Reclamă

Kate Middleton a vizitat Centrul pentru Familie Windsor. Prințesa de Wales continuă proiectele dedicate copiilor

Kate Middleton a vizitat Centrul pentru Familie Windsor. Prințesa de Wales continuă proiectele dedicate copiilor. Soția Prințului William a mers la centrul comunitar axat pe familie în aceeași perioadă în care cumnatul ei a ajuns la tribunal pentru procesul împotriva Mirror Group.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 iunie 2023, 7:14 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:40

Kate Middleton își continuă misiunea dedicată copilăriei timpurii, în timp ce Prințul Harry apare la tribunalul din Londra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a vizitat Centrul pentru Familie Windsor

Prințesa de Wales a vizitat Windsor Family Hub pentru a afla mai multe despre modul în care centrul sprijină familiile din zonă. Windsor Family Hub nu este departe de casa lui Kate din Adelaide Cottage și oferă servicii de asistență pentru părinți, îngrijitori și copii de toate vârstele în districtul regal Windsor și Maidenhead. Centrul este condus de Achieving for Children, un grup comunitar nonprofit. Își propune să ofere sprijin direcționat pentru a promova reziliența familiei și pentru a preveni escaladarea problemelor, scrie People.

Prințesa Kate, în vârstă de 41 de ani, a petrecut timp cu câteva grupuri diferite dedicate primilor ani ai copiilor. Subiectul este unul dintre cele mai importante proiecte ale muncii sale publice. Soția Prințului William s-a întâlnit cu părinții care participau la un curs de management al stresului. Ea a mers de asemenea și la un curs de masaj pentru bebeluși. Ea a auzit de la părinți despre modul în care Windsor Family Hub a făcut diferența. Kate s-a întâlnit și cu personalul din spatele tuturor serviciilor oferite.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton, pe jos, în timp ce discută cu un specialist în masaj
Soția Prințului William a mers la centrul comunitar axat pe familie / Profimedia Images
Reclamă

Kate Middelton are mai multe proiecte dedicate copilăriei timpurii

Axată mult timp pe cauzele copiilor, Prințesa Kate și-a concentrat recent atenția asupra dezvoltării timpurii. Aceasta subliniază rolului critic pe care îl joacă îngrijitorii în primii ani ai vieții unui copil. Pentru a conștientiza importanța critică a primilor ani de copilărie, Kate a lansat campania „Shaping Us” în ianuarie. Proiectul vine de la The Royal Foundation Center for Early Childhood, pe care ea l-a înființat în iunie 2021.

Inițiativa pe termen lung Shaping Us este definită pe site-ul Fundației Regale drept „o nouă campanie majoră de conștientizare pentru a crește înțelegerea publicului cu privire la importanța crucială a primilor cinci ani de viață ai unui copil”. Campania speră să transforme „problema din una de interes științific într-una dintre cele mai importante subiecte strategice ale timpului nostru”, se arată într-un comunicat.

Reclamă

Celelalte angajamente ale prințesei se leagă și de misiunea ei de conștientizare cu privire la importanța copilăriei timpurii. Ea consideră că aceasta contează mult în dezvoltarea de-a lungul vieții.

Ce se întâmplă cu procesul Prințului Harry

Aproximativ la aceeași oră cu apariția lui Kate, Prințul Harry a mers la Înalta Curte a Curților Regale de Justiție din Londra. Fiul Regelui Charles va depune mărturie împotriva Mirror Group Newspapers (MGN) pentru presupusa colectare ilegală de informații. Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a făcut reclamația în 2019. Acesta a susținut că mesajele vocale ale telefonului său au fost piratate. MGN este editorul al Daily Mirror, Sunday Mirror, Daily Express și multe altele.

Prințul Harry este unul dintre cei peste 100 de oameni care au dat în judecată MGN. Obiectul acuzațiilor este legat de presupuse activități ilegale între 1991 și 2022. Ceilalți reclamanți selectați pentru proces sunt actrița Nikki Sanderson, actorul Michael Turner și Fiona Wightman, fosta soție a comedianului Paul Whitehouse.

„Dacă Harry și ceilalți reclamanți câștigă, judecătorul va folosi cazul pentru a stabili nivelul daunelor (suma de bani) pe care MGN le-ar putea plăti în alte cazuri cu celebrități”, a spus BBC.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care aleargă printr-o pădure pentru a arăta cum arată puterea manifestării
Horoscop
Afirmații care te pot ajuta să atragi norocul în viața ta. Cum poți să folosești manifestarea în favoarea ta
Descoperă și tu lista cu afirmații care te pot ajuta să atragi norocul în viața ta. Dacă ești atrasă de puterea manifestării, atunci acest articol te poate ajuta să o folosești în favoarea ta....
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Urmează o perioadă plină de gesturi romantice pentru nativii din zodiac. Citește horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Iubirea plutește în aer și asta pentru că...
3
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
4
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie violet și reprezintă zodia nefericită a lunii iulie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii iulie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii iulie 2024 se confruntă cu probleme în această perioadă. Astrologii susțin că zodia care va avea parte de clipe dificile pe parcursul acestei luni este reprezentată de Leu. Această zodie...
PARTENERI
×