Reclamă

Rochii cu spatele gol. Ținutele spectaculoase ale vedetelor care au atras atenția tuturor la evenimente

Ținutele spectaculoase alese de vedete de-a lungul timpului au atras privirile curioșilor. Multe dintre aceste vedete au fost criticate pentru alegerile vestimentare îndrăznețe. Am selectat pentru tine câteva rochii cu spatele gol care au rămas în istorie.

Publicat: 22 aprilie 2023, 6:48

Rochiile cu spatele gol au apărut pentru prima dată la începutul anilor 1920. În anii 1930, aceste ținute erau purtate îndeosebi de vedetele care doreau să-și pună în evidență bronzul pe care l-au obținut în vacanțele scumpe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rochii cu spatele gol

Nu este clar momentul în care aceste rochii au prins popularitate printre doamne și domnișoare, însă rochiile cu spatele gol sunt în prezent la mare căutare. Se crede că aceste rochii au devenit cu adevărat celebre în anii 1930. Divele de la Hollywood sunt dornice să-și afișeze spatele lucrat într-o rochie sexy, care nu lasă prea mult loc imaginației.

Multe dintre aceste ținute îndrăznețe au rămas în istorie, iar divele nu s-au sfiit să-și etaleze siluetele de invidiat. Descoperă câteva dintre cele mai cunoscute rochii cu spatele gol purtate de celebritățile internaționale în ultimii ani.

Margot Robbie

Margot Robbie a avut o apariție elegantă la premiera filmului Babylon din Londra. Actrița a ales o rochie roșie, care la prima vedere a părut simplă, dar elegantă.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Margot Robbie într-o rochie roșie cu spatele decupat
Margot Robbie s-a bucurat să ia parte la premiera filmului Babylon din Londra / Profimedia Images

Surpriza a fost dezvăluită în momentul în care actrița s-a întors cu spatele. Robbie a optat pentru o ținută care i-a lăsat la vedere spatele superb.

Reclamă

Zendaya

Stilul vestimentar al Zendayei a evoluat în ultimii ani. Actrița este tot mai apreciată pentru ținutele pe care le poartă.

Zendaya purtând o rochie cu spatele gol la ceremonia Ballon d'Or
Zendaya a participat la ceremonia Ballon d’Or într-o rochie cu spatele gol / Profimedia Images

Zendaya are o siluetă de invidiat și nu se sfiește să o pună în evidență cu ținute îndrăznețe. Una dintre cele mai surprinzătoare apariții a divei a fost pe covorul roșu la ceremonia Ballon d’Or. Modelul scorpionului de pe spatele actriței a fost intens discutat de pasionații de fasion.

Rita Ora

Rochiile cu spatele gol nu sunt întotdeauna elegante. Dacă aceste rochii nu sunt purtate cu atenție ele pot să se transforme rapid într-un dezastru vestiemntar.

Rita Ora întoarsă cu spatele într-o ținută din plasă
Rita Ora a avut o apariție excentrică / Profimedia Images

Rita Ora a fost fotografiată de paparazzi atunci când a ales o astfel de rochie. Ținuta divei a fost intens criticată în mediul online.

Kendall Jenner

Kendall Jenner a fost una dintre cele mai impresionante apariții de la Met Gala. Vedeta a purtat o rochie transparentă care i-a pus în valoare fizicul.

Kendall Jenner cu spatele într-o rochie mulată la Met Gala 2021
Vedeta internațională a pozat plină de încredere în fața aparatelor de fotografiat / Profimedia Images

Ținuta a primit multe critici, însă a primit și foarte multe aprecieri. Deși trasnparentă, rochia a fost considerate una elegantă.

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio și-a făcut și ea apariția într-o rochie cu spatele gol.Div a participat la Fashion Trust U.S Awards 2023.

Alessandra Ambrosio într-o rochie cu spatele gol la Fashion Trust U.S Awards 2023
Alessandra Ambrosio și-a pus în valoare silueta la Fashion Trust U.S Awards 2023 / Profimedia Images

Ținuta îndrăzneață i-a lăsat la vedere spatele modelului. La 42 de ani, aceasta continua să arate impecabil. Alessandra a pozat plină de încredere și s-a lăsat admirată de cei prezenți.

Ciara

Ciara a fost o altă figură intens criticată. Vedeta a optat pentru o ținută îndrăzneață la petrecerea Vanity Fair 2023. Diva a fost intens criticată pentru ținuta aleasă.

Ciara a purtat o rochie cu spatele gol la petrecerea Vanity Fair 2023
Ciara a avut o apariție sexy la petrecerea Vanity Fair 2023 / Profimedia Images

Cântăreața a încercat să nu lase comentariile răutăcioasă să o afecteze. Cu toate acestea, ținuta sa va rămâne în istoria evenimentului și va continua să fie intens discutată în mediul online.

Julia Fox

Julia Fox nu s-a ferit niciodată să aibă apariții îndrăznețe. De-a lungul timpului a ales rochii extravagante. Julia este recunoscută pentru stilul său vestimentar ieșit din comun.

Julia Fox într-o rochie neagră la CFDA Fashion Awards
Julia Fox a ales rochie neagră cu spatele gol la evenimentul CFDA Fashion Awards / Profimedia Images

Ultima oară când a purtat o rochie cu spatele gol a fost la evenimentul CFDA Fashion Awards. Modelul și-a lăsat la vedere tatuajele de pe spate și a pozat plină de încredere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×