Reclamă

Producătorii filmului Gladiator 2 au făcut o alegere nefericită. Coloana sonoră aleasă pentru primul trailer a stârnit rumoare pe internet

Producătorii filmului Gladiator 2 au făcut o alegere nefericită. Coloana sonoră aleasă pentru primul trailer a stârnit rumoare în rândul fanilor din întreaga lume. Aceștia au reacționat rapid în mediul online și și-au arătat nemulțumirea.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 iulie 2024, 11:26

Fanii filmului Gladiator au rămas fără cuvinte la lansarea primului trailer pentru noua continuare a lui Ridley Scott. Deși au trecut mai bine de două decenii de la lansarea primei părți, personajele principale rămân prezente în memoria fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Producătorii filmului Gladiator 2 au făcut o alegere nefericită

Paul Mescal, în rolul lui Lucius Verus, este de departe unul dintre cele mai importante personaje din continuarea lui Scott.

Fanii sunt nerăbdători să vadă ce surprize le-a pregătit regizorul unuia dintre cele mai apreciate filme ale tuturor timpurilor.

Filmul Gladiator a fost lansat în anul 2000. La 24 de ani de la acel moment istoric este pe cale să fie lansată cea de-a doua parte.

Reclamă

Primele imagini din Gladiator 2 oferă o perspectivă dramatică a noului film cu Paul Mescal și Pedro Pascal în rolurile principale. În timp ce primele imagini rulează, fanii pot observa cum pe fundal se aude piesa hip-hop a lui Jay-Z și Kanye West, No Church In the Wild.

Deși unele dintre versuri precum „sângele pătează ușile Colosseumului” se aliniază cu ceea ce se întâmplă în noul blockbuster istoric, fanii s-au arătat a fi dezamăgiți de alegerea muzicală făcută de producători.

Cei mai mulți dintre aceștia au fost de părere că producătorii filmului Gladiator 2 au făcut o alegere nefericită.

Reclamă

Coloana sonoră aleasă nu se potrivește cu imaginea de ansamblu a Romei Antice.

Admiratorii filmului au apelat la platformele de social media pentru a-și exprima confuzia și nemulțumirea cu privire la alegerea coloanei sonore.

„Trailerul #Gladiator 2 a apărut și arată destul de bine. Urăsc când studiourile folosesc muzică modernă sau rap drept coloană sonoră pentru un trailer a cărui acțiune este plasată în perioade istorice. Este o alegere leneșă și neinspirată”.

„Nu mi-a plăcut foarte mult trailerul pentru Gladiator 2. De asemenea, cine a luat decizia ca West să facă rap într-un trailer pentru Gladiator?”

„Oh, nu, au adăugat muzică hip-hop la trailerul #Gladiator 2.”

„Am urmărit traileru #Gladiator 2 și mi-e dor de muzica lui Hans Zimmer. Melodia aleasă a stricat totul.”

Ce se va întâmpla în filmul Gladiator 2

Au trecut 24 de ani de la lansarea primei părți a filmului istoric. În continuarea producției legendare, Maximus, interpretat de Russell Crowe, este mort, așa că Lucius, nepotul fostului împărat al Romei, Marcus Aurelius, și fiul Lucille, trebuie să lupte pentru libertatea sa după ce a fost luat în sclavie.

Fost moștenitor al Imperiului Roman, Lucius este luat în sclavie de Marcus Acacius, interpretat de Pedro Pascal, și de armata sa de trupe. Interpretat de Spencer Treat Clark, în vârstă de 12 ani, în filmul original al lui Scott, Lucius este acum pe deplin matur și intenționează să urmeze conducerea stabilită de Maximus.

Pe parcurs, acesta se întâlnește și se împrietenește cu Macrinus, care îl vede pe Lucius dornic de lupă și îl percepe ca pe  investiție în ceea ce privește luptele cu gladiatori.

Fanii filmului original își vor aminti că Lucius este și nepotul fiului lui Marcus, Commodus, care și-a ucis tatăl pentru a prelua tronul.

În Gladiator, Commodus, interpretat de Joaquin Phoenix, a fost ucis în timp ce se lupta cu Maximus, care îl salvează pe tânărul Lucius și pe mama lui în timp ce își răzbuna moartea soției și a fiului.

Mult așteptata continuare a filmului Gladiator va avea loc la 24 de ani de la lansarea primei părți. La acea vreme, filmul Gladiator a câștigat cinci premii Oscar din cele 11 nominalizări ale sale, scrie publicația DailyMail.

David Scarpa este responsabil pentru scenariul continuării filmului, în timp ce Ridley, Douglas Wick, Lucy Fisher. Michael Pruss și David Franzoni au produs filmul.

Filmul Gladiator 2 este așteptat în cinematografele din Regatul Unit începând cu data de 15 noiembrie 2024. În cinematografele de la noi din țară este așteptat la finalul lunii noiembrie, menționează IMDb.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
2
Pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat feliată pe un tocător și o căpățână de usturoi
Rețete
Pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat
Această pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat este perfectă pentru a fi savurată în orice moment al zilei, având o textură aerată și o aromă bogată. Spre deosebire de pâinea...
3
O femeie matură care se machiază
Frumusețe
Greșeli de machiaj care te pot îmbătrâni și mai mult după 50 de ani, potrivit specialiștilor în make-up. Secretele lor au fost dezvăluite
Make-up artiștii profesioniști cu experiență au o mulțime de secrete care merită dezvăluite. Ele ne pot ușura viața, mai ales după o anumită vârstă. Oricât de mult ai avea grijă de pielea ta, trecerea...
4
fată frumoasă care zâmbește într-o zi însorită alături de prieteni
Horoscop
Lecțiile de viață pe care fiecare zodie le va învăța până pe 20 octombrie 2024. Ce spun astrele
Atunci când vine vorba despre schimbare, fiecare va găsi o șansă de a aduce ceva nou în viața lui. Lecțiile de viață pe care fiecare zodie le va învăța până pe 20 octombrie 2024...
5
O femeie care aplică ulei de ricin pe păr
Frumusețe
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos, spun specialiștii. Cum îl poți adăuga în rutina ta de beauty
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos. Dacă ești în căutarea unui ser de păr multifuncțional, uleiul de ricin este produsul salvator. Fie că te confrunți cu mâncărimi ale scalpului, căderea părului sau...
PARTENERI
×