Reclamă

Kate Middleton a jucat rugby și s-a descurcat foarte bine. Prințesa de Wales a purtat o ținută sport care i-a pus silueta în valoare

Kate Middleton a jucat rugby și s-a descurcat foarte bine. Prințesa de Wales a purtat o ținută sport care i-a pus silueta în valoare. Și cu această ocazie soția Prințului William și-a promovat campania Shaping Us în timp ce discuta despre copilărie.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 iunie 2023, 13:53

Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, a luat parte la un antrenament de rugby. Ea a discutat de asemenea cu jucătorii despre copilăria lor. Aceasta pune încă o dată în valoare campania pe care o are în derulare. Kate subliniază importanța primilor ani în viața unei persoane. Această ieșire a combinat inițiativa Shaping Us pentru a vorbi despre cum să ai grijă cel mai bine de copii cu un joc de rugby. Kate Middleton patronează de ceva timp Rugby Football Union.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a jucat rugby și s-a descurcat foarte bine

În timp ce Prințesa Kate a petrecut mult timp cu mamele și tutorii copiilor din medii defavorizate de când și-a lansat campania în ianuarie, vizita la Clubul de Rugby Maidenhead a fost doar despre ascultarea bărbaților.

După ce a participat la antrenamentele de rugby pe teren în timp ce purta o coadă înaltă și un tricou albastru cu un trandafir roșu, logo-ul rugby-ului în Anglia, ea a intrat pentru a vorbi despre impactul pe care cluburile sportive locale îl au asupra celor care ajută la creșterea copiilor.

Kate a mers pe teren pentru un joc de rugby în aceeași echipă cu Courtney Lawes. Acesta din urmă e membru al echipei masculine a Angliei. La un moment dat, când a încercat să treacă o pasă peste un adversar, Prințesa Kate a scăpat mingea. Soția Prințului William și-a lovit mâna în adversarul ei. Ea l-a bătut pe spate la scurt timp după aceea.

„Îmi place să spun că a dat peste mine”, a spus Steven Bough, președintele Maidenhead Rugby Club.

Reclamă

Deși echipa lui Kate a pierdut, Bough i-a lăudat abilitățile de rugby: „Evident că s-a antrenat. Abilitățile de trecere sunt foarte bune. A fost acolo, amestecându-se în joc ca un membru din echipă. Sincer să fiu, nu mi-am dat seama că a fost acolo jumătate din timp”.

Nigel Gillingham, președintele Uniunii de Fotbal Rugby a spus: „Ea joacă în mod regulat rugby în grădina din spate cu copiii. Face toate sporturile cu ei. Se pare că este foarte în formă și foarte competitivă”.

Bough a mai spus că Prințesa Kate a fost „aici să se alăture”.

Reclamă

„Era o altă jucătoare pe care trebuia să o marchezi”, continuă el. „Face o diferență enormă faptul că ea vine și se alătură. Nu este doar participarea, ci și felul în care se întâlnește. Imediat, când a ieșit din mașină, este ca și cum te salută un prieten. Principalul lucru este ea. Este interesată sincer și e pasionată. Se potrivește ca și cum ar fi doar o altă persoană”.

Kate Middleton a preluat funcția de patron al Rugby Football League de la Prințul Harry

Prințesa de Wales a preluat funcția de patron al Rugby Football League și al Rugby Football Union la începutul anului 2022. Rolul, care i-a aparținut anterior Prințului Harry, a marcat primul dintre fostele patronaje ale Ducelui de Sussex care a fost redistribuit unui alt membru al Familiei regale. Totul s-a întâmplat după ce Harry și Meghan Markle s-au retras din rolurile lor.

Prințesa Kate a primit rolul și s-a alăturat unei sesiuni de antrenament cu unii dintre jucătorii de rugby, la scurt timp după ce schimbarea a fost anunțată.

Poziția înseamnă și o rivalitate sportivă amicală cu soțul ei, Prințul William, care susține Welsh Rugby Union.

Kate i s-au alăturat campionul Shaping Us Ugo Monye. Acesta e un fost profesionist de rugby din Anglia și tată a doi copii, și altor jucători profesioniști de rugby și reprezentanți de la Maidenhead RFC. De asemenea, a mai fost Si Trower, fondatorul organizației caritabile de sănătate mintală Brave Mind, care lucrează cu cluburi de rugby, universități și școli pentru a oferi o platformă care să ajute cluburile de rugby și școlile să își îmbunătățească abordarea de a susține sănătatea mintală în comunitatea lor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton, cu zâmbetul pe buze, îmbrăcată într-un tricou albastru
Kate a mers pe teren pentru un joc de rugby în aceeași echipă cu Courtney Lawes / Profimedia Images

Ce fel de cercetări au făcut cei de la Fundația Early Years

Vizita ei a avut loc când Fundația ei Early Years a descoperit că bărbații sesizează mai puțin decât femeile importanța primilor ani de viață ai unui copil.

În primul sondaj de percepție de când a lansat Shaping Us, cercetătorii au descoperit că este nevoie de mult mai mult efort pentru a crește gradul de conștientizare. În timp ce anul trecut doar 17% din populația Marii Britanii a identificat perioada dintre sarcină și vârsta de cinci ani ca fiind cea mai importantă perioadă pentru modelarea viitorului unui copil, sondajul din acest an a constatat că această cifră a crescut la 19%.

Dar bărbații sunt încă mult mai puțin implicați decât femeile în ceea ce privește impactul extraordinar al primilor cinci ani de viață ai unui copil.

Christian Guy, directorul Centrului pentru Copilăria Timpurie, a declarat: „Este încurajator să vedem nivelurile de conștientizare a importanței critice a primilor cinci ani din viața noastră mergând în direcția corectă. Sunt multe de făcut”.

„În timpul copilăriei noastre timpurii creierul nostru se dezvoltă mai repede decât în orice altă etapă a vieții. Experiențele, relațiile și împrejurimile la o vârstă foarte fragedă pun bazele care ne modelează restul vieții”, a adăugat el.

După ieșire, conturile comune de pe rețelele sociale ale lui Kate și Prințul William au distribuit fotografii de la eveniment. Pozele au fost descrise cu „dimineața distractivă de la Maidenhead Rugby Club”.

Ei au scris: „În timpul primilor noștri ani, începem să învățăm cum să ne gestionăm emoțiile, să construim relații. Cum să credem în noi înșine și să dezvoltăm reziliența. Acestea sunt multe dintre trăsăturile pe care le-ai dori la un mare jucător de rugby! Vă mulțumim că ne aveți @maidsrfc !”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×