Reclamă

Jennifer Lopez a luat prânzul cu Emme în New York. Cum a fost pozată artista alături de fiica sa

Jennifer Lopez a luat prânzul cu Emme în New York. Artista s-a bucurat de o zi liniștită alături de fiica sa. Vedeta internațională a venit în oraș în urmă cu puțin timp. Ea a fost surprinsă de paparazzi atunci când se urca în avion alături de Ben Affleck.

Publicat: 16 august 2022, 6:10

Jennifer Lopez are doar motive de bucurie în această perioadă. Cântăreața are puțin timp liber pe care alege să-l petreacă în familie. Vedeta a celebrat aniversarea soțului său în New York. Deși au declarat că se separă, aceștia par să petreacă la fel de mult timp împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a luat prânzul cu Emme în New York

Jennifer Lopez este o mamă implicată. În ciuda programului său, JLo reușește de fiecare dată să-și facă timp pentru gemenii săi, Emme și Max. De data aceasta diva a ieșit la o întâlnire între fete. Ea și fiica ei s-au bucurat de un prânz relaxant la un restaurant de lux din New York.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez în Galeria Foto!

Jennifer Lopez a luat prânzul cu fiica sa Emme în New York
Jennifer Lopez și Emme s-au bucurat de timpul pe care l-au petrecut împreună / Profimedia Images

Cântăreața a fost urmărită la fiecare pas de paparazzi prezenți. De altfel, aceasta a părut vizibil deranjată de insistența fotografiilor de a o poza alături de fiica ei.

Reclamă

Emma și JLo au o relație deosebită. Deși adolecenta nu pare să-i calce pe urme mamei sale, aceasta se bucură de tot sprijinul pe care îl primește de la Jennifer.

Pentru prânzul din oraș, Jennifer a ales o ținută elegantă și feminină. Rochia transparentă i-a pus în valoare silueta de invidiat. La întreaga ținută ea a ales să asorteze o  pereche de pantofi cu un toc impresionant.

Diva este iubitoare de tocuri înalte și este văzută deseori purtând încălțări care ar pune-o în dificultate pe orice femeie. Fiica sa, Emme, a ales o ținută casual, masculină. Aceasta a purtat o pereche de pantaloni largi și un tricou. De altfel, cântăreața și-a prezentat fiica la un concert din Los Angeles folosind pronumele de gen neutru.

Reclamă

Jennifer Lopez a venit în New York pentru a celebra aniversarea soțului său

Jennifer Lopez a fost surprinsă alături de Emme în NewYork. Cântăreața a venit în oraș alături de Ben Affleck cu puțin înainte de aniversarea acestuia. Conform PageSix, vedeta latino ar fi urmat să ia parte la petrecerea aniversară pe care actorul și-a dorit să o țină în familie.

Cu toate acestea, imagini de la presupusa petrecere nu au apărut încă. În schimb, diva a fost văzută în oraș cu fiica sa. Nu este clar dacă JLo și Affleck și-au petrecut ziua împreună. Cei doi au declarat recent că își doresc să se separe pentru o perioadă.

După ce au petrecut luna de miere la Paris, Affleck și JLo au hotărât că este mai bine pentru ei să se vadă mai rar. Diva urmează să plece în Europa, în timp ce soțul său trebuie să rămână în Statele Unite ale Americii. Affleck urmează să ia parte din noul film Aquaman.

Apropiații cuplului spun că decizia de a se separa este una foarte bună și că acest lucru le va întări și mai mult relația. Se pare că lui Jennifer îi place să știe că soțul său o așteaptă acasă indiferent de situație. Fanii cuplului sunt îngrijorați că această separare ar putea duce în timp la o despărțire.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×