Reclamă

Emily Ratajkowski și Pete Davidson se întâlnesc. Comediantul s-a îndrăgostit de inteligența modelului

Emily Ratajkowski și Pete Davidson se întâlnesc. Modelul a alimentat și mai mult speculațiile că se întâlnește cu Pete Davidson. Ea a dat like unui tweet despre noua poveste de dragoste dintre ei.

Publicat: 17 noiembrie 2022, 7:59

Dionne Warwick, în vârstă de 81 de ani, a postat marți un tweet ironic în care a glumit: "O să mă întâlnesc cu Pete Davidson" la categoria "Tweeting it into in existence". Emily, în vârstă de 31 de ani, s-a grăbit să aprecieze tweet-ul în timp ce zvonurile s-au răspândit. Se pare că ea este cea mai recentă cucerire a starului SNL, Pete Davidson, în vârstă de 28 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski și Pete Davidson se întâlnesc

Se spune că fostul lui Kim Kardashian, Pete, și fashionista Emily, sunt „în primele etape” ale întâlnirilor. Se mai spune despre ei că „se plac cu adevărat unul pe celălalt”.

Aceștia „vorbesc de câteva luni” după ce s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Sursa a mai divulgat că Pete, care a fost cândva lăudat pentru energia de care dă dovadă în intimitate de către fosta sa iubită, Ariana Grande, s-a îndrăgostit iremediabil de „cât de inteligentă” este Emily.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Emily Ratajkowski într-o rochie strălucitoare din plasă
Emily s-a întors în Statele Unite ale Americii / Profimedia Images

Sursa a mai adăugat că umorul comediantului este un mare plus pentru vedeta de pe podium: „Pete o face pe Emily să râdă”.

DailyMail.com a contactat reprezentanții lui Pete Davidson și pe cei ai lui Emily Ratajkowski pentru comentarii. Vestea că cei se cunosc vine după ce un zvon de pe internet susținea că cei doi au fost văzuți de mai multe ori împreună.

Reclamă

Un informator anonim a susținut pe site-ul DeuxMoi că i-a văzut pe Emily și Pete la o întâlnire în Brooklyn. „Mâinile lui erau peste tot peste ea și în mod clar se conectează”.

Despre Emily se știa ultima dată că se întâlnește cu DJ Orazio Rispo. Cu acesta a fost văzută sărutându-se cu pasiune în New York luna trecută, după despărțirea ei de soțul Sebastian Bear-McClard.

Ce spun femeile celebre despre Pete Davidson

În timp ce comediantul Pete, care a avut relații cu frumuseți celebre, inclusiv Kate Beckinsale și Ariana Grande, s-a despărțit de Kim Kardashian în august 2022. Cei doi au avut o relație timp de nouă luni.

Grande a scris în trecut pe Twitter despre cât de priceput este Pete în intimitate. Între timp, Kim a recunoscut că l-a urmărit pe Pete după ce a auzit despre energia lui. Diva a mai spus că petrecea „cel mai bun” timp din viața ei în dormitor cu comediantul.

Emily l-a lăudat anterior pe Pete ca fiind „super fermecător”. Modelul a spus aceste cuvinte după ce a lucrat cu el la o filmare în 2021.

Luna trecută, Emily s-a plimbat cu Orazio în New York. Orazio a lucrat ca DJ timp de două decenii. De asemenea, a deținut și un magazin de discuri în Brooklyn, numit Halcyon Record Shop, până când acesta s-a închis în 2020, pe fondul pandemiei de COVID-19.

De asemenea, despre Emily s-a mai zvonit recent că se întâlnește cu Brad Pitt, în vârstă de 58 de ani. Nu este clar cum sau când Emily și Orazio s-au întâlnit pentru prima dată. Se pare că se cunosc de ceva vreme. S-a spus că au mai fost văzuți luând cina împreună în timpul Săptămânii Modei de la Milano, în septembrie anul trecut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×