Reclamă

Filme noi care apar în luna octombrie 2021. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Luna octombrie vine cu producții vaste care acoperă cele mai multe genuri. Ți-am pregătit o listă cu cele mai bune filme noi care apar în luna octombrie 2021 pentru a putea să te bucuri de o toamnă superbă alături de actorii tăi preferați.

Publicat: 29 septembrie 2021, 7:22 / Actualizat: 3 octombrie 2021, 9:23

Fie că preferi filmele romantice sau peliculele pline de dramă și acțiune, unul din aceste cinci filme va fi cu siguranță pe placul tău. De la povești emoționante, la povești nemuritoare, personajele acestor filme sunt gata să te surprindă cu povești pline de suspans și umor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme noi care apar în luna octombrie 2021

Dacă ai văzut deja lista cu filme pe care ți-am pregătit-o pentru luna septembrie, atunci te invităm să descoperi care sunt cele mai așteptate filme ale lunii octombrie.

Acestea sunt cele mai așteptate producții ale anului și promit să aducă la viață povești captivante care să transpună publicul într-un univers nou.

Ți-am pregătit cinci filme care se află și pe lista celor mai bune producții ale anului 2021. Pline de acțiune, suspans, mister și multă iubire, aceste filme promit să țină publicul aproape de marile ecrane.

Pregătește-ți gustarea favorită și alege unul din cele mai bune filme ale lunii acesteia. 

Reclamă

No Time to Die

Regia: Cary Joji Fukunaga
Cu: Daniel Craig, Rami Malek, Lashana Lynch

Încă de la primul film James Bond, cu Sean Connery în rol principal, franciza cu celebrul Agent 007 a devenit celebră la nivel mondial. De-a lungul timpului sau produs 26 de filme în serie, dintre care două nu au fost oficiale. Rolul lui James Bond a fost jucat de mai mulți actori, iar ultimul dintre aceștia este Daniel Craig.

Reclamă

Printre acele filme noi care apar în luna octombrie 2021 se numără și No Time To Die, ultima peliculă în care Agentul 007 va fi interpretat de Daniel Craig. Zvonurile arată faptul că următorul agent 007 s-ar putea să fie interpretat de actrița Lashana Lynch. Filmul No Time To Die urmează să fie lansat în România pe data de 1 octombrie 2021.

Dune

Regia: Denis Villeneuve
Cu: Timothée Chalamet, Zendaya, Jason Momoa

Filmul Dune a avut lansarea oficială la Festivalul de Film de la Veneția și a primit aplauze în picioare pentru mai bine de 10 minute. Producția este semnată de Denis Villeneuve și promite să aducă pe marile ecrane un film cu totul deosebit. Printre actorii principali se numără Timothee Chalamet și Zendaya.

Pelicula va avea la bază cărțile celebre cu același nume. Filmul a fost filmat astfel încât să poată fi proiectat în sălile speciale de cinematograf cu efect IMAX. Acesta va avea premiera în România pe data de 22 octombrie 2021.

Venom: Let There Be Carnage

Regia: Andy Serkis
Cu: Tom Hardy, Woody Harrelson, Naomie Harris

Venom: Let There Be Carnage aduce în lumină unul dintre cele mai complexe caractere din Universul Marvel. Primul film despre personajul Venom a fost lansat în 2018 și a înregistrat un real succes printre iubitorii de benzi desenate, dar și printre fanii filmelor cu supereroi.

Din cauza pandemiei de COVID-19 lansarea filmului a fost amânată de mai multe ori. La noi în țară, pelicula va avea avanpremiera pe data de 8 octombire, iar premiera oficială va fi pe 15 octombrie. Un film perfect pentru iubitorii de aventură, care te va ține cu sufletul la gură pe tot parcursul vizionării.

After We Fell

Regia: Castille Landon
Cu: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Louise Lombard

Pentru iubitoarele genului romantic, am pregătit pelicula After We Fell. Acesta trebuie să se afle pe lista ta de filme noi care apar în luna octombrie 2021. Filmul face parte din franciza After și este a treia parte care va aduce în lumină povestea de iubire dintre Tessa Young și Hardin Scott.

Conform Movie Insider, acesta va avea premiera pe data de 19 octombrie în Statele Unite ale Americii. Un film perfect pentru toate iubitoarele genului romantic, cu o poveste de dragoste care te va face imediat să te îndrăgostești de personajele principale.

Last Night in Soho

Regia: Edgar Wright
Cu: Anya Taylor-Joy, Thomasin McKenzie, Matt Smith

Unul dintre cele mai așteptate filme noi care apar în luna octombrie 2021 este Last Night in Soho. Deși este un film horror, acesta reunește nume mari din industrie precum Anya Taylor Joy și Matt Smith. Rolul principal îi revine actriței Thomasin McKenzie care o va interpreta pe tânăra Eloise, o adolescentă pasionată de modă, dar cu un al șaselea simț extrem de dezvoltat. Aceasta ajunge să se transpună în Londra anilor 1966 într-un corp complet nou.

Văzută într-o lume nouă, Eloise, transformată acum în Sandie, care va fi interpretată de Anya Taylor-Joy, descoperă că viața superbei Sandie nu e la fel de plină de glamour așa cum a crezut. Trecutul și prezentul încep să se schimbe și să ia întorsături dramatice, în timp ce Eloise e prinsă într-o lume din care nu știe cum va scăpa cu viață. Premiera în România este așteptată în data de 29 octombrie 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×