Reclamă

Acuzațiile de hărțuire ale lui Rebel Wilson au fost motivul divorțului lui Borat de soția sa. Actrița recunoaște că s-a simțit „rușinată” că a continuat să lucreze cu el

Acuzațiile de hărțuire ale lui Rebel Wilson au fost motivul divorțului lui Borat de soția sa. Actrița recunoaște că s-a simțit „rușinată” că a continuat să lucreze cu el la filmul Grimsby din 2016. Toate afirmațiile ei sunt însă negate de marele actor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 aprilie 2024, 14:27

Actrița australiană în vârstă de 44 de ani a susținut în autobiografia sa Rebel Rising că actorul din Borat, în vârstă de 52 de ani, i-a cerut să se dezbrace pentru anumite scene. Se pare că aceste cerințe au fost făcute în ciuda contractelor ei. Acestea conțineau clauze legate de nuditate și relații intime pe platourile de filmare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acuzațiile de hărțuire ale lui Rebel Wilson au fost motivul divorțului lui Borat de soția sa

Acum, Rebel a spus pentru The Sun că i-a fost rușine că nu a făcut mai mult la momentul presupusului incident. Ea a susținut că a fost convinsă să continue tocmai de agentul ei, care l-a reprezentat și pe Baron Cohen.

„Ceea ce ar fi trebuit să fac era să las acel set. În momentul în care s-a întâmplat primul act, ar fi trebuit să plec. Ar fi trebuit să mă întorc la hotel, să fi cerut să plec și să nu mă mai întorc niciodată.”

Actorul din Borat a anunțat la finalul săptămânii trecute că el și soția Isla Fisher, în vârstă de 48 de ani, se despart. Mai multe surse din apropierea celor doi au declarat că mariajul celor doi a fost tulburat de ceva timp. Se pare că acuzațiile lui Rebel au fost un „catalizator” pentru despărțire.

Rebel a mai spus că a fost contactată de alte câteva femei de când a dezvăluit că a fost hărțuită sexual de celebrul actor. Acestea au susținut că „adevărul va ieși la iveală”.

Reclamă

Reprezentanții lui Baron Cohen spun că el neagă orice acuzație de maltratare sau hărțuire față de Rebel pe platoul filmului de comedie Grimsby din 2016.

Rebel Wilson a mai spus: „Este greu să spui ceva împotriva cuiva care are un profil înalt. Pentru că te lovește cu avocați cu prețuri mari și oameni de PR și tot felul de mici trucuri. Dar întotdeauna cred că adevărul va ieși la iveală.”

Afirmațiile actriței, publicate pentru prima dată de The Sun, vin după o serie de speculații cu privire la căsătoria lui Cohen, după ce cartea lui Rebel a fost lansată.

Reclamă

„Distribuirea unui videoclip neautorizat și fals din culise, fără aprobarea mea, este cea mai recentă modalitate a SBC (Sacha Baron Cohen) de a mă hărțui și de a mă descurajata să vorbesc”.

Baron Cohen și Isla Fisher și-au anunțat despărțirea pe Instagram

Baron Cohen și Isla Fisher și-au anunțat despărțirea. Totul s-a întâmplat la câteva zile după ce afirmațiile lui Rebel au fost făcute pentru prima dată.

Perechea și-a anunțat sfârșitul căsniciei cu o imagine cu ei înșiși în ținute de tenis pe Instagram.

„După un meci lung de tenis care a durat peste 20 de ani, ne lăsăm jos rachetele. În 2023 am depus în comun un dosar pentru a pune capăt căsătoriei noastre. Întotdeauna am prioritizat confidențialitatea noastră și am lucrat în liniște la această schimbare.”

Cu toate acestea, persoane apropiate cuplului au susținut că Cohen și Fisher s-au luptat ani de zile cu căsnicia lor destul de fragilă.

O sursă a declarat pentru The Sun că Isla „începe să fie jenată” de afirmațiile din carte. Ele au acționat ca „un catalizator” în decizia ei de a anunța despărțirea lor. De asemenea i-au permis să-și protejeze „propria carieră și reputație”.

O altă sursă apropiată cuplului a adăugat că „decizia nu a fost luată cu ușurință”. S-a mai spus însă că există „încă multă dragoste” între Isla și Sacha, care „rămân incredibil de apropiați”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×