Reclamă

Julia Fox a dat detalii despre relația ei cu Kanye West. Ce a dezvăluit actrița în cartea ei de memorii, recent lansată

Julia Fox a dat detalii despre relația ei cu Kanye West. În cartea de memorii „Down the Drain”, lansată recent, actrița a vorbit despre relația ei tulburătoare cu rapper-ul. Povestea lor a durat mai puțin de două luni la începutul anului 2022. Cu toate acestea, se pare că a fost ceva ce ea numește un „joc bolnav și întortocheat”.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 octombrie 2023, 6:44

Vedeta în vârstă de 33 de ani a dezvăluit că l-a întâlnit pe West, pe care ea îl numește doar "artist", când un prieten a întrebat dacă poate să-i dea numărul ei de telefon unui „artist faimos care a întrebat despre mine”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Julia Fox a dat detalii despre relația ei cu Kanye West

Destul de curând, Julia a spus că a primit un mesaj „urmat de zeci de apeluri telefonice”.

Fox, care trecuse recent printr-o despărțire de fostul ei soț, pilotul Peter Artemiev, tatăl fiului ei de 2 ani, Valentino, a scris că au discutat ore întregi, deși a fost mai mult un monolog. West a dominat conversația, iar Fox spune că doar asculta: „Am intervenit ocazional. Când mă ascultă, îi plac ideile mele și crede că sunt cu adevărat inteligentă”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kanye West și Julia Fox, de mână la intrarea unui restaurant din Paris
Kanye West a fost cel care și-a asortat ținuta cu a iubitei sale / Profimedia Images
Reclamă

Cum a decurs prima lor întâlnire

West se pare că mai apoi a invitat-o pe Fox să petreacă Revelionul în Miami. Se pare că actrița a refuzat inițial. Nu a mai putut însă să spună nu atunci când rapper-ul a închiriat un avion privat pentru ea și prietenii ei.

Cei doi s-au întâlnit în cele din urmă față în față la un club. Actrița a spus că fără să spună un cuvânt s-au îmbrățișat. West a strâns-o foarte tare: „Mâinile lui scanând faldurile corpului meu, iar eu sărutându-i gâtul”.

Reclamă

Julia a mai povestit că mai apoi a încercat să vorbească cu el. Din cauza faptului că nu s-au auzit deloc din cauza muzicii, au ieșit. Pentru a rezolva această situație, artistul a condus-o pe Fox într-o parcare.

„Artistul a început să urineze pe un perete, iar eu am sărit repede în fața lui”, a mai scris ea. „Ar fi bine să nu faci nicio fotografie”, a strigat ea către cei din jur.

„Odată ce și-a închis fermoarul la pantaloni, și-a pus brațele în jurul meu. Mă trăgea aproape, sărutându-mă cu pasiune”, scrie ea.

Cei doi s-au îndreptat apoi către o petrecere la casa rapperul Rick Ross. Acolo Fox a început să danseze până când unul dintre prietenii lui West i-a spus să oprească. A doua zi, cuplul a mers la cina la Carbone în Miami. Potrivit ei, West a rearanjat vesela timp de o oră și i-a cerut fără îndoială să fie iubita lui.

West a avut mai apoi o discuție cu un fotograf ca să nu facă publică relația lor. Apoi el a spus că va angaja o echipă de stiliști pentru Fox. Mai apoi, a acceptat să-i angajeze câteva dintre prietene.

A doua zi dimineață, Fox a fost trezită de un mesaj de la un reporter al PageSix. Jurnalistul avea fotografii de la cina lor la Carbone. Acest lucru a făcut-o să se întrebe dacă nu cumva West însuși a cerut publicarea imaginilor.

Julia Fox a spus că s-a simțit ca o „maimuță de spectacol”

Câteva zile mai târziu, ei s-au întâlnit din nou la New York pentru o cină la Carbone in the Village. Acolo Fox a primit un mesaj de la prietena ei, Tammy, în care i se spunea să meargă la baie. Înăuntru se aflau mormane de haine, iar noaptea s-a transformat imediat. Fox a încercat diferite ținute, în timp ce un fotograf făcea poze. Ea a mărturisit că acest lucru a făcut-o să se simtă ca o „maimuță de spectacol”.

După cină, s-au întors în suita din hotel a lui West. Acolo o așteptau și mai multe haine.

A doua zi, câștigătorul Grammy i-a spus lui Fox că a trimis fotografiile către revista Interview. Tot el a vrut ca ea să scrie un paragraf despre cum s-au cunoscut.

„Simțeam de parcă mă folosea într-un joc ciudat, întortocheat. Mă făcea să mă simt murdară.”

O săptămână mai târziu, cuplul a ajuns la Paris. Acolo West a început să enumere lucruri care îl enervau la Fox, inclusiv prietenii ei. Argumentația s-a extins la o petrecere la casa „unului dintre cei mai prolifici artiști ai timpului nostru”, până când soția creatorului de modă Ric Owens, Michèle Lamy, le-a spus celor doi să o lase mai moale și să se bucure de seară.

Câteva zile mai târziu Fox a fost informată că West nu va mai folosi telefonul timp de o lună. Cu toate acestea, el a anunțat că va participa la viitoarea ei petrecere de naștere.

Cum s-a comportat Kanye West de ziua de naștere a Juliei Fox

Deși era deja la bistroul East Village Lucien pentru petrecere, ea a fost chemată la un hotel în cealaltă parte a Manhattanului. Acolo, ea a fost întâmpinată de prietenii ei stiliști și rafturile de haine care fuseseră pre-aprobate de West. Acolo se aflau și cinci cutii Hermès care conțineau genți Birkin pentru Fox și echipa ei.

„Prietenii mei erau extaziați. Dar eu nu puteam scăpa de sentimentul că era mai mult un gest de adio decât un cadou de ziua mea de naștere”, a scris Fox. Ea a mai menționat că West a făcut ca grupul să recreeze momentul dezvăluirii de mai multe ori pentru un fotograf.

„În timp ce pozem ca niște păpuși, i-am pus la îndoială adevăratele intenții. Simțeam că acest gest măreț nu este altceva decât o cascadorie publicitară.”

Seara s-a încheiat într-un mod ciudat, cu West ignorând-o pe Fox într-un club. În dimineața următoare, ea i-a trimis un mesaj că e gata să se despartă.

„Dacă m-ai iubi, m-ai susține”, ar fi scris West. Mai apoi, el a sunat și i-a spus că a vorbit cu fosta lui soție, Kim Kardashian, despre Fox.

„Nu știam că ești dependentă de droguri”, s-a plâns West. Se pare că acest lucru a înfuriat-o pe Fox, care i-a amintit că ea i-a spus că anterior s-a luptat cu drogurile, dar el nu a ascultat.

Nu după mult timp, Fox spune că a fost lovită de un val de mesaje și apeluri din partea lui West. Rapper-ul menționa că a rămas un acord de confidențialitate nesemnat.

„Nu pot fi prieten cu tine dacă nu semnezi”, a spus el. Se pare că Fox i-a răspuns scurt: „Voi trăi cu asta”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×