Reclamă

Jennifer Lopez a purtat trei rochii de mireasă la nunta din Georgia. Cum au arătat ținutele extravagante ale vedetei

Jennifer Lopez a purtat trei rochii de mireasă la nunta sa din Georgia. Vedeta a decis să împărtășească mai multe imagini cu fanii săi în cadrul On the JLo newsletter. Admiratorii au putut să arunce o privire de ansamblu asupra evenimentului extravagant care s-a desfășurat pe o perioadă de trei zile.

Publicat: 24 august 2022, 12:03

Soția lui Ben Affleck a fost întotdeauna un simbol al eleganței. De data aceasta, Jennifer a vrut să întoarcă toate privirile asupra sa și a ales trei ținute complet diferite, care să-i pună în evidență silueta de invidiat. Diva nu s-a mulțumit cu o singură rochie. Ea a ales unele din cele mai frumoase ținute care au fost create special pentru marele eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a purtat trei rochii de mireasă la nunta din Georgia

Jennifer Lopez a colaborat cu renumitul designer vestimentar, Ralph Lauren, pentru a crea cele trei rochii de mireasă la care a visat. Ținutele au fost purtat de divă în cadrul ceremoniei din Georgia care a avut loc pe data de 20 august 2022.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez în postura de mireasă în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-una din cele trei rochii de mireasă pe care le-a purtat la nunta din Georgia
Jennifer Lopez și-a dorit o rochie personaliztă pentru nunta sa / Profimedia Images

Ea și Ben Affleck și-au unit destinele în fața prietenilor și membrilor din familie. Nunta a avut loc la mai puțin de o lună de la ceremonia intimă pe care JLo a avut-o în Las Vegas. Atunci, vedeta a purtat o rochie reciclată, pe care a găsit-o în garderoba sa.

Reclamă

Nunta din Georgia a fost una fastuoasă, prin urmare ținutele sale nu putea dezamagi. Echipa designerului Ralph Lauren a făcut o muncă extraordinară pentru a-i livra divei la timp cele trei ținute în Georgia. Pentru ceremonia principală, vedeta a ales o rochie personalizată din colecția designerului.

Peste 1.000 de bucăți mici de volane au fost atașate trenei. Acestea au fost cusute de mână pentru a crea o fustă voluminoasă la baza rochiei. Pentru a oferi și mai multă eleganță ținutei, Jennifer a cerut un voal lung de șase metri.

Acesta a fost dus de copii lui Ben affleck în timpul ceremoniei. Cântăreața în vârstă de 53 de ani a declarat că rochiile au fost ”desprinse din vis”. Aceasta le-a promis fanilor că va împărtăși mai multe imaigni de la nuntăîn cursu zlelor ce urmează. 

Reclamă

De ce a ales Jennifer Lopez să poarte trei rochii de mireasă

Jennifer Lopez nu s-a putut mulțumi cu un singur look, ea a purtat trei rochii de mireasă la nunta sa din Georgia. Prima ținută a fost personalizată după gusturile vedetei și a inclus o fustă cusută de mână. Cea de-a doua ținută a fost mult mai strălucitoare.

În seara ceremoniei, Jennifer s-a schimbat într-o rochie tip candelabru din perle. Aceasta a avut atașate pliuri de tul de mătase, ornamente cu perle și detalii din cristale Swarovski.

30 de artizani au lucrat pentru a brda manual designul unui al rochiei, cu spatele deschis. Pentru realizarea rochiei, care a avut spatele deschis, s-a muncit aproximativ 700 de ore, scrie publicația People.

Cea de-a treia rochie personalizată de Ralph Lauren a avut o siluetă elegantă de sirenă și o glugă din voal detașabilă.

Voalul a fost accesorizat la rândul său cu cristale Swarovski de diferite dimensiuni. Imaginile cu cele trei ținute ale vedetei au fost distribuite de Rob Zangardi, care s-a ocupat de-a lungul anilor de look-ul incredibil al vedetei. Soțul divei, Ben Affleck, a optat pentru un costum clasic semnat de același designer care i-a realizat rochiile artistei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×