Filmul a fost difuzat în multe cinematografe cu o zi înainte de data oficial a lansării. Producția a reușit să câștige Premiul Academiei pentru cele mai bune efecte vizuale și a fost nominalizat inclusiv la categoria pentru cea mai bună coloană sonoră.

Titanic – 1997

Regia: James Cameron
Cu:
Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Kathy Bates

Titanic este considerat a fi unul din cele mai bune filme de dragoste din toate timpurile. Acțiunea se desfășoară pe un vas de croazieră timp ce dinc zile, înainte ca vasul să lovească un ghețar și să ajungă pe fundul oceanului.

Este considerat a fi unul din cele mai bune filme, dar și unul din filmele cu cele mai mari încasări. Povestea de dragoste dintre Jack și Rose continuă să impresioneze și astăzi. Jack, un băiat simplu, se îndrăgostește de Rose, care provine dintr-o clasă socială înaltă. Dragostea lor va dăinui pentru mai bine de 84 de ani, în ciuda faptului că Jack își va da viața pentru a o salva pe Rose.

Armageddon – 1998

Regia: Michael Bay
Cu:
Bruce Willis, Ben Affleck, Billy Bob Thornton

Filmul cu Bruce Willis și Ben Affleck abordează tema apocalipsei și reușește să impresioneze datorită poveștii pe care o spune. Producția a fost regizată de Michael Bay și produsă de Jerry Bruckheimer. Povestea se desfășoară în jurul unui grup de experți în forări petroliere care sunt trimiși de NASA în spațiul cosmic pentru a opri un asteroid gigantic care amenință siguranța planetei Pământ.

În rolurile principale se regăsesc actori de renume. Pe lângă Affleck și Willis îi puteți admira pe Billy Bob Thornton, Liv Tyler, Keith David și Steve Buscemi. Conform box office, acesta a avut încasări de 553.7 milioane de dolari și un buget inițial de 140 de milioane de dolari.

Star Wars: Episode I – The Phantom Menace 1999

Regia: George Lucas
Cu:
Liam Neeson, Ewan McGregor, Natalie Portman

Războiul stelelor – Episodul I: Amenințarea fantomă este considerat a fi cel mai bun film din lume care s-a lansat în anu 1999. Acesta face parte dintr-o epopee spațială care continuă să impresioneze și în zilele noastre. Este cel de-al patrulea film care a fost lansat din seria Războiul Stelelor și primul film din punct de vedere al cronologiei întâmplărilor prezentate de către actuala serie.

Povestea urmărește întâmplările prin care trec maestrul Jedi Qui-Gon Jinn și ucenicul său, Obi-Wan Kenobi. Premiera a avut loc pe data de 9 mai 1999 și a fost foarte bine primit de către publicul din lumea întreagă. Producția a avut încasări de peste 920.3 milioane de dolari. O reeditare a filmului în varianta 3D a fost lansată în anul 2012 și s-a bucurat de recenzii la fel de pozitive din partea publicului larg.

Mission: Impossible II – 2000

Regia: John Woo
Cu: Tom Cruise, Dougray Scott, Thandiwe Newton

Misiune: Imposibilă II este cel mai bun film de acțiune din întreaga lume conform încasărilor record pe care le-a înregistrat. Producția este regizată de John Woo, iar în rolul principal se află nimeni altul decât Tom Cruise. Filmul este o continuare a primei producții, Misiune Imposibilă (1996) regizată de Brian De Palma.

Cruise revine pe marile ecrane în rolul agentului Ethan Hunt, un agent care face parte dintr-o agenție top-secretă de spionaj și operațiuni clandestine. Acesta este nevoit să intre sub acoperire pentru a opri un fost agent care furase un virus mortal și care dorea să vândă antidotul celor care reușeau să-l convingă c oferă mai mult. Este un film plin de efecte speciale, iar dacă ești adepta producțiilor de acțiune, atunci aceasta este ideală pentru tine.

Filmele care au avut cele mai mari încasări din toate timpurile

Am văzut deja care este cel mai bun film din lume, însă acum este momentul să aflăm care producțiii au avut cele mai mair încasări din toate timpurile. Am pregatit un top cu primele cinci producții care au reușit să aibă încasări record și care reușesc să se mențină în continuare pe primele poziții.

În mod cert filmul Avatar se află în cap de listă. Cu un scor foarte apropiat, pe următoarea poziție se află una din cele mai apreciate producții Marvel. În cele ce urmează vom observa faptul că filmele care au avut cele mai mari încasări din toate timpurile fac parte, în cea mai mare măsură, din Universul Cinematic Marvel.

