Reclamă

Predicții Premiile Oscar 2025. Producțiile care ar putea câștiga anul viitor un trofeu

Premiile Academiei sunt printre cele mai așteptate din industria cinematografiei. Și cum concurența este mare ai mai jos o listă cu producțiile care ar putea câștiga anul viitor un trofeu. Ai mai jos o listă cu predicții Premiile Oscar 2025 publicată de BBC.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 10 aprilie 2024, 7:52

De la Gladiator 2 și Nosferatu până la Furiosa: A Mad Max Saga sau Dune: Part 2 ori un film despre Donald Trump, toate acestea sunt pe lista cu Predicții Premiile Oscar 2025 a BBC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Predicții Premiile Oscar 2025

Potrivit publicației menționate mai sus a venit timpul să ne gândim cine ar putea urca pe podium anul viitor, chiar dacă este ceva timpuriu.

Oppenheimer a fost câștigătorul la categoria cel mai bun film din acest an. Cu toate acestea, la Festivalul de Film Sundance ochii au fost ațintiți spre Dune: Part Two și Joker: Folie à Deux, despre care se spune că vor concura la aceeași categorie.

Kinds of Kindness (2024)

Un bărbat se luptă să se abată de la calea lui predeterminată, un ofițer de poliție pune la îndoială comportamentul soției sale după un presupus incident de înec, iar o femeie pornește într-o căutare pentru a găsi un individ extraordinar despre care se spune că că este un ghid spiritual faimos. Filmul va avea premiera pe 21 iunie.

Reclamă
  • Regizor: Yorgos Lanthimos
  • Distribuție: Emma Stone, Margaret Qualley, Jesse Plemons

Moana 2 (2024)

Moana primește un apel neașteptat de la strămoșii ei. Mesajul o conduce într-o aventură diferită de orice a mai întâlnit până acum, în mările îndepărtate ale Oceaniei și în apele periculoase și de mult pierdute. Filmul va ajunge în cinematografe pe 27 noiembrie.

Reclamă
  • Regizor: David G. Derrick Jr.
  • Distribuție: Auli’i Cravalho, Dwayne Johnson, Alan Tudyk

Gladiator 2 (2024)

Această continuare a filmului „Gladiator” dezvăluie supraviețuirea fiului Lucillei, Lucius, după moartea lui Maximus și analizează consecințele. Data estimată a lansării filmului este 22 noiembrie.

  • Regizor: Ridley Scott
  • Distribuție: Denzel Washington, Pedro Pascal, Paul Mescal

Queer (nu este precizat anul lansării)

Lee, un bărbat din Mexico City, încearcă să intre în legătură cu Allerton, un expatriat recent din Marina SUA. Data lansării pentru „Queer” nu a fost încă anunțată.

  • Regizor: Luca Guadagnino
  • Distribuție: Daniel Craig, Jason Schwartzman, Lesley Manville

Nosferatu (2024)

Filmul explorează povestea unei tinere și a unui vampir terifiant cu o teamă nespusă care o iubește. „Nosferatu” va avea premiera pe 25 decembrie.

  • Regizor: Robert Eggers
  • Distribuție: Aaron Taylor-Johnson, Bill Skarsgård, Willem Dafoe

Blitz (nu este precizat anul lansării)

„Blitz” prezintă povestea bombardamentului Londrei în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și urmărește poveștile unui grup de londonezi în timpul evenimentelor. Data lansării filmului nu a fost încă anunțată.

  • Regizor: Steve McQueen
  • Distribuție: Saoirse Ronan, Harris Dickinson, Stephen Graham

The Piano Lesson (?)

Viețile lui Charles și ale familiei sale sunt urmărite în timp ce decid ce să facă cu moștenirea familiei lor, pianul, tratând teme legate de moștenirea familiei și multe altele. Nu există încă o dată de lansare confirmată pentru film.

  • Regia: Malcolm Washington
  • Distribuție: Samuel L. Jackson, John David Washington, Corey Hawkins

Furiosa: A Mad Max Saga (2024)

Într-o lume în colaps, tânăra Furiosa se alătură unui grup mare de motocicliști. În timp ce traversează ținuturile sterpe, ajung la fortăreața condusă de Immortan Joe, ceea ce duce la o bătălie pentru dominație. Filmul va avea premiera pe 22 mai.

  • Regizor: George Miller
  • Distribuție: Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth, Charlee Fraser

Klara and the Sun (?)

Adaptat după romanul cu același nume, filmul urmărește o fată robot concepută pentru a preveni singurătatea în timp ce încearcă să salveze o familie umană distrusă. Data lansării filmului nu a fost încă anunțată.

  • Regizor: Taika Waititi
  • Distribuție: Jenna Ortega, Amy Adams, Simon Baker

Joker: Folie à Deux (2024)

O continuare a filmului din 2019, Joker: Folie à Deux explorează experiențele lui Arthur Fleck, personajul de benzi desenate DC Harley Quinn. Filmul este programat să aibă premiera pe 3 octombrie, deși detaliile specifice ale intrigii sunt momentan necunoscute.

  • Regia: Todd Phillips
  • Distribuție: Lady Gaga, Joaquin Phoenix, Zazie Beetz, Catherine Keener
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×