Reclamă

Prințul Harry este nevoit „să rupă” legătura cu Familia Regală Britanică. Experții regali au făcut dezvăluiri despre viața Ducelui de Sussex

Prințul Harry este nevoit „să rupă” legătura cu Familia Regală Britanică. Experții regali au făcut mai multe dezvăluiri despre viața Ducelui de Sussex. Aceștia sunt de părere că Meghan Markle și soțul său au ales „să crească în mod independent” în Statele Unite ale Americii.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 septembrie 2023, 13:47

Experții sunt de părere că Prințul „nu va avea de ales”, iar în timp va trebui să se desprindă definitiv de imaginea Familiei Regale pentru a construi „imperiul media” la care visează în California. Aceștia au încercat să explice ce întorsătură ar putea lua viața fiului cel mic al Regelui Charles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry este nevoit „să rupă” legătura cu Familia Regală Britanică

Prințul Harry a fost sfătuit de experții regali să rupă treptat legătura cu Familia Regală și să continue să construiască în mod independent la cariera pe care și-o dorește în Statele Unite ale Americii. Experții spun că Meghan și Harry au început deja să construiască la un adevărat imperiu media în America.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles și Prințul Harry, la masă, la un eveniment
Noul rege nu va lua astfel de măsuri și din motive sentimentale / Getty Images

Motivul pentru care Harry este sfătuit să rupă legătura cu familia sa este acela de a demonstra că este capabil să găsească succesul în mod independent, fără să fie asociat cu Familia Regală.

Reclamă

Acest sfat al experților vine după ce cuplul regal a început tot mai multe proiecte în lumea media. Aceștia au lansat deja o serie documentară, iar Harry a luat prin surprindere publicul atunci când a ales să lanseze cartea sa de memorii, Spare.

Ducele de Sussex ar urma să lanseze o serie care să urmărească Jocurile Invictus. Harry ar lucra la un proiect intitulat „Heart of Invictus”, scrie publicația Mirror.

Debra Caruso Marrone, expert regal, spune că Harry „nu are de ales”. Prințul este sfătuit să se detașeze complet de Familia Regală Britanică.

Reclamă

Prințul Harry a participat la un meci disputat de Messi

Ducele De Sussex a participat recent la un meci disputat de Messi și colegii săi. Anterior acestui eveniment, el și Meghan Markle au mers împreună la concertul susținut de Beyonce în Los Angeles. Fiul cel mic al Regelui Charles pare că duce o viață extraordinară în statele Unite ale Americii. În vârstă de 38 de ani, Harry s-a bucurat din plin de fiecare experiență.

Paparazzi l-au surprins în fotografii, iar Harry a părut extrem de încântat. Meghan Markle nu a mers cu Harry la meci, însă cei doi soți s-au bucurat de timpul pe care au petrecut împreună la concertul cântăreței Beyonce.

Potrivit presei internaționale, Harry și Meghan vor merge curând în Europa. Aceștia vor participa împreună la Jocurile Invictus. Acesta vor începe pe data de 9 septembrie și se vor încheia pe 16 septembrie. Anul acesta jocurile se vor ține în Germania.

Sursele externe susțin că Prințul Harry va face o vizită și în Londra. Acesta este așteptat pentru a avea o întâlnire cu tatăl său, Regele Charles.

Experții regali susțin că Harry și Regele Charles „vor avea o discuție de pace”. Meghan Markle nu este așteptată în Marea Britanie, susțin experții regali. Soția Ducelui de Sussex s-ar putea să nu fie prezentă în cadrul discuțiilor din Familia Regală Britanică. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×