Reclamă

Cele mai bune filme de dragoste din toate timpurile. Producții pe care trebuie să le vezi toamna aceasta

Toamna aceasta trebuie să te relaxezi cu unele dintre cele mai bune filme de dragoste din toate timpurile. Ți-am pregătit câteva producții care te vor face să te îndrăgostești imediat de personajele principale. Fie că le privești singură sua cu cel iubit, aceste filme îți vor aduce imediat zâmbetul pe buze și căldură în suflet.

Publicat: 10 octombrie 2021, 7:22

De-a lungul timpului poveștile de dragoste au devenit nemuritoare prin intermediul unor filme de excepție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dintre acestea am selectat zece dintre cele mai îndrăgite povești de iubire pe care să le vezi toamna aceasta. Pregătește-ți ceaiul preferat sau o cană de ciocolată caldă și alege unul dintre cele mai frumoase filme de dragoste din toate timpurile.

Cele mai bun filme de dragoste din toate timpurile

Toamna și-a intrat în drepturi, iar tu ar trebui să te relaxezi cu unul dintre cele mai bune filme de dragoste din toate timpurile. Ți-am pregătit o listă cu cele mai îndrăgite și admirate povești de iubire.

Dacă ai terminat deja lista de filme noi care apar în luna septembrie, atunci te poți bucura de o poveste de dragoste singură sau alături de cel pe care îl iubești.

Pregătește-ți floricelele preferate, ia cu tine o pătură călduroasă și alege unul din cele mai admirate filme de dragoste din toate timpurile.

Reclamă

Casablanca

Regia: Michael Curtiz
Cu: Humphrey Bogart, Ingrid Bergman, Paul Henreid

Producția Casablanca trebuie să se afle pe lista ta cu cele mai bune filme de dragoste dint oate timpurile. Ralizat în 1942, filmul aduce în lumină o poveste de dragoste nemuritoare. Protagoniștii producției sunt actorii Humphrey Bograt și Ingrid Bergman, iar pelicula a fost considerată drept unul dintre cele mai bune filme ale secolului XX.

Reclamă

Casablanca a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun film al anului. Personajele uzica și toată atmosfera din film te vor transpune într-o poveste de iubire supusă dramei celui de-Al Doilea Război Mondial.

Pride and Prejudice 

Regia: Joe Wright
Cu: Keira Knightley, Matthew Macfadyen, Rosamund Pike

Filmul Pride and Prejudice trebuie să se afle pe lista ta cu cele mai bune filme de dragoste pe care trebuie să le vezi toamna aceasta. Filmul are la bază o poveste de dragoste nemuritoare scrisă de autoarea Jane Austen. Povestea de iubire se desfășoară între Elizabeth Bennet și Mr. Darcy care au fost aduși la viață în ecranizarea din 3005.

Filmul spune povestea unei fete plină de mândrie și cu foarte multe prejudecăți atunci când vine vorba de bărbații bogați din jurul său. 

După multe suișuri și coborâșuri, Elizabeth se îndrăgostește iremediabil de Mr. Darcy pe care ajunge să-l cunoască și să descopere că a trăit în tot acel timp în propriile deziluzii. O poveste nemuritoare care aduce în prim plan o relație de iubire și ură care în cele din urmă se va concretiza în cea mai frumoasă poveste de viață.

Titanic

Regia: James Cameron
Cu: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane

Nu este nicio surpriză faptul că filmul Titanic se află pe lista cu cele mai bune filme de dragoste pe care ar trebui să le vezi toamna aceasta. Povestea tragică se desfășoară pe un vas de croazieră timp de cinci zile, înainte ca vasul să lovească un ghețar și să ajungă pentru totdeauna pe fundul oceanului. Este una dintre cele mai frumoase povești de iubire care au fost spuse vreodată.

Din momentul în care Jack și rose se întâlnesc, nimic nu poate schimba bucuria din sufletele celor doi. Jack, un băiat simplu se îndrăgostește de frumoasa Rose provenită dintr-o clasă socială înaltă. Dragostea dintre cei doi se dezvoltă pe parcursul croazierei și ajunge să dăinuie mai bine de 84 de ani în sufletul lui rose. În plus, este unul din filmele care l-au consacrat pe Leonardo Dicaprio în lumea filmului, iar coloana sonoră interpretată de Celine Dione nu poate să nu te miște. 

Dirty Dancing 

Regia: Emile Ardolino
Cu: Patrick Swayze, Jennifer Grey, Cynthia Rhodes

O altă poveste clasică de iubire se desfășoară în filmul Dirty Dancing. Povestea de iubire are loc între un ”băiat rău”, Johnny care este un instructor de dans și frumoasa Baby. O poveste nemuritoare care te va face să te îndrăgostești imediat de personajele principale.

Filmul este o dramă romantică care a reușit să strângă încasări de peste 200 de milioane de dolari, având premiera în anul 1987. Totodată, melodia The Time Of My Life produsă de Jimmy Lenner a devenit celebră datorită producției. Este cu siguranță unul dintre cele mai bune filme de dragoste care s-au produs vreodată.