Avengers: Endgame

Regia: Joe Russo
Cu:
Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo

Răzbunătorii: Sfârșitul jocului a reușit să aibă cele mai mari încasări din toate timpurile după filmul Avatar. Producția reprezintă o continuare a filmului din 2012, Răzbunătorii, a filmului Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron și a filmului Răzbunătorii: Războiul Infinitului. Filmările au început încă din anul 2017, însă au fost finalizate abia în 2019.

Producția a fost intens promovată de către Disney și a reușit să strângă încasări de aproape 2.8 miliarde de dolari la nivel internațional. Filmul s-a aflat vreme de mulți ani pe primul loc în box office reușind să depășească încasările producție Avatar pentru o bună bucată de timp.

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens

Regia: J.J. Abrams
Cu:
Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac

Nu este nicio surpriză faptul că un film din seria Star Wars se află în clasamentul producțiilor cu cele mai mari încasări din toate tipurile. Producția este cea de-a șaptea din seria de filme Războiul Stelelor și a avut parte de o primire călduroasă atunci când a fost lansat în anul 2015. Filmul prezintă povestea a trei tineri conducători care se  luptă alături de personajele din filmele anterioare.

Totul se întâmplă la 30 de ani de la distrugerea ultimei Stea a Morții, când Luke Skywalker, ultimul Jedi, a dispărut. Primul Ordin a preluat puterea asupra Imperiului Galactic decăzut și încearcă să elimine definitiv Republica și rezistența care se opune. Un film plin de acțiune care te va cuceri datorită efectelor sale speciale. Conform box office, producția a avut încasări record înregistrând 2.0 miliarde de dolari.

Avengers: Infinity War

Regia: Joe Russo
Cu:
Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo

Răzbunătorii: Războiul Infinitului a fost lansat în 2018 și a reușit să strângă încasări record. Acțiune aurmărește unirea forțelor dintre Răzbunători și Gardienii Galaxei. Aceștia încearcă să-l oprească pe Thanos din a colecta Pietrele Infinitului și a distruge întreaga viață din Univers. Filmul a fost foarte bine primit de critici și a fost aplaudat pentru efectele vizuale impresionante, dar și pentru încărcătura emoțională a poveștii.

Este considerat a fi primul film cu supereroi care a reușit să încaseze peste 2 miliarde de dolari la nivel internațional. Totodată este cel mai profitabil film lansată în 2018. Recordul încasărilor a fost doborât de un alt film produs de Marvel din aceeași serie, respectiv Răzbunătorii: Sfârșitul jocului din 2019.

Spider-Man: No Way Home

Regia: Jon Watts
Cu:
Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch

Tot din seria filmelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile avem o producție cu supereroi, respectiv Spider Man. Este cel de-al patrulea film din clasamentul producțiilor cu încasări record la nivel internațional. Filmul a fost lansat în 2021 sub umbrela Marvel Studios. Filmul urmărește legătura dintre Spider-Man și Dr. Strange.

Parker îl roagă pe Strange să-i facă pe toți cei care îl cunosc pe Spider Man să uite de existența acestuia după ce identitatea sa secretă a fost făcută cunoscută în filmul Omul-Păianjen: Departe de casă. Însă vraja lui Strange deschide multiversul și îi permite intrarea lui Parker în cinci realități diferite. Filmul a reușit să încaseze 1.9 miliarde de dolari la nivel internațional și este considerat a fi cel mai bun film din lume în anul 2021.

Jurassic World

Regia: Colin Trevorrow
Cu:
Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern

Jurassic World produs în 2015 este al patrulea film din seria Jurassic Park.Povestea se învârte în jurul echipei Jurassic World cre creează cu ajutorul ingineriei genetice un Indominus Rex, un hybrid dintre Velociraptor și Tyrannosaurus Rex. Acest dinozaur se dovedește a fi extrem de inteligent și mult mai feroce decât au plănuit inițial creatorii săi.

După ce experimental scapă de sub control, dinozaurul ajunge să amenințe celelalte specii de pe Insula Nublar. Pentru a-l putea prinde, Owen Grady este nevoit să pornească alături de o echipă de Velociraptori care să-l vâneze. Însă lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când Owen descoperă că are o legătură special cu echipa sa. Producția a avut încasări record de 1.6 miliarde de dolar și este considerat a fi cel mai profitabil film din toată seria Jurassic Park.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×