Reclamă

Meghan Markle a fost fotografiată într-o mașină de 140.000 de dolari la un fast food din Montecito. Soția Prințului Harry era însoțită de o prietenă

Meghan Markle a fost fotografiată într-o mașină de 140.000 de dolari la un fast food din Montecito. Soția Prințului Harry era însoțită de o prietenă în timp ce se afla la volan. Ducesa de Sussex este văzută fără șofer pentru a doua oară într-un timp foarte scurt.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 septembrie 2023, 8:15

Ducesa de Sussex, în vârstă de 42 de ani, a zâmbit în timp ce își aștepta masa la volanul mașinii sale de 140.000 de dolari. Localul e aproape de casa cuplului din Montecito, de 14,6 milioane de dolari. Imaginile o arată zâmbind și privind spre lanțul de restaurante fast-food din California. Soțul ei este plecat la Dusseldorf pentru Jocurile Invictus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a fost fotografiată într-o mașină de 140.000 de dolari

Meghan Markle arăta fericită. Ea a vorbit cu prietena sa în timp ce așteptau celebrii burgeri ai restaurantului. Aceștia sunt disponibili doar pe Coasta de Vest.

Localul de burgeri este unul dintre preferatele Prințului Harry. Meghan a spus anul trecut că cuplului i-a plăcut să „surprindă” personalul de la localul din apropierea casei lor.

„Există unul la jumătatea distanței dintre L.A. și casa noastră. Este foarte distractiv să treci prin drive-thru și să-i surprinzi”, a spus ea pentru Variety în 2022. „Ei știu comanda noastră”,

Harry a dezvăluit că cea mai des comandă la restaurant este Double Double, cu cartofi prăjiți și o răcoritoare. Se pare că soția sa comandă mereu un cheeseburger, cartofi prăjiți și o garnitură de jalapenos. Nu este clar dacă Ducesa a primit această comandă și cu prietena sa.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Meghan Markle, la volanul mașinii personale, cu ochelari de soare, într-un drive-thru
Ducesa de Sussex, în vârstă de 42 de ani, a zâmbit în timp ce își aștepta masa la volanul mașinii sale de 140.000 de dolari / Profimedia Images

Meghan a purtat mereu ochelari de soare. Ea avea părul prins într-o coadă de cal elegantă în timp ce conducea la doar câțiva kilometri de proprietatea din Malibu, de 18 milioane de dolari, pe care se spune că ea și soțul ei o vizitează pentru cumpărare.

Reclamă

Harry a aterizat în Marea Britanie pentru prima dată după trei luni săptămâna trecută. El a venit pentru a-i aduce un omagiu regretatei Regine și pentru a participa la gala de premiere WellChild de la Hurlingham Club din Londra. Experții în limbajul corpului susțin că acesta se comportă „foarte diferit” atunci când nu este cu sotia lui.

De când nu a mai fotografiată Meghan la volanul unei mașini

Săptămâna trecută, DailyMail.com a distribuit imagini exclusive ale fostei actrițe la volanul mașinii sale pentru prima dată din ianuarie 2020. În tot acest timp ea a fost fotografiată folosind șoferi personali. Ultima dată când Meghan a fost fotografiată pe scaunul șoferului a fost acum mai bine de trei ani, pe 17 ianuarie 2020.

Ea a condus la Aeroportul Internațional Victoria din Canada pentru a-și lua un prieten în perioada în care ea și Harry au anunțat că „se retrag” de la îndatoririle lor regale.

Prințul Harry este singur în Germania

În tot acest timp, Prințul Harry a fost numai un zâmbet când a sosit la ceremonia de deschidere a Jocurilor Invictus. El s-a pozat alături de concurenți britanici și fani. El a fost pozat de asemenea la comemorarea Reginei Elisabeta. Ulterior, al cincilea în linia de succesiune la tron a zburat la Dusseldorf, în Germania, pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Invictus, care a avut loc tot pe 8 septembrie.

Harry a fondat competiția în stil paralimpic pentru militari răniți și veterani. S-a crezut inițial că Meghan va participa la eveniment alături de soțul ei, deoarece programul inițial prevedea că ea va „urca pe scenă” în timpul ceremoniei de închidere pentru a „găzdui un discurs emoționant al călătoriilor extraordinare ale concurenților la Jocurile Invictus”.

Dar numele ei a dispărut în mod misterios de pe site la începutul acestei săptămâni și a fost înlocuit cu cel al prezentatorului Hadnet Tesfai.

O sursă a declarat pentru DailyMail.com că primul program a fost încărcat din greșeală. Acum nu este clar dacă va participa la eveniment. Anul trecut, Meghan l-a susținut pe Harry la Jocurile Invictus și chiar l-a prezentat pe scenă.

Chiar înainte ca Harry să plece în Anglia, el și Meghan s-au bucurat de o seară romantică când au asistat la concertul lui Beyoncé din Los Angeles, unde au dansat toată noaptea.

De asemenea, Meghan a mers la un alt spectacol sold out al cântăreței în Los Angeles trei zile mai târziu. De data aceasta fără Prințul Harry, dar s-a distrat alături de oameni ca Katy Perry, Kardashians, Lizzo, Tyler Perry, Jeff Bezos, Chris Rock, Adele , Justin și Hailey Bieber și o mulțime de alte vedete.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×