A Walk to Remember

Regia: Adam Shankman
Cu: Mandy Moore, Shane West, Daryl Hannah

Filmul A Walk to Remember este definiția zicalei ”opusurile se atrag”. Pelicula pune în scenă povestea de iubire dintre Jamie și Landon. În timp Jamie este o studentă care nu se abate de la reguli, Landon este genul băiatului rău care își dorește să cucerească fiecare fată.

Povestea de iubire dintre cei doi se declanșează în momentul în care Landon ajunge să fie pedepsit pentru una din farsele pe care le făcuse și astfel ajunge să-și petreacă cea mai mare parte a timpului cu Jamie. Forțați de împrejurări, cei doi ajung să se cunoască mai bine și în final să se îndrăgostească. Cu toate acestea, lucrurile iau o întorsătură dramatică atunci când Landon află unul dintre cele mai ascunse secrete ale iubitei sale, Jamie.

The Last Song

Regia: Julie Anne Robinson
Cu: Miley Cyrus, Liam Hemsworth, Bobby Coleman

The Last Song este producția care i-a adus împreună pe Miley Cyrus și Liam Hemsworth. Miley Cyrus o interpretează pe Ronnie, o tânără de 17 ani care este forțată să-și petreacă vacanța de vară alături de fratele și tatăl său. Cu  conflict mai vechi dintre Ronnie și tatăl său se reaprinde, iar aceasta se transformă în adolescenta rebelă care își dorește să se afirme.

Ronnie îl întâlnește pe Will, interpretat de Liam Hemsworth și își redescoperă pasiunea pentru muzică și un vis care mocnea în interiorul său de foarte mult timp. O poveste de-o vară care ajunge să se transforme într-una din cele mai frumoase povești de iubire.

A Star is Born

Regia: Bradley Cooper
Cu: Lady Gaga, Bradley Cooper, Greg Grunberg

Lady Gaga și-a demonstrat pentru prima dată talentul actoricesc în rolul lui Ally din producția A Star is Born. Ally este o tânără care încearcă să facă totul pentru a-și îndeplini visul. Aceasta îl întâlnește pe Jack, interpretat de Bradley Cooper, care este un muzician bine cunoscut și care ajunge să-i arate lui Ally calea către succes.

Povestea de iubire dintre ei este foarte puternică, iar Jack o va ajuta pe Ally pe tot parcursul drumului său în muzică. Însă lucrurile iau o întorsătură dramatică, iar Ally se vede pusă într-o situație pe care cu greu o va putea depăși.

Love, Rosie

Regia: Christian Ditter
Cu: Lily Collins, Sam Claflin, Jaime Winstone

Love, rosie trebuie să se afle pe lista ta cu cele mai bune filme de dragoste pe care trebuie să le vezi toamna aceasta. Povestea de dragoste se desfășoară între Rosie și Alex care au fost cei mai buni prieteni dintotdeauna. Cu toate acestea, niciunul din ei nu s-a gândit să ducă relația de prietenie la următorul nivel.

Însă acest lucru se schimbă complet atunci când Rosie împlinește 18 ani, iar Ales o sărută și realizează că este complet îndrăgostit. Lucrurile ar fi putut să se transforme rapid între ei, însă Alex nu-și dorește să strice prietenia pe care o are cu Rosie, așa că decide să-și țină sentimentele ascunse. Anii trec, iar cei doi ajungă să aibă relații diferite până ce în final se reîntâlnesc și realizează că sunt făcuți unul pentru celălalt.

The Notebook

Regia: Nick Cassavetes
Cu: Rachel McAdams, Ryan Gosling, James Garner

The Notebook este unul dintre cele mai bune filme de dragoste din toate timpurile. Regizorul Nick Cassavetes a știut cum să aducă în lumină o poveste de iubire nemuritoare. Dacă nu ai văzut deja filmul, atunci trebuie să-l incluzi pe lista ta.

Povestea de dragoste se desfășoară într-o vacanță de vară între Allie și Noah care sunt puși în fața unor provocări uriașe. Cei doi încearcă să-și ducă iubirea de-o vară mai departe, însă nenumărate provocări apar în calea lor. Proveniți din medii sociale diferite, cei doi se văd puși în fața unei decizii importante căreia doar iubirea adevărată ar putea să-i aducă o finalitate. 

Me Before You

Regia: Thea Sharrock
Cu: Emilia Clarke, Sam Claflin, Janet McTeer

Am ajuns la ultimul film de pe lista noastră, iar această poveste de dragoste de va face să privești viața cu ochi noi. Emilia Clarke o interpretează pe tânăra Lou care locuiește într-un oraș mic și își ia angajamentul de a avea grijă de un tânăr bogat care a fost paralizat în urma unui accident cu ani în urmă.

Cei doi ajung să se îndrăgostească, air la scurt timp devin de nedespărțit. Cu toate acestea, lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când Lou află decizia pe care iubitul său a luat-o. Viața lui Lou este pe cale să se schimbe în momentul în care iubitul său Will Traynor îi dă una dintre cele mai triste vești.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×