Reclamă

Rochii de mireasă purtate de vedete. Ținutele care au rămas în istorie

De-a lungul timpului vedetele de la Hollywood au impresionat cu alegerile lor vestimentare. Însă ca mai importantă ținută pentru o femeie este rochia de mireasă. Te invităm să descoperi câteva rochii de mireasă purtate de vedete din ziua cea mare.

Publicat: 25 martie 2023, 6:16

Multe dintr vedetele de la Hollywod au purtat rochii de mireasă în cadrul unor prezentări de modă, în cadrul filmelor în care au jucat, dar mai ales în cadrul propriei căsătorii. Actrițe, cântărețe și chiar personalități din Familia Regală au ales să-și facă publice rochiile de mireasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rochii de mireasă purtate de vedete

În Grecia Antică se consideră că albul este o culoare de sărbătoare. Acesta este motivul pentru care mireasă alegea o rochie albă în ziua nunții sale. Această tradiție s-a păstrat și în zilele noastre, iar miresele aleg în continuare rochii albe pentru cea mai importantă zi din viața lor.

Alegerea rochiei perfecte pentru un astfel de eveniment nu este deloc ușoară. Te poți inspira din ținutele pe care le-au ales vedetele de la Hollywood. Acestea au depus un efort considerabil pentru a avea parte de rochii care să rămână în istorie.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a purtat trei rochii de mireasă la nunta sa din Georgia cu Ben Affleck. Vedeta latino a schimbat trei ținute diferite. Jennifer a colaborat cu echipa designerului Ralph Lauren. Pentru ceremonia principală, Jennifer a ales o rochie personalizată din colecția designerului.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-una din cele trei rochii de mireasă pe care le-a purtat la nunta din Georgia
Jennifer Lopez și-a dorit o rochie personaliztă pentru nunta sa / Profimedia Images

Peste 1.000 de bucăți mici de volane au fost atașate trenei impresionante. Jennifer a strălucit alături de Ben Affleck n ziua cea mare.

Reclamă

Kate Middleton

Kate Middleton a purtat una dintre cele mai scumpe rochii de mireasă din Familia Regală Britanică. Rochia a fost achiziționată de părinții Prințesei de Wales și a costat aproximativ 25.000 de lire sterline.Ținuta remarcabilă a fost realizată de Sarah Burton.

Kate Middleton îmbrăcată în rochie de mireasă și cu voalul pe faț salută mulțimea
Rochia de mireasă a lui Kate Middleton pentru nunta cu prințul William în 2011 i-a costat pe părinții ei, Carole și Michael Middleton, 250.000 de lire sterline / Getty Images

Designerul casei de modă Alexander McQueen. Kate Middleton a colaborat de-a lungul timpului cu această casă de modă. Rochia Prințesei a fost formată dintr-un corset victorian și o trenă de peste trei metri.

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian a purtat o rochie de mireasă atipică. Vedeta internațională a ales să poarte o rochie scurtă pentru ziua cea mare. Aceasta a creat rochia în colaborare cu casa de modă Dolce & Gabbana. Vedeta a declarat recent cum s-a inspirat pentru designul rochiei.

La baza creației superbe a stat videoclipul melodiei November Rain. Vedeta spune că s-a uitat la mai multe campanii de la nceputul anilor 1990 cu Monica Belucci pentru a-și putea alege rochia finală pentru nunta sa cu Travis.

Regina Elisabeta

Regina Elisabeta a II-a a purtat una dintre cele mai frumoase rochii de mireasă de la Casa Regală. Majestatea Sa s-a căsătorit în anul 1947 cu Prințul Philip. Rochia Reginei a fost inspirată din tabloul Primăvara, pictat de Sandro Botticelli.

Rochia de mireasă purtată de către REgina Elisabeta și costumul de mire al Prințului Philip la nunta lor din 1957 expuse la o expoziție de la Palatul Buckingham în 2007 cu ocazia aniversării a 60 de ani a căsătoriei
Una dintre cele mai spectaculoase rochii de mireasă ale tuturor timpurilor a fost chiar rochia purtată de Regina Elisabeta / Getty Images

Rochia cu voal și reală a avut motive florale aplicate din tabloul pictorului. Ținuta a fost decorată cu perle și pietre prețioase și a rămas în continuare una dintre cele mai apreciate ținute.

Selena Gomez

Selena Gomez s-a transformat într-o prințesă atunci când a apărut în rochie de mireasă. Aceasta este printre primele apariții ale vedetei într-o astfel de ținută.

Selena Gomez într-o rochie de mireasă în sezonul trei din Only Murders in The Building
Selena Gomez a apărut în rochie de mireasă la scurt timp după ce a vorbit despre viața ei amoroasă / Profimedia Images

Gomez a purtat o rochie amplă de prințesă în cadrul serialului Only Murders in the Building. Deși aceasta nu a mers la altar, a reușit să facă o impresie excepțională cu rochia de mireasă pe care a ales-o pentru serial.

Meghan Markle

Rochia de mireasă purtată de Meghan Markle a costat peste 110.00 de lire sterline. Creația i-a aparținut lui Clare Waight Keller, designerul casei de modă Givenchy. Meghan a optat pentru un voal și o trenă lungă de cinci metri.

Meghan Markle îmbrăcată în rochie de mireasă la brațul prințului Harry
Rochia purtată de Meghan Markle este creația lui Clare Waight Keller, designerul casei de modă pariziene Givenchy / Getty Images

Aceasta a fost brodată cu florile naționale ale fiecăruia dintre cele 53 de țări ale Commonwealth-ului. Rochia superbă a rămas în istorie pentru frumusețea sa.

Pilar Rubio

Pilar Rubio a strălucit în rochia sa de mireasă. Ea s-a căsătorit cu Sergi Ramons după o relație de aproape 10 ani. Nunta lor a fost una fastuoasă, iar la aceasta au fost invitați peste 400 de participanți.

Pilar Rubio, superbă într-o rochie semnată Zuhair Murad
Pilar Rubio și Sergio Ramos, imagini de la nunta cu aproape 500 de invitați / Getty Images

Conform publicațiilor internaționale, rochia superbă a costat 20 000 de euro. Pilar a ales o rochie semnată de Zuhair Murad.

Miranda Kerr

Miranda Kerr s-a căsătorit cu Evan Spiegel și a purtat o rochie extrem de scumpă. Modelul australian a pozat pentru publicația Vogue chiar în ziua nunții sale. Modelul a optat pentru o rochie din satin, cu corset, mânec lungi și o borderie aplicată.

Miranda Kerr în rochie de mireasă înainte de nuntă
Miranda Kerr și-a postat rochia de mireasă pe rețelele sociale / Profimedia Images

Rochia superbă a fost semnată de casa de modă Dir. Rochia a fost creată special pentru Miranda de către Maria Grazia Chiuri. Miranda a declarat că rochia sa a fost inspirată de rochia pe care a purtat-o Grace Kelly în 1956 la nunta sa cu Prințul Rainier de Monaco. La întreaga ținută, modelul a ales să poarte și o tiara cu diamante și cristale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×