Reclamă

Kate Middleton a vizitat Centrul pentru Familie Windsor. Prințesa de Wales continuă proiectele dedicate copiilor

Kate Middleton a vizitat Centrul pentru Familie Windsor. Prințesa de Wales continuă proiectele dedicate copiilor. Soția Prințului William a mers la centrul comunitar axat pe familie în aceeași perioadă în care cumnatul ei a ajuns la tribunal pentru procesul împotriva Mirror Group.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 iunie 2023, 7:14

Kate Middleton își continuă misiunea dedicată copilăriei timpurii, în timp ce Prințul Harry apare la tribunalul din Londra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a vizitat Centrul pentru Familie Windsor

Prințesa de Wales a vizitat Windsor Family Hub pentru a afla mai multe despre modul în care centrul sprijină familiile din zonă. Windsor Family Hub nu este departe de casa lui Kate din Adelaide Cottage și oferă servicii de asistență pentru părinți, îngrijitori și copii de toate vârstele în districtul regal Windsor și Maidenhead. Centrul este condus de Achieving for Children, un grup comunitar nonprofit. Își propune să ofere sprijin direcționat pentru a promova reziliența familiei și pentru a preveni escaladarea problemelor, scrie People.

Prințesa Kate, în vârstă de 41 de ani, a petrecut timp cu câteva grupuri diferite dedicate primilor ani ai copiilor. Subiectul este unul dintre cele mai importante proiecte ale muncii sale publice. Soția Prințului William s-a întâlnit cu părinții care participau la un curs de management al stresului. Ea a mers de asemenea și la un curs de masaj pentru bebeluși. Ea a auzit de la părinți despre modul în care Windsor Family Hub a făcut diferența. Kate s-a întâlnit și cu personalul din spatele tuturor serviciilor oferite.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton, pe jos, în timp ce discută cu un specialist în masaj
Soția Prințului William a mers la centrul comunitar axat pe familie / Profimedia Images
Reclamă

Kate Middelton are mai multe proiecte dedicate copilăriei timpurii

Axată mult timp pe cauzele copiilor, Prințesa Kate și-a concentrat recent atenția asupra dezvoltării timpurii. Aceasta subliniază rolului critic pe care îl joacă îngrijitorii în primii ani ai vieții unui copil. Pentru a conștientiza importanța critică a primilor ani de copilărie, Kate a lansat campania „Shaping Us” în ianuarie. Proiectul vine de la The Royal Foundation Center for Early Childhood, pe care ea l-a înființat în iunie 2021.

Inițiativa pe termen lung Shaping Us este definită pe site-ul Fundației Regale drept „o nouă campanie majoră de conștientizare pentru a crește înțelegerea publicului cu privire la importanța crucială a primilor cinci ani de viață ai unui copil”. Campania speră să transforme „problema din una de interes științific într-una dintre cele mai importante subiecte strategice ale timpului nostru”, se arată într-un comunicat.

Reclamă

Celelalte angajamente ale prințesei se leagă și de misiunea ei de conștientizare cu privire la importanța copilăriei timpurii. Ea consideră că aceasta contează mult în dezvoltarea de-a lungul vieții.

Ce se întâmplă cu procesul Prințului Harry

Aproximativ la aceeași oră cu apariția lui Kate, Prințul Harry a mers la Înalta Curte a Curților Regale de Justiție din Londra. Fiul Regelui Charles va depune mărturie împotriva Mirror Group Newspapers (MGN) pentru presupusa colectare ilegală de informații. Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a făcut reclamația în 2019. Acesta a susținut că mesajele vocale ale telefonului său au fost piratate. MGN este editorul al Daily Mirror, Sunday Mirror, Daily Express și multe altele.

Prințul Harry este unul dintre cei peste 100 de oameni care au dat în judecată MGN. Obiectul acuzațiilor este legat de presupuse activități ilegale între 1991 și 2022. Ceilalți reclamanți selectați pentru proces sunt actrița Nikki Sanderson, actorul Michael Turner și Fiona Wightman, fosta soție a comedianului Paul Whitehouse.

„Dacă Harry și ceilalți reclamanți câștigă, judecătorul va folosi cazul pentru a stabili nivelul daunelor (suma de bani) pe care MGN le-ar putea plăti în alte cazuri cu celebrități”, a spus BBC.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×