Reclamă

Alex Rodriguez a fost surprins în compania unei femei misterioase pe un iaht. Imaginile au apărut după ce s-a zvonit că ar avea o relație cu Kathryne Padgett

Alex Rodriguez a fost surprins în compania unei femei misterioase pe un iaht de lux. Sportivul în vârstă de 46 de ani pare că a trecut definitiv peste fosta relație cu Jennifer Lopez. Recent, s-a zvonit că acesta ar avea o relație cu modelul internațional Kathryne Padgett.

Publicat: 14 mai 2022, 6:13 / Actualizat: 14 mai 2022, 8:55

Fotografii l-au urmărit pe Rodriguez la fiecare pas și au încercat să nu-l scape din priviri. Paparazzi au fost tot timpul pe urmele sportivului care s-a întâlnit în Miami cu o blondină focoasă. Cei doi au părut extrem de apropiați și nu au ținut cont de privirile curioșilor care și-ar fi dorit să afle ce relație există de fapt între ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Rodriguez a fost surprins în compania unei femei misterioase

Alex Rodriguez a fost surprins în compania mai multor femei de când s-a despărțit de Jennifer Lopez. Logodna eșuată nu l-a făcut pe sportiv să-și piardă speranța în dragoste adevărată. Acesta s-a pus rapid pe picioare și a început să-și dea întâlniri cu unele dintre cele mai frumoase femei.

S-a zvonit că jucătorul de baseball ar fi avut o relație cu modelul Kathryne Padgett. Zvonurile sunt infirmate de cele mai recente imagini care au început să circule pe internet. Rodriguez și blondina de pe iahtul său au părut mult mai apropiați decât ar fi doi prieteni simpli.

Vezi mai multe imagini cu Alex Rodriguez în Galeria Foto!

Alex Rodriguez a fost surprins în compania unei femei misterioase cu părul blond
Alex Rodriguez și-a petrecut ziua în compania unei blonde misterioase / Profimedia Images
Reclamă

Sportivul în vârstă de 46 de ani a aștepat-o pe partenera sa de distracție îmbrăcat foarte elegant. Acesta a purtat o cămașă albă și o pereche de blugi. Ulterior ei doi s-au urcat pe iahtul sportivului, iar mai apoi au petrecut timp doar ei doi pe una din bărcile acestuia.

Barca pe care au băut șampanie împreună valorează între 44.000 de Dolari și 1.5 milioane de Dolari, scrie publicația Daily Mail. Rodriguez știe cum să-și impresioneze iubitele și se asigură de fiecare dată că le răsfață.

Deși zvonurile privind o posibilă relație cu blonda misterioasă nu au fost confirmate, cei doi îndrăgostiți au părut că se simt foarte bine unul în compania celuilalt.

Reclamă

De ce s-a despărțit Alex Rodriguez de Jennifer Lopez

Viața amoroasă a sportivului în vârstă de 46 de ani a fost deseori în lumina reflectoarelor. Acum că Alex Rodriguez a fost surprins în compania unei femei misterioase se vorbește cu și mai multă intensitate despre partenerele pe care bărbatul le-a avut de-a lungul timpului.

Rodriguez a fost căsătorit în trecut cu Cynthia Scurtis. Cei doi au împreun două fiice de 17 și 14 ani, Natasha și Ella. De-a lungul timpului, sportivul a fost alăturat de nume celebre din întreaga lume. Acesta a avut o relație cu Kate Hudson, Cameron Diaz, Torrie Wilsons, Anne Wojcicki și cea mai recentă relație serioasă, cea cu Jennifer Lopez.

Lopez și Rodriguez și-au anunțat logodna în luna martie a anului 2019. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în luna aprilie a anului 2021. Se pare că aceștia au realizat că ar fi mult mai potrivit să aibă doar o relație de prietenie.

Au circulat zvonuri potrivit cărora sportivul ar fi înșelat-o pe Jennifer Lopez cu una din prietenele sale apropiate, Madison LeCroy. Deși zvonurile nu au fost confirmate de niciunul din ei, se pare că JLo nu a mai putut avea încredere în logodnicul său și a dorit să meargă mai departe în viață pe un alt drum.

La un an de la despărțire, Rodriguez continuă să-și caute iubirea în brațele altor femei, în timp ce Jennifer Lopez s-a logodit cu marea sa dragoste, Ben Affleck.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×