Reclamă

Julia Fox a avut parte de o transformare neașteptată. Fosta iubită a lui Kanye West a fost pozată pe străzile din New York

Julia Fox a avut parte de o transformare neașteptată. Fosta iubită a lui Kanye West a fost pozată pe străzile din New York. Ulterior, aceasta s-a întâlnit cu un grup de prieteni și a participat la meciul Knicks- Thunder de la Madison Square Garde.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 aprilie 2024, 6:02

Fosta iubită a lui Kanye West și-a obișnuit fanii cu aparițiile sale excentrice. Julia nu s-a abătut nici de această dată de la stilul vestimentar care a consacrat-o. Diva a pășit plină de încredere pentru paparazzi care au întâmpinat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Julia Fox a avut parte de o transformare neașteptată

Julia Fox a făcut senzație atunci când a ieșit în oraș cu un grup de prieteni. Vedeta a pozat într-o pereche de pantaloni de tip bikini și într-o haină de blană. Julia a făcut un adevărat spectacol pentru cei prezenți. Poșeta ei plină cu dolari a atras imediat atenția fanilor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Julia Fox într-un top alb și o pereche de bikini în timp ce pozează cu noua sa coafură
Fosta iubită a lui Kanye West a fost pozată pe străzile din New York / Profimedia Images

Diva a pășit plină de încredere în pe cea mai faimoasă arenă din lume. Vedeta, în vârstă de 34 de ani, a arătat de parcă a defilat de-a lungul unui podium în timp ce se îndrepta spre meci. Noul look al Juliei a venit ca rezultat al colaborării cu un brand celebru.

Reclamă

Vedeta a vrut să promoveze și un produs, motiv pentru care și-a vopsit părul într-o nuanță aurie, semipermanentă.

Nuanța este ediție limitată și a fost inspirată de un tip de brânză, scrie publicația DailyMail. Julia a spus că acceptat colaborarea deoarece o provoacă să fie creativă și să se afirme prin aparițiile sale. Buclele divei au strălucit în lumina reflectoarelor.

Diva nu s-a putut abține și și-a făcut singură câteva fotografii în timp ce se relaxa. Julia pare foarte mulțumită de noua ei transformare.

Reclamă

Vedeta spune că ținutele sale sunt gândite și că adoră să născocească idei și „concepe” pentru aparițiile sale în public.

Julia Fox vrea să-și depășească limitele

Julia Fox spune că vrea să-și depășească limitele creative. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu se teme să pozeze în ținute îndrăznețe.

Julia spune că adoră să găsească un ansamblu vestimentar care să o ajute să transforme ținutele în adevărate comori. De altfel, în trecut a povestit despre faptul că și-a creat chiar ea unele dintre ținutele purtate la evenimentele la care a participat.

Diva obișnuia să posteze tutoriale pentru fanii săi din mediul online. Vedeta a remarcat faptul că trupul și stilul ei s-au schimbat în încercarea de a găsi un look specific care să fie îndrăgit de femei, dar pus sub semnul întrebării de bărbați.

„Pierderea în greutate, sprâncenele, îmbrăcămintea, toate lucrurile pe care le-am făcut cred că m-au îndreptat spre grotesc. Am vrut să arăt într-un anumit fel, un fel pe care fetele l-ar aprecia și bărbații l-ar disprețui”, a spus Julia într-un interviu din trecut.

Vedeta din Uncut Gems a continuă să reflecteze asupra momentului în care a slăbit pentru prima dată. Diva a spus că acest lucru s-a întâmplat din cauza stresului și a alimentației necorespunzătoare.

„Bărbații au reacționat atunci când am slăbit. Se întrebau ce s-a întâmplat cu mine. Cu cât mă urau mai mult, cu atât era mai distractiv să continui”, a spus Julia despre alegerile sale din trecut.

Julia a mai spus că nu și-a dorit mereu să fie faimoasă, dar într-un fel „a simțit” întotdeauna că va ajunge cunoscută. Fosta parteneră a lui Kanye West a povestit mai multe în cartea de memorii pe care a lansat-o. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×