Reclamă

mașină

Regina Elisabeta cu un batic pe cap și o pereche de ochelari de soare negri în timp ce a fost surprinsă la volanul unei mașini Jaguar
Divertisment
// 2 noiembrie 2021

Regina Elisabeta a fost surprinsă la volan în jurul Castelului Windsor. Monarhul Marii Britanii a încălcat recomandarea medicilor

Regina Elisabeta a fost surprinsă la volan în jurul castelului Windsor. Imaginile cu monarhul Marii Britanii au ajuns să circule rapid pe internet. Fotografiile vin la scurt timp după ce medicii au sfătuit-o pe Majestatea Sa să anuleze o parte din îndatoririle regale pentru a se recupera.
Reclamă
Alex Rodriguez îmbrăcat la cămașă neagră după ce a făcut un gest neașteptat
Divertisment
// 23 august 2021

Alex Rodriguez a făcut un gest neașteptat. Cum s-a fotografiat lângă un Porsche în valoare de 140 de mii de Dolari

Alex Rodriguez a făcut un gest neașteptat și s-a fotografiat lângă un Porsche roșu în valoare de 140 de mii de Dolari. Mașina de lux a fost unul din cadourile pe care fostul jucator de baseball i l-a oferit lui Jennifer Lopez. Darul a fost făcut cu ocazia aniversării artistei a 50 de ani. Acum că cei doi s-au despărțit, se pare că Rodriguez și-a recăpătat o parte din lucrurile pe care i le-a cumpărat în trecut vedetei latino.
Kendall Jenner, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu umeri bufanți, la prezentarea de modă Giambattista Valli Loves H&M
Divertisment
// 31 iulie 2021

Kendall Jenner iubește mașinile vintage. Cu ce se plimbă frumoasa vedetă

Kendall Jenner iubește mașinile vintage. Deși are foarte mulți bani și ar putea avea orice model nou lansat pe piață, Kendall a fost fotografiată în Los Angeles într-un model Porsche C4S.
×