Reclamă

Robin Thicke și-a făcut un nou tatuaj pe braț. Artistul se află într-o vacanță cu familia în Cabo San Lucas

Robin Thicke și-a făcut un nou tatuaj pe braț. Artistul și logodnica sa se bucură de o vacanță de familie, alături de câțiva prieteni, în Cabo San Lucas, Mexic.

Publicat: 17 iunie 2022, 8:37

Cei doi le-au oferit fanilor de pe Instagram o privire asupra distracției lor în locuri însorite. Imaginile au fost întrerupte de două postări în care s-a dezvăluit că Thicke și-a făcut un nou tatuaj pe braț. Cântărețul și-a desenat-o pe soția sa nud într-un loc la vedere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robin Thicke și-a făcut un nou tatuaj pe braț

Se pare că Geary s-a furișat din spatele partenerului ei în timp ce se relaxau la piscina hotelului și a filmat un videoclip rapid cu noul desen permanent de pe corpul muzicianului. Actrița a continuat apoi cu clipul care arată tatuajul, care este de fapt un tatuaj minimalist cu o femeie nud.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Onorată că soțul ei are o imagine a ei gravată pe corpul său pentru totdeauna, mama a trei copii, în vârstă de 27 de ani, a spus: „Mulțumesc că mi-ai tatuat corpul gol pe brațul tău @robinthicke”.

Reclamă

Amândoi păreau să fie fericiți petrecând cu prietenii pe plajă. Ulterior atât Robin, cât și soția sa s-au distrat cu un toast cu shot-uri de tequila. De asemenea, Geary poate fi văzut făcând un toast unu-la-unu cu o a doua doză de tequila cu unul dintre prietenii lor, Parker McBride.

Robin și April au împreună trei copii. Lola, Mia și un fiu pe nume Luca. Artistul mai are un băiat pe nume Julian dintr-o altă relație.

Cuplul, care s-a întâlnit pentru prima dată la o petrecere în 2014, a făcut publică povestea lor de dragoste în anul următor și, în cele din urmă, s-au logodit în Ajunul Crăciunului din 2018, scrie DailyMail.com.

Reclamă

Robin Thicke, implicat recent într-un scandal

După ce Emily Ratajkowki a spus că artistul a hărțuit-o sexual pe platourile de filmare de la „Blurred Lines”, presa internațională a preluat informațiile și le-a transformat în titluri care au făcut înconjurul internetului.

Potrivit The Sunday Times, informațiile care au apărut până acum au fost extrase din cartea vedetei, My Body. Modelul a spus că acuzațiile nu au venit din partea ei. Ea declară că ele sunt prezente în carte, dar că nu așa își dorea să-și promoveze cartea așa.

Deși era vorba despre un videoclip îndrăzneț, vedeta a acceptat provocarea. Sentimentul de siguranță s-a spulberat însă după ce Robin Thicke i-a pus mâna pe sânii goi, după ce consumase mai multe pahare cu alcool.

„Dintr-o dată, de nicăieri, am simțit răcoarea și străinătatea mâinilor unui necunoscut care-mi atingea sânii goi prin spate. M-am îndepărtat instinctiv, privind înapoi la Robin Thicke. A zâmbit cu un zâmbet tâmpit. Mai apoi s-a dat în spate, cu privirea ascunsă în spatele ochelarilor de soare. Capul meu s-a întors spre întunericul de dincolo de platou. Vocea lui Diane Martel, regizoarea, s-a auzit ca într-un strigăt: Ești bine?”.

După aceea, Ratajkowski a spus că a simțit „umilința” că îi trece prin corp.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×