Reclamă

Jennifer Garner a mers să-și ia fiul de la înot. Vedeta a fost surprinsă fără pantofi în compania lui Samuel

Jennifer Garner a mers să-și ia fiul de la înot. Actrița a fost surprinsă de fotografi fără pantofi. Se pare că aceasta a vrut să i se alăture lui Samuel care a pășit desculț pe asfaltul încălzit. Imaginile cu vedeta desculță țin primele pagini ale presei internaționale.

Publicat: 18 iulie 2022, 7:12

Fosta soție a lui Ben Affleck a fost surprinsă într-un mod complet neobișnuit. Vedeta a renunțat la pantofi și a preferat să meargă încălțată în șosete. Fotografiile cu ea au devenit virale pe internet. Actrița în vârstă de 50 de ani nu a ținut cont părerile celor din jur și a încercat să fie cât mai prezentă pentru fiul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Garner a mers să-și ia fiul de la înot

Jennifer Garner dovedește în fiecare zi că este o mamă dedicată și implicată. De data aceasta a fost pozată în compania fiului său, Samuel. Jennifer a mers să-l ia pe tânăr de la lecția sa de înot. Fiul lui Ben Affleck are deja 10 ani și pare că se bucură de activitățile fizice.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Garner în Galeria Foto!

Jennifer Garner a mers să-și ia fiul de la înot și a fost fotografiată într-un tricou alb și o pereche de colanți negri
Fiul lui Ben Affleck are deja 10 ani / Profimedia Images

Samuel a fost fotografiat desculț. Acesta a fost ajutat de mama sa să se usuce. Jennifer i-a oferit tânărului un prosop galben cu dungi albe. Vedeta l-a îmbrățișat pe tânăr și a încercat să-l ghideze la mașină. Diva a ales o ținută casual.

Reclamă

La tricoul alb a ales să asorteze o pereche de colanți negri și o pereche de șosete gri. Nu se cunoaște motivul pentru care vedeta a ales să renunța la pantofi. Cu toate acestea, fotografii au profitat din plin de această ocazie și au pozat-o din toate unghiurile.

Jennifer se implică activ în viața copiilor săi și are grijă să nu simtă o clipă lipsa tatălui lor. Ben Affleck face tot posibilul să rămână prezent în viața copiilor săi. Actorul a fost surprins deseori în compania copiilor săi și a gemenilor lui Lopez.

Copiii amândurora par să se înțeleagă foarte bine, lucru care ajută și mai mult la întărirea legăturii dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck.

Reclamă

Cum s-a schimbat viața copiilor lui Ben Affleck după ce acesta s-a împăcat cu Jennifer Lopez

Ben Affleck a divorțat de Jennifer Garner și s-a împăcat cu cea mai mare iubire a sa, Jennifer Lopez. De când cei doi au reluat legătura, actorul a avut un program foarte aglomerat.

Cu toate acestea, fostul soț al lui Jennifer Garner și-a dat tot timpul silința să fie prezent în viața copiilor săi. Atunci când Ben nu poate participa la evenimente, Jennifer Garner îi ține locul. Actrița a fost surprinsă recent alături de Samuel la Ziua Independenței.

Cei doi au participat la o paradă specială și au purtat tricouri identice. Imaginile au demonstrat că cei doi se distrează foarte bine împreună. După parada de Ziua Independenței, Samuel a petrecut timp cu tatăl său și Jennifer Lopez.

Cei trei au mers să vadă mai multe mașini de lux. De altfel, Samuel a provocat un mic incident atunci când s-a urcat pentru câteva minute la volanul unui Lamborghini. Affleck mai are alături de fosta soție două fiice, Violet și Seraphina.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×