Reclamă

Emily Ratajkowski a dat detalii despre silueta ei: „Formele mele sunt așa datorită faptului că sunt fericită”

Emily Ratajkowski a dat detalii despre silueta ei. Modelul este foarte apreciat pentru felul în care arată, iar acum s-a gândit să le spună tuturor cum reușește să se mențină în formă.

Publicat: 6 noiembrie 2022, 7:45

Emily Ratajkowski a spus că alimentația echilibrată este cea care o ajută să aibă un trup de invidiat. Vedeta a reușit să-i surprindă pe toți chiar și atunci când a născut. Și-a revenit rapid la formele inițiale, iar abdomenul ei era perfect plat la numai câteva ore după ce a adus pe lume un copil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski a dat detalii despre silueta ei

Autoarea cărții „My Body” a publicat în mediul online costumația ei pentru petrecerea de Halloween. Aceasta a ales să îmbrace un costum sexy de cowgirl, care i-a lăsat posteriorul perfect la vedere. Chiar dacă este supranumită femeia cu cei mai frumoși sâni naturali, nici celelalte forme ale trupului ei nu pot fi ușor trecute cu vederea.

Fanii au reacționat imediat în secțiunea de comentarii și au complimentat-o pentru felul în care arată. Printre celebritățile care au apreciat pozele se numără și Halsey. Artista i-a cerut lui Emily detalii despre cum se menține în formă, iar modelul a răspuns: „Mănânc bine. Nu sar peste nicio masă. Sunt o femeie fericită.”

Emily, în vârstă de 31 de ani, și-a prezentat costumația pe străzile din New York. Vedeta „Gone Girl” a purtat un crop top cu mâneci lungi, care îi scotea la iveală abdomenul tonifiat și niște pantaloni foarte scurți.

Reclamă

Ea a completat costumul cu o geantă neagră de umăr, o pălărie cu boruri mari și cizme negre. În ciuda costumul extrem de sexy, aceasta nu este nici pe departe cea mai sexy ținută purtată de Emily de-a lungul timpului.

Într-un videoclip pentru Harper’s Bazaar, Ratajkowski a purtat o rochie de la Julien Macdonald. Modelul a spus că a fost „probabil cea mai controversată rochie purtată vreodată”.

„Nu mi-a trecut prin cap că poate provoca un asemenea scandal”, a spus Emily în materialul video. Rochia a fost purtată de vedetă la Harper’s Bazaar Icons Party din anul 2016.

Reclamă

„Cineva a numit-o și a devenit această controversă uriașă pe internet. Și unii dintre agenții mei au fost supărați pe mine pentru că au considerat că este prea sexy”.

Ce spune modelul despre divorțul de soțul ei

Această nouă apariție a lui Emily vine la puțin timp după ce modelul a declarat ce simte după despărțirea de soțul ei Sebastian Bear-McClard.

„Simt foarte multe emoții”, a spus ea pentru Harper’s BAZAAR.

„Simt furie, tristețe. Simt entuziasm. Simt bucurie. Simt lejeritate. Fiecare zi este diferită. Singurul lucru bun pe care îl știu este că simt toate acele lucruri, ceea ce este frumos pentru că mă face să cred că voi fi bine.”

Ratajkowski, despre care s-a scris recent că e într-o relație cu Brad Pitt, dar și cu DJ-ul Orazio Rispo, a recunoscut că, dar nu trece încă pe aplicații. Vedeta a spus că rolul de mamă a restabilit prioritățile pentru ea.

„Nu am avut priorități atât de clare până acum în viața mea. Numărul unu este Sly și asta e tot ce contează. M-a făcut să reevaluez ceea ce este important pentru mine, cum ar fi „.

Ratajkowski a cerut divorțul de Bear-McClard, cu care are un copil, la scurt timp după ce Page Six a dat vestea că cuplul a pornit pe drumuri separate în iulie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
3
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
O femeie care stă la plajă sub umbrelă
Sănătate
Care sunt orele de plajă indicate. Sfaturi și recomandări pentru un bronz frumos și sănătos
Când vine vara, mulți oameni adoră să-și petreacă zilele bucurându-se de soare la plajă. Cu toate acestea, este important să știi că expunerea excesivă la soare poate fi dăunătoare. Află care sunt orele de...
PARTENERI
×