Reclamă

Prințul Harry și Meghan Markle vor face dezvăluiri noi despre Familia Regală. Ducii de Sussex vor lansa un film de lungmetraj

Prințul Harry și Meghan Markle vor face dezvăluiri noi despre Familia Regală Britanică. Ducii de Sussex au semnat contractul de lansare a unui nou film de lungmetraj. Cei doi soți par deciși să meargă până la capăt și să nu lase nimic ascuns. Palatul Buckingham nu a făcut niciun comentariu cu privire la decizia fiului Regelui Charles.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 29 mai 2023, 10:54

Prințul Harry și soția sa au semnat cu o platformă de streaming online pentru a începe producerea unui nou film de scurt metraj. Totul se întâmplă după seria de documentare pe care cei doi au făcut-o deja, dar și după lansarea cărții Spare. Ducii de Sussex au vorbit destul de mult despre Familia Regală după ce s-au mutat în Statele Unite ale Americii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry și Meghan Markle vor face dezvăluiri noi despre Familia Regală

Meghan Markle și Prințul Harry nu au plecat în liniște din Familia Regală Britanică. Cei doi au decis să aducă în fața lumii dezvăluiri despre Casa Regală. Meghan și Harry au detaliat evenimentele pe care le-au trăit de-a lungul timpului la Palat, dar și modul în care a arătat viața or în timpul șederii în Marea Britanie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducii de Sussex, într-un documentare despre viața lor, în timp ce povestesc pe o canapea
Copiii Prințului Harry și Meghan Markle au avut apariții multiple în documentarul lor intitulat Harry & Meghan / Profimedia Images

De când s-au mutat în Statele Unite ale Americii și au renunțat la îndatoririle regale, viața lor s-a schimbat complet. Experții regali susțin că noul film de lungmetraj va fi „o lovitură” la adresa Familiei Regale Britanice. Relația dintre Prințul Harry și Familia sa era deja una tensionată.

Reclamă

Acum, Prințul Harry și Meghan Markle vor face noi dezvăluiri despre Familia Regală. Regele Charles nu a făcut niciun comentariu cu privire la această decizie a fiului său. De altfel, Majestatea Sa nu a vorbit nici despre cartea fiului său.

O sursă apropiată a cuplului egal a declarat pentru publicația Mirror faptul că filmul de lungmetraj va scoate la iveală „nuanțe noi„ despre Familia Regală și lucruri care nu au putut fi cuprinse în careta Ducelui de Sussex.

Ducii de Sussex ar fi semnat deja contractul cu platformă de streaming online. Apropiații celor doi susțin că aceștia primesc „o sumă importantă de bani” pentru eforturile pe care le depun în ceea ce privește materialul care va fi lansat.

Reclamă

Prințul Harry și Meghan Markle nu au făcut nicio declarație până la acest moment cu privire la filmul de lung metraj.

Ducii de Sussex ar fi fost implicați recent într-o urmărire de mașini

Meghan Markle și Prințul Harry duc o viață la fel de agitată și în Statele Unite ale Americii. Ducele de Sussex și soția sa au participat la New York la un eveniment dedicat femeilor. Meghan Markle a fost cea care a urcat pe scenă pentru a ține un discurs.

Totul s-a întâmplat după ce Ducele de Sussex a participat cu câteva zile înainte la încoronarea Regelui Charles. Harry a ales să se întoarcă singur în Marea Britanie. Ca de fiecare dată, Harry și-a însoțit partenera la evenimentul important din viața sa.

După finalizarea galei Meghan, Harry și Doria Ragland au părăsit incinta și au luat un taxi, urmând ca mai apoi să fie mutați în mașina personală.

Conform declarațiilor făcute de purtătorul de cuvânt al Ducilor de Sussex, mașina lor s-a aflat într-o urmărire care s-ar fi putut termina „catastrofic”. Purtătorul de cuvânt a declarat că Meghan, Harry și Doria au fost urmăriți pentru mai bine de două ore prin orașul New York.

Mai mulți jurnaliști au contestat declarațiile purtătorului de cuvânt, spunând că urmărirea de două ore nu este justificabilă. De atunci, Harry și Meghan au ales să stea feriți de agitația din New York și s-au întors la familia lor în Santa Monica.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×