Reclamă

Soțul lui Emily Ratajkowki cere a doua șansă. Care sunt planurile modelului și când va depune actele de divorț

Soțul lui Emily Ratajkowki cere a doua șansă. Modelul nu a oferit până acum nicio declarație publică despre relația sa, dar se pare că speculațiile despre divorț au început să prindă contur și să țină primele pagini ale tabloidelor.

Publicat: 4 august 2022, 11:25

Modelul s-a despărțit de soțul ei, Sebastian Bear-McClard, în vârstă de 41 de ani, luna trecută. Emily vrea să ceară divorțul de tatăl copilului ei după ce se pare că acesta a înșelat-o. PageSix scrie că vedeta nu pare dispusă să ierte și nici să treacă cu vederea cele întâmplate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soțul lui Emily Ratajkowki cere a doua șansă

„Sebastian o roagă să-i ofere o a doua șansă. Acest lucru nu se va întâmpla pentru că ea a investigat și a descoperit mai multe lucruri neplăcute pe care el le-a făcut pe la spatele ei”, a spus o sursă apropiată lui Emily pentru PageSix.

Ratajkowski a dat curs zvonurilor despre divorț atunci când a apărut fără verighetă pe mână. Doar Sebastian este cel care mai poartă inelul de la căsătorie. În timp ce Emily a angajat deja un avocat, PageSix scrie că modelul nici nu se gândește să nu divorțeze. Mulți dintre prieteni îi sunt alături, dar sunt triști pentru ceea ce se întâmplă în viața ei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Emily Ratajkowski și soțul ei, la Super Bowl
Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard s-au separat și au pornit pe drumuri diferite / Getty Images
Reclamă

„Ceea ce au avut ei a fost cu totul special. Toți prietenii lor erau bucuroși atunci când îi vedeau peste tot în ziare cu povestea lor de dragoste. Erau frumoși împreună, dar așa cum se întâmplă de obicei, cele mai frumoase relații au aceste sfârșituri urâte. Nu știu care e adevărul despre comportamentul lui Sebastian și nu-l apăr, dar știu că amândoi nu sunt bine. Este atât de trist”, a spus o sursă din New York a publicației menționate mai sus.

Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

Emily și Sebastian s-au căsătorit într-o ceremonie intimă în luna februarie a anului 2018. Cei doi erau prieteni de mai mulți ani, dar s-au întâlnit în calitate de cuplu doar două săptămâni. Modelul și producătorul au devenit părinți în luna martie a anului 2021 și au anunțat vestea într-un video pentru Vogue. Atunci Emily a spus că nu vrea să știe sexul bebelușului ei pentru că acesta va decide singur care este identitatea lui de gen.

Reclamă

Cu toate acestea, la puțin timp după naștere, Emily a început să se refere la bebelușul ei ca „fiul” ei.

Ratajkowski și Bear-McClard erau un cuplu perfect ciudat, așa au fost catalogați de presă atunci când au anunțat că formează un cuplu.

„Amândoi sunt diferiți și au venit împreună și pur și simplu a funcționat. Toată lumea era foarte încântată pentru ei, s-au căsătorit atât de repede, dar aveau sens”, a adăugat sursa. „Cred că oamenii nu credeau că Sebastian este suficient de bun pentru Emily, dar ea l-a înțeles. Ea este femeia supremă, el este un bărbat normal și amândoi sunt foarte deștepți. Emily este foarte, foarte inteligentă. Ea este mai mult decât un model, iar el este mai mult decât un producător de filme”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×