Reclamă

Kate Middleton a jucat rugby și s-a descurcat foarte bine. Prințesa de Wales a purtat o ținută sport care i-a pus silueta în valoare

Kate Middleton a jucat rugby și s-a descurcat foarte bine. Prințesa de Wales a purtat o ținută sport care i-a pus silueta în valoare. Și cu această ocazie soția Prințului William și-a promovat campania Shaping Us în timp ce discuta despre copilărie.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 iunie 2023, 13:53

Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, a luat parte la un antrenament de rugby. Ea a discutat de asemenea cu jucătorii despre copilăria lor. Aceasta pune încă o dată în valoare campania pe care o are în derulare. Kate subliniază importanța primilor ani în viața unei persoane. Această ieșire a combinat inițiativa Shaping Us pentru a vorbi despre cum să ai grijă cel mai bine de copii cu un joc de rugby. Kate Middleton patronează de ceva timp Rugby Football Union.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a jucat rugby și s-a descurcat foarte bine

În timp ce Prințesa Kate a petrecut mult timp cu mamele și tutorii copiilor din medii defavorizate de când și-a lansat campania în ianuarie, vizita la Clubul de Rugby Maidenhead a fost doar despre ascultarea bărbaților.

După ce a participat la antrenamentele de rugby pe teren în timp ce purta o coadă înaltă și un tricou albastru cu un trandafir roșu, logo-ul rugby-ului în Anglia, ea a intrat pentru a vorbi despre impactul pe care cluburile sportive locale îl au asupra celor care ajută la creșterea copiilor.

Kate a mers pe teren pentru un joc de rugby în aceeași echipă cu Courtney Lawes. Acesta din urmă e membru al echipei masculine a Angliei. La un moment dat, când a încercat să treacă o pasă peste un adversar, Prințesa Kate a scăpat mingea. Soția Prințului William și-a lovit mâna în adversarul ei. Ea l-a bătut pe spate la scurt timp după aceea.

„Îmi place să spun că a dat peste mine”, a spus Steven Bough, președintele Maidenhead Rugby Club.

Reclamă

Deși echipa lui Kate a pierdut, Bough i-a lăudat abilitățile de rugby: „Evident că s-a antrenat. Abilitățile de trecere sunt foarte bune. A fost acolo, amestecându-se în joc ca un membru din echipă. Sincer să fiu, nu mi-am dat seama că a fost acolo jumătate din timp”.

Nigel Gillingham, președintele Uniunii de Fotbal Rugby a spus: „Ea joacă în mod regulat rugby în grădina din spate cu copiii. Face toate sporturile cu ei. Se pare că este foarte în formă și foarte competitivă”.

Bough a mai spus că Prințesa Kate a fost „aici să se alăture”.

Reclamă

„Era o altă jucătoare pe care trebuia să o marchezi”, continuă el. „Face o diferență enormă faptul că ea vine și se alătură. Nu este doar participarea, ci și felul în care se întâlnește. Imediat, când a ieșit din mașină, este ca și cum te salută un prieten. Principalul lucru este ea. Este interesată sincer și e pasionată. Se potrivește ca și cum ar fi doar o altă persoană”.

Kate Middleton a preluat funcția de patron al Rugby Football League de la Prințul Harry

Prințesa de Wales a preluat funcția de patron al Rugby Football League și al Rugby Football Union la începutul anului 2022. Rolul, care i-a aparținut anterior Prințului Harry, a marcat primul dintre fostele patronaje ale Ducelui de Sussex care a fost redistribuit unui alt membru al Familiei regale. Totul s-a întâmplat după ce Harry și Meghan Markle s-au retras din rolurile lor.

Prințesa Kate a primit rolul și s-a alăturat unei sesiuni de antrenament cu unii dintre jucătorii de rugby, la scurt timp după ce schimbarea a fost anunțată.

Poziția înseamnă și o rivalitate sportivă amicală cu soțul ei, Prințul William, care susține Welsh Rugby Union.

Kate i s-au alăturat campionul Shaping Us Ugo Monye. Acesta e un fost profesionist de rugby din Anglia și tată a doi copii, și altor jucători profesioniști de rugby și reprezentanți de la Maidenhead RFC. De asemenea, a mai fost Si Trower, fondatorul organizației caritabile de sănătate mintală Brave Mind, care lucrează cu cluburi de rugby, universități și școli pentru a oferi o platformă care să ajute cluburile de rugby și școlile să își îmbunătățească abordarea de a susține sănătatea mintală în comunitatea lor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton, cu zâmbetul pe buze, îmbrăcată într-un tricou albastru
Kate a mers pe teren pentru un joc de rugby în aceeași echipă cu Courtney Lawes / Profimedia Images

Ce fel de cercetări au făcut cei de la Fundația Early Years

Vizita ei a avut loc când Fundația ei Early Years a descoperit că bărbații sesizează mai puțin decât femeile importanța primilor ani de viață ai unui copil.

În primul sondaj de percepție de când a lansat Shaping Us, cercetătorii au descoperit că este nevoie de mult mai mult efort pentru a crește gradul de conștientizare. În timp ce anul trecut doar 17% din populația Marii Britanii a identificat perioada dintre sarcină și vârsta de cinci ani ca fiind cea mai importantă perioadă pentru modelarea viitorului unui copil, sondajul din acest an a constatat că această cifră a crescut la 19%.

Dar bărbații sunt încă mult mai puțin implicați decât femeile în ceea ce privește impactul extraordinar al primilor cinci ani de viață ai unui copil.

Christian Guy, directorul Centrului pentru Copilăria Timpurie, a declarat: „Este încurajator să vedem nivelurile de conștientizare a importanței critice a primilor cinci ani din viața noastră mergând în direcția corectă. Sunt multe de făcut”.

„În timpul copilăriei noastre timpurii creierul nostru se dezvoltă mai repede decât în orice altă etapă a vieții. Experiențele, relațiile și împrejurimile la o vârstă foarte fragedă pun bazele care ne modelează restul vieții”, a adăugat el.

După ieșire, conturile comune de pe rețelele sociale ale lui Kate și Prințul William au distribuit fotografii de la eveniment. Pozele au fost descrise cu „dimineața distractivă de la Maidenhead Rugby Club”.

Ei au scris: „În timpul primilor noștri ani, începem să învățăm cum să ne gestionăm emoțiile, să construim relații. Cum să credem în noi înșine și să dezvoltăm reziliența. Acestea sunt multe dintre trăsăturile pe care le-ai dori la un mare jucător de rugby! Vă mulțumim că ne aveți @maidsrfc !”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×