Reclamă

Alex Rodriguez a făcut un gest neașteptat. Cum s-a fotografiat lângă un Porsche în valoare de 140 de mii de Dolari

Alex Rodriguez a făcut un gest neașteptat și s-a fotografiat lângă un Porsche roșu în valoare de 140 de mii de Dolari. Mașina de lux a fost unul din cadourile pe care fostul jucator de baseball i l-a oferit lui Jennifer Lopez. Darul a fost făcut cu ocazia aniversării artistei a 50 de ani. Acum că cei doi s-au despărțit, se pare că Rodriguez și-a recăpătat o parte din lucrurile pe care i le-a cumpărat în trecut vedetei latino.

Publicat: 23 august 2021, 7:11

În urmă cu doar doi ani, Jennifer Lopez și-a celebrat aniversarea de 50 de ani într-un mare fel. Vedeta latino a petrecut atunci într-o casă privată din Miami. La acel moment, JLo și Alex Rodriguez trăiau o frumoasă poveste de iubire. Fostul jucător de baseball a vrut să-și surprindă logodnica și i-a oferit în dar un Porsche 911 GTS. Bolidul a fost estimat la 140 de mii de Dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Rodriguez a făcut un gest neașteptat

După ce Jennifer Lopez a decis să nu-l mai urmărească pe fostul iubit pe Instagram, acesta a vrut să le demonstreze fanilor că a trecut peste relația cu vedeta latino. Alex Rodriguez a făcut un gest complet neașteptat și a postat o fotografie cu el lângă un Porsche roșu.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Îmbrăcat la costum și purtând o pereche de ochelari negri, fostul jucător de baseball s-a pozat în timp ce se sprijinea de mașina de lux. Gestul său a fost intens comentată de fanii care au recunoscut imediat bolidul puternic. Mașina roșie, superbă a fost un cadou pe care Alex i l-a oferit fostei sale iubite în anul 2019.

Reclamă

În valoare de 140 de mii de Dolari, bolidul de lux i-a fost oferit lui Jennifer Lopez pentru a marca împlinirea frumoasei vârste de 50 de ani. Se pare că despărțirea recentă dintre JLo și Rodriguez a venit la pachet cu câteva bunuri pe care bărbatul le-a recăpătat de la fosta logodnică.

La doar patru luni de când cei doi s-au despărțit, Alex Rodriguez a făcut un gest complet neașteptat pentru artistă. Fanii de pe contul de Instagram al lui Alex au reacționat imediat la postarea în care apare lângă Porsche-ul roșu.

În vreme ce mulți l-au felicitat pentru faptul că și-a recăpătat bolidul de lux, o parte dintre admiratori i-au criticat gestul.

Reclamă

Postarea lui Rodriguez a apărut la doar câteva zile după ce fosta lui iubită a deci să nu-l mai urmărească pe Instagram. JLo i-a dat unfallow lui Alex Rodriguez. Aceasta a șters de pe contul personal toate fotografiile în care apărea și fostul său iubit, Alex Rodriguez. 

Relația lui Alex Rodriguez cu Jennifer Lopez

Alex Rodriguez și-a surprins fanii atunci când a făcut un gest neașteptat. Acesta a postat recent o fotografie pe contul personal de Instagram lângă un Porsche roșu. Bolidul de lux a fost un cadou pe care acesta i l-a oferit fostei iubite cu ocazia aniversării acesteia a 50 de ani. La doar patru luni după ce au anunțat că s-au despărțit, cei doi au decis să meargă pe drumuri complet separate.

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez au trăit o frumoasă poveste de iubire. Cei doi și-au anunțat logodna în luna martie a anului 2019. De-a lungul timpului fotografii i-au surprins petrecând timpul împreună și distrându-se alături de copiii lor.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, îmbrăcați în negru la Actors Guild Awards 2020, s-au despărțit
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au decis să meargă pe drumuri separate / Getty Images

Jennifer are doi copii din fosta căsătorie cu Marc Anthony, iar Rodriguez are două fiice din relația cu Cynthia Scurtis. Cu o relație înfloritoare, fanii s-au așteptat să audă curând clopotele de nuntă pentru cei doi. Cu toate acestea, pandemia de COVID-19 i-a făcut pe îndrăgostiți să-și amâne ceremonia de căsătorie.

Divergențele dintre ei nu au mai putut fi ascunse. În luna martie a anului acesta JLo și Alex Rodriguez au decis să meargă pe drumuri separate. Deși iubirea dintre ei a fost una reală, Alex Rodriguez a făcut un gest neașteptat care a ridicat multe semne de întrebare pentru fanii cuplului.

Fostul jucător de baseball a demonstrat că a trecut peste despărțirea de JLo și s-a pozat lângă mașina de lux pe care acesta i-a dăruit-o în trecut vedetei latino.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×