Reclamă

Emily Ratajkowski a petrecut timp cu Sylvester în timpul unei plimbări în New York. Băiețelul îi seamănă foarte mult mamei sale

Emily Ratajkowski a petrecut timp cu Sylvester în timpul unei plimbări în New York. Băiețelul îi seamănă foarte mult mamei sale. Emily a fost văzută foarte fericită în preajma micuțului. Pare că cei doi se distrează de minune împreună ori de câte ori au ocazia.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 august 2023, 7:36

Autoarea My Body, în vârstă de 32 de ani, care și-a arătat recent silueta tonifiată într-o rochie roșie, mulată, s-a oprit la hotspot-ul numit, The Clam, pentru a lua o cină delicioasă. Supermodelul a optat pentru confort pentru ieșirea de seară. Ea a îmbrăcat un tricou roșu cu mâneci scurte pentru a face față temperaturile mai calde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski a petrecut timp cu Sylvester

În plus, a îmbrăcat o pereche de pantaloni de trening maro închis, largi. Și-a completat ținuta cu o pereche de adidași albi. Părul ei lung era coafat cu cărare pe mijloc și curgeau fără efort în jos, în mod natural pe lângă umerii ei, permițându-i bretonului să-i cadă ușor pe frunte.

Emily a adăugat accesorii minimale look-ului ei. Ea a purtat o pereche de cercei delicați, aurii, și a fost văzută cu o pereche de ochelari de soare în timp ce se plimba pe un trotuar plin de oameni. În timp ce stătea la o masă în aer liber la restaurant, Emily a fost văzută vorbind cu fiul ei care stătea lângă ea.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Emily Ratajkowski, pe stradă, cu fiul ei, la plimbare, în haine lejere
Emily a fost văzută foarte fericită în preajma micuțului / Profimedia Images
Reclamă

La un moment dat, l-a ținut pe micuțul de doi ani în poală și au avut un moment mamă-fiu. Băiețelul a furat toate privirile, mai ales atunci când i-a aruncat un zâmbet chicotit mamei lui.

Emily l-a adus pe lume pe Sylvester, care poartă și porecla de Sly, în martie 2021. Micuțul a venit în relația cu fostul soț, Sebastian Bear-McClard.

Emily și producătorul de film s-au căsătorit inițial în 2018. Cu toate acestea, fosta actriță a cerut divorțul în septembrie 2022, după ce Sebastian ar fi înșelat-o. Cu câteva luni mai devreme, perechea s-a despărțit oficial, o sursă spunând pentru People la acea vreme: „S-au despărțit recent. A fost decizia lui Em. Ea se descurcă bine. Este puternică și concentrată asupra fiului ei. Îi place să fie mamă”.

Reclamă

Ce a spus Emily Ratajkowski despre rolul de mamă

În timpul unui interviu acordat Harper’s Bazaar anul trecut, în octombrie, modelul a vorbit despre maternitate. Ea a mai dat detalii și despre modul în care aceasta i-a schimbat viața.

„Nu am avut priorități atât de clare în viața mea. Numărul unu este Sly, și asta este”, a exprimat gazda podcastului publicației.

Ea a continuat: „M-a făcut să reevaluez ceea ce este important pentru mine. Cum ar fi, ce vreau să-l învăț pe fiul meu?”

La sfârșitul anului trecut, în noiembrie, ea a vorbit și despre creșterea fiului ei ca mamă singură. Emily a explicat pentru Elle UK: „Îți sacrifici atât de mult identitatea când devii mamă”.

Ea a adăugat: „Acum, pentru prima dată, mă bucur mai mult de lume. Și totuși acum am această responsabilitate incredibilă de a crește un copil. Dar un lucru pe care l-am decis este cum vreau ca Sly să se gândească la femei. Vreau să aibă un exemplu de mamă fericită”.

De la despărțirea de Sebastian, Emily a fost legată romantic de vedete precum Harry Styles, Eric Andre, Pete Davidson și, de asemenea, DJ Orazio Rispo.

Pe lângă faptul că se concentrează pe creșterea băiețelului ei de doi ani, ea lucrează și pentru linia ei de costume de baie, Inamorata, și pentru podcastul ei High Low.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×