Reclamă

Alex Rodriguez a vorbit despre despărțirea de Jennifer Lopez. Ce a declarat sportivul despre fosta logodnică

Alex Rodriguez a vorbit despre despărțirea de Jennifer Lopez. Sportivul a fost invitat să comenteze Seria Campionatului Ligii Americane alături de Kevin Burkhardt, David Ortiz și Frank Thomas. Acesta a povestit despre imaginile cu jucătorii echipei de baseball Tampa Bay Rays. Mai mult a oferit fanilor și câteva informații despre viața sa personală.

Publicat: 12 octombrie 2021, 7:04

Jucătorii echipei Tampa Bay Rays au fost surprinși în timp ce mâncau popcorn în tribune. Alex Rodriguez nu a putut rata șansa de a comenta acest moment. În timpul transmisiunii, au fost difuzate și imagini dintr-un clip mai vechi cu Alex Rodriguez în timp ce era hrănit cu floricele la Super Bowl de către Cameron Diaz. Imaginile au fost alese intenționat. Alex nu s-a putut abține să nu spună câte ceva despre fosta sa logodnică Jennifer Lopez. Sportivul a comentat rapid și despre fosta relație cu Cameron Diaz cu care era într-o relație în anul 2010.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Rodriguez a vorbit despre despărțirea de Jennifer Lopez

Alex Rodriguez nu s-a ascuns atunci când a vorbit despre despărțirea de JLo. Fostul sportiv a fost sincer în declarații și le-a povestit fanilor săi ce crede despre ruptură pe care a avut-o cu JLo. Alex a fost zâmbitor și nu s-a ferit să dezvăluie publicului adevărul.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez la evenimentul JMTV VMA
Jennifer Lopez și iubitul ei, Alex Rodriguez, au fost nevoiți să-și anuleze nunta de două ori în 2020 / Getty Images

Se pare că sportivul nu are niciun regret. Mai mult, acesta privește fosta sa relație ca pe o lecție frumoasă din care a avut foarte multe lucruri bune de învățat. Sportivul este recunoscător pentru clipele petrecute alături de JLo și este nerăbdător să vadă cum va evolua viața sa de acum înainte.

Reclamă

Am avut cei mai minunați cinci ani din viața mea. Am învățat foarte multe din această relație, atât despre mine, cât și despre fiicele mele. Acum am oportunitatea să primesc această lecție și să merg mai departe. Sunt recunoscător pentru ultimii cinci ani și aștept cu nerăbdare să-mi fac următorii ani și mai buni cu lecțiile pe care le-am învățat.

-Alex Rodriguez

Alex Rodriguez a vorbit despre despărțirea de Jennifer Lopez și despre impactul pozitiv pe care vedeta l-a avut asupra sa. Alex pare foarte fericit la acest moment și a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostei sale logodnice.

Sportivul a declarat că a învățat foarte multe din fosta relație și că este nerăbdător să-și îmbrățișeze viitorul și să vadă modul frumos în care evoluează fetele sale. 

Reclamă

Relația dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

Alex Rodriguez a vorbit despre despărțirea de Jennifer Lopez. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste încă din anul 2017. Cuplul de îndrăgostiți a fost încă de atunci în atenția publicului. De altfel, JLo și Alex Rodriguez nu au vrut să aștepte foarte mult timp, iar în anul 2019 s-au logodit.

De-a lungul timpului, fotografii i-au surprins tot timpul împreună la evenimentele publice, dar și în viața privată. JLo are doi copii din fosta căsnicie cu Marc Anthony, în timp ce Alex Rodriguez are două fiice din relația cu Cynthia Scurtis.

Jlo și Alex Rodriguez ar fi trebuit să se căsătorească în 2020, însă nunta lor a fost amânată din cauza pandemiei de COVID-19. Cu toate acestea, neînțelegerile și-au spus cuvântul, iar Jlo și Rodriguez au ales să meargă pe drumuri separate la începutul anului 2021.

Cei doi și-au anunțat fanii despre despărțire în luna aprilie, iar la scurt timp, Jennifer Lopez a fost surprinsă în brațele fostului său iubit, Ben Affleck.

În ciuda aparițiilor lui JLo cu Ben Affleck, Alex Rodriguez pare recunoscător pentru relația cu Jennifer Lopez. Sportivul a avut doar cuvinte de laudă despre artista internațională.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×