Reclamă

Emily Ratajkowski a purtat o rochie cu un decolteu îndrăzneț. Vedeta a ieșit la plimbare în New York

Emily Ratajkowski a mers la plimbare în New York și a purtat o rochie cu un decolteu îndrăzneț. Diva a avut apariții tot mai surprinzătoare după despărțirea de fostul soț, Sebastian Bear-McClard. Modelul de 31 de ani a decis să-și crească singură copilul, pe micuțul Sylvester Apollo Bear.

Publicat: 29 august 2022, 7:22

Emily pare mai fericită ca niciodată. Deși apropiații se așteptau ca diva să treacă prin momente dificile, ea dovedește că este o mamă singură împlinită și liniștită cu noua sa viață. Paparazzi o urmăresc la fiecare pas. Atunci când nu se ocupă de creșterea fiului ei, Emily este văzută la întâlniri de afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski a purtat o rochie cu un decolteu îndrăzneț

Emily Ratajkowski nu este doar un model de succes, aceasta este și antreprenor, prin urmare programul său este unul deseori încărcat. Atunci când are timp liber preferă să-l petreacă în compania fiului ei sau a câinelui pe care îl scoate deseori la plimbare.

Vezi mai multe imagini cu Emily Ratajkowski în Galeria Foto!

Emily Ratajkowski a purtat o rochie cu un decolteu îndrăzneț în New York
Emily Ratajkowski nu este doar un model de succes, aceasta este și antreprenor / Profimedia Images

Vedeta a fost pozată deseori cu Colombo la plimbare. Acestea sunt doar câteva din lucrurile care îi distrag atenția. Deși despărțirea de fostul soț nu a fost una ușoară, Emily a considerat că așa este cel mai bine pentru familia sa.

Reclamă

De data aceasta diva a decis să întoarcă toate privirile asupra sa. Supranumită de mulți ”femeia cu cel mai frumos bust natural” Emily a purtat o rochie neagră, cu un decolteu îndrăzneț. Rochia scurtă i-a lăsat la vedere bustul generos și a fost prinsă în față cu niște simple șireturi.

În partea de jos a optat pentru o pereche de cizme din piele întoarsă. Diva și-a lăsat la vedere picioarele lungi, însă chiar și vedetele cu o asemenea siluetă se confruntă uneori cu puțină celulită.

Pentru a se feri de camerele de fotografiat, Emily Ratajkowski  a decis să poarte și o pereche de ochelari negri. Plină de încredere aceasta a traversat străzile din Manhattan

Reclamă

Ce a făcut Emily Ratajkowski după divorțul de fostul soț

Prima apariție a lui Emily Ratajkowski după divorț a fost alături de fiul ei. Vedeta a fost surprinsă în timp ce își plimba băiețelul. După divorțul de Sebastian Bear-McClard, modelul a făcut o mulțime de schimbări în viața sa.

Cei doi au vândut casa cu trei dormitoare pe care o aveau în Los Angeles. Apropiații divei spun că aceasta ”se descurcă foarte bine” și că își dorește să se concentreze pe creșterea copilului ei. Unii apropiați ai divei spun că aceasta a depus actele de divorț după ce a aflat că soțul ei a înșelat-o.

Vedeta și fostul soț nu au comentat acest zvon și au preferat să rămână discreți în tot acest proces. Emily este dispusă să lase definitiv trecutul în spate. Cea mai evidentă mișcare a fost aceea de a vinde casa pe care a avut-o alături de fostul soț.

Proprietatea a fost vândută la suma de 2.45 milioane de dolari. Casa ar fi fost achiziționată în 2018, la scurt timp după căsătorie, cu suma de 2 milioane de dolari. Banii nu sunt la fel de importanți pentru Emily pe cât este fericirea sa și a copilului ei. Aceasta pune accentul pe creșterea fiului și nu prioritizează întâlnirile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×