Reclamă

Jennifer Lopez a mers la o sală de dans din Los Angeles. Ce au remarcat fanii la abdomenul vedetei

Jennifer Lopez a mers la o sală de dans din Los Angeles. Vedeta internațională și-a expus silueta de invidiat la aproape o lună de la nunta pe care a avut-o în secret cu Ben Affleck. Cântăreața nu a ținut cont de privirile curioșilor și i-a ignorat complet pe fotografii care o strigau de pe stradă.

Publicat: 8 august 2022, 7:18

Cântăreața în vârstă de 52 de ani demonstrează că vârsta este doar un număr. JLo are un fizic de invidiat de care se îngrijește cu atenție. Abdomenul vedetei este bine definit, iar acest lucru se datorează antrenamentelor solicitante și a numărului de ore pe care le petrece în sala de repetiții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a mers la o sală de dans

Sportul este nelipsit din viața artistei Jennifer Lopez. Cântăreața muncește din greu pentru a avea un fizic de invidiat și știe că un stil de viață sănătos o poate ajuta să ajungă la forma dorită. Pe lângă dieta echilibrată pe care o are, aceasta se îngrijește să nu lipsească de la sala de fitness sau de la repetițiile de dans.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez în Galeria Foto!

Jennifer Lopez a maers la o sală de dans din Los Angeles purtând un crop top alb și o pereche de pantaloni evazați
Sportul este nelipsit din viața artistei Jennifer Lopez / Profimedia Images

Spectacolele sale sunt întotdeauna remarcabile. Acest lucru se datorează și numărului mare de ore pe care îl petrece la repetiții. Cu un program atât de aglomerat nu este de mirare faptul că vedeta latino are un abdomen sculptat.

Reclamă

De data aceasta fotografii au surprins-o pe Jennifer Lopez în timp ce a mers la o sală de dans din Los Angeles. Vedeta internațională a optat pentru un crop top alb și o pereche de pantaloni evazați. Abdomenul bine definit a fost cel care a atras imediat atenția, dar și posteriorul ferm care a fost pus în valoare cu ajutorul pantalonilor aleși.

Jennifer și-a prins părul într-un coc în vârful capului și a avut tot timpul o pereche de ochelari de soare.

Vedeta nu a părut deranjată de fotografi. În schimb, temperatura ridicată din termometre a părut că îi dă bătăi de cap. JLo s-a îndreptat rapid în interiorul sălii de dans pentru a-și începe antrenamentele.

Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost în luna de miere în Paris

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete în Las Vegas. Vestea a fost făcută publică chiar de artistă pe rețelele sociale. Aceasta a decis să-și schimbe numele după căsătorie și să-i ia numele actorului.

Cântăreața în vârstă de 52 de ani pare mai fericită ca niciodată în brațele partenerului său. După ce împărtășit vestea cu fanii și au fost văzuți de mai multe ori prin Los Angeles, aceștia au decis că este momentul să- plece în luna de miere.

Cei doi soți au ales o destinație ideală pentru doi îndrăgostiți. Aceștia și-au petrecut timpul în Paris, Franța. Jennifer a fost surprinsă la balconul hotelului în care a fost cauzată purtând o rochie roșie. Soțul acesteia a fost și el îmbrăcat într-un costum elegant.

Cuplul de îndrăgostiți nu a făcut până în prezent nicio declarație cu privire la destinația pe care au ales-o. Fotografii -au surprins plimbându-se pe străzile orașului și descoperind împreună orașul iubirii.

După ceremonia din Las Vegas, Jennifer a declarat că ”dragostea reprezintă bunătate și răbdare”. Vedeta a fost extrem de fericită că a reușit să-și unească destinul cu cel al lui Affleck după mai bine de 20 de ani de la prima lor relație. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×