Reclamă

Ben Affleck îi atinge posteriorul lui Jennifer Lopez în public. Actorul a fost prins pe picior greșit

Cei doi au fost nedespărțiți de când și-au reaprins dragostea de anul trecut. Ben Affleck îi atinge posteriorul lui Jennifer Lopez în public. Actorul nu se ferește nici atunci când știe că are fotografii pe urmele sale. Să fie aceasta încă o dovadă a faptului că se iubesc foarte mult?

Publicat: 28 mai 2022, 6:52

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au bucurat de o altă seară romantică. Ei au mers la o cină la restaurantul Nerano din Beverly Hills. JLo, în vârstă de 52 de ani, arăta incredibil într-o rochie șic, care îi scotea în evidență pielea bronzată. Logodnicul ei îndrăgostit, în vârstă de 49 de ani, a condus-o fericit la mașina lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck îi atinge posteriorul lui Jennifer

Jennifer și-a asortat rochia mulată cu o geantă de umăr de piele întoarsă și o curea asortată, terminându-și look-ul cu tocuri foarte înalte. Ben, îmbrăcat într-un blazer gri elegant și cămașă albastră, a fost văzut punând o mână pe fundul iubitei lui în timp ce ea se urca în mașina lor, scrie DailyMail.com.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ben Affleck o ajută pe iubita sa să urce în mașină
Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au bucurat de o altă seară romantică / Profimedia Images

Cuplul cunoscut sub numele de „Bennifer” a trăit o poveste de dragoste între 2002-2004. Cei doi și-au reaprins dragostea prin mesaje text în februarie 2021. După patru ani de relație și un inel de logodnă de un milion de dolari, pe 15 aprilie 2021 Lopez și Rodriguez au surprins pe toată lumea anunțând despărțirea lor definitivă. Vestea a venit la o lună după ce s-a aflat că vedetele și-au anulat logodna. Atunci s-a scris că treceau printr-o criză puternică, care i-a determinat să urmeze ședințe de terapie.

Reclamă

În presa tabloidă s-a vorbit și despre o presupusă aventură a lui Rodriguez cu o antrenoare de fitness, Madison LeCroy. Chiar dacă niciunul nu a confirmat relația, se pare că JLo nu a putut trece peste trădare.

Cum decurge relația dintre JLo și Ben

Lopez și Affleck relogodit oficial la începutul lunii aprilie, la 18 ani după prima lor logodnă eșuată. Lopez a dat vestea fericită despre logodnă în buletinul ei informativ. Artista a dezvăluit că era în cada când Ben a pus marea întrebare.

Reclamă

„Am fost luată complet prin surprindere. M-am uitat în ochii lui zâmbind și plângând în același timp, încercând din răsputeri să înțeleg faptul că, după 20 de ani, asta s-a întâmplat din nou”, a spus ea.

„Am rămas literalmente fără cuvinte. Am spus DA, desigur că este un DA.”

Celebra pereche caută o casă de ceva vreme. Cei doi își doresc să găsească o locuință pentru familia lor. Au fost fotografiați în ultimul timp uitându-se la mai multe proprietăți scumpe împreună.

Ben apare și în viitorul documentar Netflix al lui Jen, Halftime, care lasă camerele să privească în culisele spectacolului ei de la Superbowl din 2020.

Într-un clip lansat recent, Lopez poate fi văzută plângând după ce a aflat că rolul ei de dansatoare la bară transformată în escroaca Ramona, în filmul de succes Hustlers, nu i-a adus o nominalizare la Oscar, adăugând că a simțit că trebuie să-și regândească cariera la Hollywood.

Documentarul va debuta pe streamer pe data de 14 iunie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×