Reclamă

Kate Middleton a mers în Franța pentru a sprijini Anglia la meciul de la Cupa Mondială de rugby

Kate Middleton a mers în Franța pentru a sprijini Anglia la meciul de la Cupa Mondială de rugby. Prințesa de Wales a avut un weekend sportiv pe Stade de Marseille și a fost surprinsă din toate unghiurile de fotografii prezenți.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 septembrie 2023, 14:45

Recent, Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, a fost în Marsilia, Franța. Ea a mers pentru meciul din faza grupelor de la Rugby World Cup 2023 dintre Anglia și Argentina. Prințesa Kate a urmărit acțiunea de la Stade de Marseille. Soția Prințului William patronează Uniunea de rugby și Liga de fotbal de rugby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a mers în Franța pentru a sprijini Anglia

Regina Elisabeta a numit-o pe Kate patrona organizațiilor în februarie 2022. A fost prima funcție redistribuită deținută anterior de Prințul Harry. Totul s-a întâmplat după ce acesta s-a retras din rolul său regal alături de soția sa, Meghan Markle, în 2020.

La începutul săptămânii trecute, Palatul Kensington a confirmat că Prințesa de Wales participă la meciul Anglia vs Argentina de la Marsilia. Despre Prințul William s-a spus că a urmărit Țara Galilor vs Fiji într-un meci din faza grupelor la Bordeaux pe 10 septembrie. Cupa Mondială de Rugby a început vineri în Franța.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton, fotografiată în timp ce aplaudă în tribune, la un meci de rugby
La începutul săptămânii trecute, Palatul Kensington a confirmat că Prințesa de Wales participă la meciul Anglia vs Argentina de la Marsilia / Profimedia Images
Reclamă

Prințul și Prințesa de Wales au o pasiune pentru rugby! În timp ce Kate este patronul uniunii și ligii care guvernează jocul în Anglia, Prințul William, în vârstă de 41 de ani, este patronul Uniunii Galeze de Rugby din 2016. Regele Charles l-a numit pe fiul său cel mare Prințul de Țara Galilor, titlul tradițional pentru moștenitorul masculin la tron, pe 9 septembrie 2022. Funcția a fost anunțată în primul său discurs ca rege după moartea Reginei Elisabeta.

Deși rămâne de văzut dacă Anglia și Țara Galilor se vor întâlni pe terenul Cupei Mondiale de rugby anul acesta, Prințul William și Prințesa Kate și-au susținut fiecare echipele lor atunci când au concurat anterior.

În februarie, cuplul s-a pregătit pentru meciul de rugby Wales vs England Six Nations de pe Stadionul Principality din Cardiff. Prințesa Kate a plecat acasă cu victoria, după ce Anglia a învins Țara Galilor cu 20-10.

Reclamă

Kate Middleton își susține copiii să facă sport

La începutul acestei veri, Kate a fost ea însăși pe terenul de rugby! În iunie, Kate a participat la antrenamente la Maidenhead Rugby Club. Ea a vorbit cu jucătorii despre copilăria lor, subliniind campania ei Shaping Us axată pe copiii sub 5 ani.

Deși echipa lui Kate a pierdut în acea zi, Steven Bough, președintele Maidenhead Rugby Club, a fost impresionat de abilitățile ei. „În mod evident a exersat. Abilitățile ei cu mingea și abilitățile de trecere sunt foarte bune. Ea a fost acolo, amestecându-se în joc ca una din echipă”, a spus el pentru People. „Ca să fiu sincer, nu mi-am dat seama că era acolo jumătate din timp.”

Nigel Gillingham, președintele Uniunii de Fotbal de Rugby a adăugat: „Ea joacă în mod regulat rugby în grădina din spate cu copiii. Face toate sporturile cu ei. Se pare că Charlotte este foarte în formă și foarte competitivă.”

Ce sporturi practică copiii lui Kate și ai Prințului William

Copiii Prințului William și Prințesei Kate sunt toți încântați de rugby! Prințesa de Wales a dezvăluit că Prințul George, în vârstă de 10 ani, și Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, joacă amândoi rugby, menționând că copilul ei cel mai mare este înalt, așa că „are fizic”.

Ea a mai spus că fiul ei cel mic, Prințul Louis, în vârstă de 5 ani, este „supărat” pe acest sport.

„Suntem întotdeauna puțin competitivi unul cu celălalt. Toți iubesc sportul. Louis este supărat pe rugby”, a spus ea în timpul unei conversații cu sportivii la o recepție din ianuarie, care sărbătorea victoria echipei Angliei. „Sunt la o vârstă la care le place să alerge.”

Deși copiii din Țara Galilor s-au întors deja în sala de clasă de la școala Lambrook din zona rurală Berkshire, pregătirea include mult timp pentru activități suplimentare, cum ar fi sportul.

Potrivit site-ului web al lui Lambrook, „Facilitățile noastre sunt nemaipomenite. Includ terenuri de cricket, fotbal, netball și hochei pentru orice vreme. Avem o sală de sport bine echipată, o piscină interioară de 25 de metri. Deținem și terenuri de squash și tenis, studio de dans, un teren de golf cu nouă găuri și pătrate de cricket de o calitate de neegalat”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×