Reclamă

Emily Ratajkowski a purtat o rochie cu un decolteu amplu. Vedeta a fost prezentă la un show de modă din New York

Emily Ratajkowski a purtat o rochie cu un decolteu amplu. Vedeta internațională a fost prezentă la un show de modă din New York. Evenimentul a fost organizat de modelul Naomi Campbell, iar printre invitați s-a aflat și fosta parteneră a lui Kanye West, Julia Fox.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 septembrie 2023, 6:58

Emily Ratajkowski este cunoscută drept „femeia cu cel mai frumos bust natural”. Diva internațională este conștientă de atuurile sale și nu ratează nicio ocazie pentru a le pune în evidență. Aceasta a optat pentru o ținută care să-i evidențieze bustul generos. Fotografii au pozat-o din toate unghiurile și au încercat să o surprindă în toate momentele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski a purtat o rochie cu un decolteu amplu

Emily Ratajkowski s-a distrat întreaga seară alături de nume celebre precum Leni Klum, Julia Fox, Naomi Campbell și Molly Mae Hague. Modelul, în vârstă de 32 de ani, și-a expus silueta de invidiat într-o ținută transparentă. Emily a optat pentru o rochie într-o nuanță de muștar.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emily Ratajkowski într-o rochie cu decolteu amplu și o nunață de muștar
Emily Ratajkowski a avut o apariție sexy / Profimedia Images

Ținuta a avut un decolteu amplu, iar Emily a putut să-și etaleze bustul generos. Vedeta a fost de multe ori la un pas de un accident vestimentar. Diva și-a acoperit bustul cu ajutorul părului lung. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de tocuri negre.

Reclamă

Tocurile divei au fost asortate cu lenjeria intimă. Emily este cunoscută pentru aparițiile sale de pe covorul roșu. Vedeta a arătat și de această dată spectaculos.

Lori Harvey a purtat p ținută asemănătoare cu cea a modelului internațional, relatează Daily Mail. Emily s-a bucurat de invitația pe care a primit-o și a petrecut cea mai mare parte a serii în compania unui alt model cunoscut, Julia Fox.

Cele două vedete au fost pozate deseori una în compania celeilalte. Seara a fost una cu adevărat reușită, iar printre cele care au defilat pe podium s-a aflat și Naomi.

Reclamă

Ce spune Emily Ratajkowski despre cariera sa de model

Emily Ratajkowski are o carieră de succes în lumea modei. Aceasta participă la unele dintre cele mai importante evenimente de fashion. Vedeta a mărturisit că la începutul carierei sale s-a simțit „intimidată” de regulile pe care era nevoită să le urmeze atunci când defila pe podium, scrie PageSix.

„Când am început să fiu model, m-am simțit intimidată de modă și tot ce se întâmplă în jurul meu. Am simțit că există atât de multe reguli. Pe măsură ce am crescut, m-am ridicat și am devenit mult mai confortabilă cu ce se întâmplă în jurul meu.”

„Mai mult, mi-am dat seama că această meserie poate fi distractivă. Am început să încalc regulile în mod intenționat și mi-am creat propriul meu stil”.

Emily Ratajkowski a devenit cu adevărat cunoscută în anul 2013, după ce a apărut în videoclipul piesei lui Robin Thicke, Blurred Lines. Modelul internațional a povestit în trecut despre experiența sa de pe platourile de filmare ale videoclipului piesei.

Emily a fost dezamăgită de modul în care a fost tratată de artist. Ulterior, aceasta a publicat o carte în care a povestit mai multe despre incidentul de la filmări, dar și despre provocările pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei sale ca model.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×