Reclamă

Julia Fox a avut o apariție sexy la o petrecere din Miami. Modelul nu a lăsat loc imaginației cu ținuta pe care a ales-o

Julia Fox a avut o apariție sexy la o petrecere din Miami. Modelul internațional nu a lăsat foarte mult loc imaginației cu ținuta pe care a ales-o. Fosta iubită a lui Kanye West a pozat pentru fotografii prezenți la eveniment. Diva s-a simțit în largul său în ținuta pe care a purtat-o.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 ianuarie 2024, 13:11

Julia Fox a avut parte de o apariție spectaculoasă pe străzile din Miami, Aceasta a purtat un look îndrăzneț cu multă dantelă și fundițe impresionante. Actrița, în vârstă de 33 de ani, nu s-a sfiit și a ales să-și lase la vedere silueta de invidiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Julia Fox a avut o apariție sexy la o petrecere din Miami

Actrița din Uncut Gems a avut parte de o apariție sexy. Aceasta a purtat un top de bikini alb, minuscul, care i-a acoperit doar jumătate din bustul generos. Sutienul a fost împodobit cu multe fundițe cu șnururi lungi. Topul sutienului a avut o fundă mare roz în centru.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Julia Fox în timp ce își aranjează părul și poartă o ținută sexy formată dintr-un sutien cu fundițe și o pereche de pantaloni scurți cu dantelă
Julia Fox a avut o apariție sexy la o petrecere din Miami / Profimedia Images

Vedeta și-a completat look-ul cu pantaloni scurți din dantelă albă. Pantalonii au avut un fel de fustă minusculă, stratificată cu dantelă. Imaginea i-a fost completată de mănuși transparente fără degete, o pereche de pantofi crem și o poșetă.

Reclamă

Poșeta timp clutch a avut formă de ou de culoare crem irizat, cu un lanț elegant din perle. Pantofii Mary Jane i-au completat look-ul divei. Aceasta și-a lăsat abdomenul plat la vedere. De altfel, Julia a folosit mai mult sclipici special pentru corp.

Fosta iubită a lui Kanye West a vrut să strălucească atunci când a fost surprinsă în fotografii. Julia și-a completat întreaga imagine cu un machiaj strident.

Diva a apelat la un machiaj îndrăzneț care a devenit de-a lungul timpului o semnătură a imaginii sale, scrie PageSix. Julia s-a bucurat de petrecere după ce a petrecut o zi întreagă cu fiul său, Valentino.

Reclamă

Julia Fox susține că este o femeie asumată și dedicată

Fosta iubită a lui Kanye West a vorbit în mai multe interviuri despre alegerile sale vestimentare. Actrița, în vârstă de 33 de ani, aceasta susține că și-a creat propriul stil vestimentar. De altfel, diva susține că multe dintre ținutele sale sunt create chiar de ea.

Julia obișnuiește să posteze pe conturile sale de social media tutoriale cu modul în care își crează piesele vestimentare. Julia susține că o parte a stilului său vestimentar s-a schimbat în perioada în care a avut o relație cu Kanye West.

Chiar dacă povestea lor de dragoste nu a fost una de lungă durată, Julia spune că artistul și-a lăsat amprenta asupra sa. Julia a mai declarat în trecut faptul că și-ar fi dorit „să-l vindece pe Kanye”.

Aceasta a vrut să-l ajute să treacă mai ușor peste divorțul de Kim Kardashian.

„Știam de la început că lucrurile între noi doi nu vor merge, dar am ales să ignor acele semne. Atunci mă simțeam bine. M-am distrat la acel moment. Relația a fost încântătoare, iar eu eram fermecată de lumea strălucitoarea în care trăia. M-am simțit ușurată când el a început să-și dea seama că nu ne potrivim”, a spus Julia într-un interviu din trecut.

Fox a declarat că a slăbit mai multe kilograme în timpul relației cu West. Diva s-a confruntat cu probleme din cauza stresului și a oboselii, după cum citează publicația The Sun.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×