Reclamă

Emily Ratajkowski a purtat breton pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Modelul a îmbrăcat o rochie transparentă din dantelă

Glamour-ul și strălucirea covorului roșu al Festivalului de Film de la Cannes ar putea părea cel mai bun loc de joacă pentru fanii modei și ai frumuseții. Printre celebritățile care se joacă cu aspectul fizic se numără și modelul de 30 de ani. Emily Ratajkowski a purtat breton pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes 2022.

Publicat: 28 mai 2022, 7:08

Supermodelul și autoarea Emily Ratajkowski a sosit cu un nou look. La premiera filmului Crimes of the Future de David Cronenberg, Ratajowski a sosit într-o rochie lungă, neagră din dantelă și a purtat bijuterii Chopard. Cu toate acestea, noul ei look, cu breton, a reușit să fure atenția de la rochia ei de designer și de la bijuteriile strălucitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski a purtat breton pe covorul roșu

Potrivit stilistului ei, Jennifer Yepez, noul look al lui Ratajkowski a fost realizat cu breton cu clips. Acesta i-a permis modelului să se joace cu trăsăturile chipului ei, fără a se implica în faza incomodă de creștere a bretonului, care vine inevitabil cu entuziasmul și extazul și cere o tunsoare nou-nouță, scrie InStyle.com.

Ratajkowiski a publicat imagini cu machiajului ei realizat de Patrick Ta, desigur, și a noii ei „tunsori” pe Instagram. Clipul a oferit, de asemenea, o privire mai atentă asupra rochiei ei complicate. Ținuta cu bretele subțiri și curea îndrăzneață din piele și alamă, a fost pozată din toate unghiurile.

„Am făcut sudul Franței anul trecut, așa că aceasta a fost inspirația noastră”, a spus Yepez despre aspect. „Am făcut fotografia. Eram în baie și lumina era uimitoare. Emily iubește bretonul, așa că este aspectul nostru semnătură. O franțuzoaică poartă breton în sudul Franței.”

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Rochia transparentă a lui Ratajkowski vine după o mini prezentare de modă din New York. Nu, modelul nu s-a întors pe podium, dar a reușit să arate o grămadă de ținute uimitoare în timp ce își plimba câinele și explora orașul.

În timp ce majoritatea oamenilor nu optează pentru ținute inspirate de lenjerie intimă pentru a-și scoate câinii afară, EmRata nu este „majoritatea oamenilor”. Ea a optat pentru look-uri inspirate de budoir, cu decupaje în zona abdomenului pentru ieșirile ei.

Reclamă
Emily Ratajkowski, imagine de la spate, în timp ce își plimbă bebelușul pe stradă, în New York
Emily a ieșit cu fiul ei la masă, iar imaginile au fost publicate de ea și pe contul de Instagram / Profimedia Images

Emily Ratajkowski, o femeie sexy în orice moment al vieții

Nici atunci când a fost însărcinată, Emily nu s-a încadrat cu ținutele sale în ideea de garderobă a unei viitoare mămici. Modelul a purtat numai ținute mulate, care să-i pună în evidență formele de la vremea respectivă. În luna octombrie a anului 2020, Emily Ratajkowski a anunțat public faptul că este însărcinată.

Considerată și vedeta cu cel mai frumos bust natural din lume, Emily Ratajkowski și-a surprins fanii cu vestea că urmeză să devină mamă. Cu toate acestea, atunci când a născut a fost darnică cu fanii și a publicat rapid primele poze cu bebelușul. Modelul a postat fotografii chiar și din timpul travaliului, semn că acestea nu sunt subiecte tabu pentru ea.

De-a lungul timpului, modelul a impresionat în pictoriale și prezentări pentru case de modă celebre. Ratajkowski se bucură de popularite și în social media. Contul său de Instagram este urmărit de peste 27 de milioane de fani. Postările sale primesc milioane de like-uri și mesaje din partea prietenilor virtuali.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×