Reclamă

Vedeta cu cea mai ciudată garderobă. Ea este femeia care nu se teme să se exprime prin ținute excentrice

Julia Fox este considerată vedeta cu cea mai ciudată garderobă. Ea este femeia care nu se teme să se exprime prin ținutele excentrice pe care le poartă. După relația cu Kanye West, Julia a devenit mult mai îndrăzneață și a dat dovadă de mult mai multă încredere atunci când a pozat pe covorul roșu.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 septembrie 2023, 6:52

Julia Fox este o actriță celebră, însă în ultimii ani și-a îndreptat atenția asupra lumei modei. Vedeta a devenit pasionată de fashion, iar aparițiile sale s-au schimbat într-un mod dramatic. De la ținutele elegante și cuminți, Julia a trecut la ținutele îndrăznețe și transparente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta cu cea mai ciudată garderobă

Julia Fox și-a câștigat titlul de „vedeta cu cea mai ciudată garderobă”. Vedeta s-a apropiat tot mai mult de modelele internaționale și a încercat să se afirme la evenimentele de covor roșu. În ultimii ani, Julia a fost prezentă constant la Săptămâna Modei de la Paris și de la New York.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Julia Fox în timp ce defilează într-un sutien și o pereche de pantaloni din latex fiind vedeta cu cea mai ciudată garderobă
Julia Fox a devenit cunoscută pentru pantalonii cu talie joasă pe care i-a purtat de-a lungul timpului / Profimedia Images

Totodată, aceasta s-a aflat printre invitații de la Festivalul de Film de la Cannes și nu numai. În ciuda nenumăratelor evenimente de covor roșu, Julia nu a reușit să obțină o invitație la Met Gala 2023. Întrebată de ce nu s-a aflat printre cei prezenți la eveniment, Julia a răspuns că Met Gala „nu este un eveniment despre fashion”.

Reclamă

Actrița își dorește să se exprime liber prin ținutele pe care le poartă și simte că nu ar fi putut face acest lucru pe covorul roșu de la Met Gala. Julia a fost adepta mai multor trenduri în ultimii ani, relatează PageSix.

Vedeta a îndrăgit ținutele din denim, iar mai apoi a îmbrățișat o imagine mai atipică, purtând deseori ținute din latex.

Vedeta cu cea mai ciudată garderobă adoră să atragă atenția celor prezenți prin ținutele excentrice pe care le poartă.

Reclamă

Ce spune Julia Fox despre stilul său vestimentar

Când vine vorba de stilul său vestimentar, Julia Fox susține că este o persoană creativă. Actrița susține că nu este adepta trendurilor actuale. Aceasta preferă să se exprime în modul personal. Într-un interviu pentru Elle a declarat că oamenii au criticat-o dur pentru alegerile pe care le-a făcut.

Totuși, Julia susține că este important să rămâi autentic și să nu lași „temerile” celor din jur să fie proiectate asupra propriei realități. Cel mai important lucru pentru ea a fost încrederea pe care a câștigat-o de-a lungul timpului. Atunci când a decis să-și radă sprâncenele, vedeta a primit multe critici din mediul online.

Julia Fox într-o ținută excentrică care îi lasă abdomenul la vedere și îi pune o cagulă pe cap la Săptămâna Modei de la Milano
Julia Fox și-a ascuns chipul atunci când a defilat la Milano / Profimedia Images

Ea a publicat atunci un clip pe contul de Instagram prin care și-a învățat urmăritorii cum să-și facă un machiaj asemnător ca cel pe care îl poartă atunci când apare în public. Vedeta a devenit la scurt timp cunoscută pentru lipsa sprâncenelor și machiajul negru strident din jurul ochilor.

Julia Fox își creează singură ținutele

Julia Fox nu este adepta ținutelor de tip fast fashion. Actrița susține că cea mai mare parte a articolelor vestimentare pe care le poartă sunt create chiar de ea. Diva adoră să recicleze hainele vechi și să le transforme în noi piese vestimentare.

Aceasta a postat în trecut mai multe tutoriale în care le arăta admiratorilor săi cum transformă mai multe ținute din denim.

Julia Fox a purtat o pereche de blugi cu talie joasă pe străzile din Los Angeles
Julia este deja cunoscută printre admiratorii săi pentru pantalonii cu talie joasă / Profimedia Images

Imaginile au devenit virale, iar diva a ieșit la scurt timp să se pozeze în ținutele pe care le-a realizat singură. Julia și-a încurajat fanii să-și lase creativitatea să lucreze în favoarea lor atunci când vine vorba de modă.

Cum arăta Julia Fox înainte să aibă o relație cu Kanye West

Julia Fox, în vârstă de 33 de ani, este una dintre cele mai cunoscute figuri din lumea modei. Diva și-a început cariera ca actriță. Fosta iubită a lui Kanye West a debutat pe covorul roșu la premiera filmului Uncut Gems, film în care a avut parte de unul dintre rolurile principale.

Julia s-a făcut rapid remarcată datorită frumuseții sale. La scurt timp de la acest eveniment, ea a început o relație cu Kanye West. Povestea de dragoste a cu artistul a fost una cu suișuri și coborâșuri.

Kanye trecea atunci prin divorțul de Kim Kardashian, iar Julia a susținut că a încercat să-l ajute pe acesta să o uite pe fosta sa parteneră. Actrița, în vârstă de 33 de ani, are și un fiu.

Julia Fox într-o rochie neagră elegantă la Vanity Fair în anul 2020, îninte să fie vedeta cu cea mai ciudată garderobă
Julia Fox a avut o apariție elegantă la petrecerea Vanity Fair din 2020 / Profimedia Images

Vedeta este discretă și nu vorbește foarte des pesre acesta, preferând să-l țină pe micuț departe de ochii curioșilor.

După relația cu West, Julia a susținut că slăbit aproape șapte kilograme. Vedeta a trecut printr-o transformare fizică impresionată. Nu doar acest lucru s-a schimbat la ea, ci și stilul vestimentar. Julia a devenit mult mai îndrăzneață în ținutele cu care s-a afișat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×