Reclamă

Emily Ratajkowski și-a lăsat abdomenul la vedere. Modelul a purtat un crop top în timpul unei plimbări pe străzile din New York

Emily Ratajkowski și-a lăsat abdomenul la vedere. Modelul internațional s-a relaxat în timpul său liber și a ales să iasă la plimbare pe străzile din New York. De data aceasta a mers singură. De cele mai multe ori, Emily era însoțită și de câinele său, Colombo.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 august 2023, 6:05

Emily Ratajkowski și-a luat prin surprindere admiratorii din întreaga lume cu noul său look. Modelul internațional a optat pentru o ținută casual, care ia lăsat la vedere abdomenul tonifiat. Vedeta, în vârstă de 32 de ani, a fost pozată din toate unghiurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski și-a lăsat abdomenul la vedere

Emily Ratajkowski și-a lăsat abdomenul la vedere. Vedeta internațională s-a relaxat în timpul unei plimbrăi. Modelul a ales să iasă singură la plimbare. Aceasta a optat pentru o ținută casual. Emily a purtat un crop top alb și o pereche de pantaloni din denim.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emily Ratajkowski în timp ce se plimbă pe străzile din New York într-un crop top alb și o pereche de pantaloni din denim
Modelul internațional a optat pentru o ținută casual / Profimedia Images

Roșcata a ales și cîteva accesorii pentru ținuta sa.  Pe umăr a ales să poarte o poșetă, iar la gât a accesorizat un colier. Colierul vedetei face parte dintr-un set cu cercei. Aceasta și-a ferit privirea și a ales să poarte o pereche de ochelari de soare.

Reclamă

Emily a părut vizibil ocupată în timpul plimbării sale. Aceasta a purtat tot timpul o convorbire telefonică. Paparazzi au pozat-o pe divă vizibil entuziasmată de conversația avută pe stradă. Emily este surprinsă deseori pe străzile din New York.

De cele mai multe ori, aceasta iese la plimbare împreună cu fiul său. Diva, în vârstă de 32 de ani, are un fiu alături de fostul său soț, Sebastian Bear-McClard.

Cei doi au fost căsătoriți din anul 2018 până în anul 2022. Emily a fost cea care a cerut divorțul, după ce a aflat că soțul i-ar fi fost infidel. Modelul internațional a ales să-și crească singură fiul și să-și refacă viața alături de un alt bărbat.

Reclamă

Emily Ratajkowski nu și-a găsit iubirea în brațele altui bărbat

Emily Ratajkowski a încercat să-și refacă viața amoroasă după despărțirea de fostul soț. Aceasta a mers la mai multe întâlniri, însă niciun bărbat nu a reușit să-i atragă atenția.

Diva ar fi avut o relație inclusiv cu Pete Davidson, fostul iubit al lui Kim Kardashian. Roșcata a povestit în presă despre experiențele pe care le-a avut după ce a început să meargă iar la întâlnirii.

„Am mers la mai multe întâlniri și mi-am dat seama că fiecare persoană este complet diferită. Îmi place să port conversații lungi cu bărbații cu care mă văd, să aflu cât mai multe lucruri despre acesta”.

”Vreau să găsesc un bărbat care este independent, care este încrezător și care nu își dorește să fie în competiție cu femeie de lângă el. Caut o persoană cu un suflet bun, dar îmi plac foarte mult și oamenii care au un simț al umorului bine dezvoltat”.

În ciuda încercărilor sale, Emily nu a găsit încă o persoană care să-i atragă suficient atenția. Publicațiile internaționale susțin că aceasta ar fi singură în această perioadă a vieții. Modelul se concentrează asupra carierei și a creșterii fiului său. Pare că viața amoroasă a modelului a căzut pe planul secundar.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×