Reclamă

Trei jurnaliști contestă declarațiile făcute de Ducii de Sussex. Ce detalii au ieșit la iveală despre urmărirea în care ar fi fost implicați Prințul Harry și Meghan Markle

Trei jurnaliști contestă declarațiile făcute de Ducii de Sussex. Aceștia au scos la iveală mai multe detalii despre urmărirea în care ar fi fost implicați Prințul Harry și Meghan Markle. Piers Morgan, Megyn Kelly și Caitlyn Jenner și-au exprimat opinia cu privire la incidentul în care au fost implicați Ducii de Sussex.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 mai 2023, 5:48 / Actualizat: 20 mai 2023, 6:49

Un purtător de cuvânt al Ducilor de Sussex a declarat că Prințul Harry și soția sa au fost urmăriți de două mașini de paparazzi prin New York. Urmărirea ar fi avut loc peste două ore, a declarat purtătorul de cuvânt. Totuși, există persoane care se îndoiesc de declarațiile făcute de acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trei jurnaliști contestă declarațiile făcute de Ducii de Sussex

Meghan Markle și Prințul Harry au trăit momente dificile după ce au părăsit evenimentul Women of Vision Awards. Ducii de Sussex au urcat în mașină alături de Doria Ragland. Mama lui Meghan Markle a fost alături de fiica sa pe tot parcursul evenimentului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Doi șoferi care conduc mașina în care se pot observa Meghan Markle și Prințul Harry
Mașina Ducilor de Sussex a fost urmărită de paparazzi. Experții susțin că momentul s-ar fi putut termina „tragic” / Profimedia Images

Se pare că la scurt timp după ce s-au urcat în mașină, Ducii au trecut prin clipe care ar fi putut avea un deznodământ „tragic”, după cum a susținut purtătorul de cuvânt al cuplului regal.

Reclamă

Însă multe persoane susțin că povestea a fost scoasă din context, iar urmărirea n-ar fi fost atât de „catastrofică” pe cât s-a declarat în presa internațională. Piers Morgan, jurnalist, a postat pe conturile sale de social media părerea despre declarațiile pe care le-a citit în presă.

„Nu a existat nicio urmărire de două ore. Povestea lor nu poate fi credibilă”.

Megyn Kelly a completat și ea opinia colegului său de breaslă.

Reclamă

„Trăiesc în Manhattan de mai bine de 17 ani. Este imposibil să ai o urmărire de mașini care să dureze două ore. Sunt atât de multe străzi, semafoare, traficul este destul de aglomerat, în plus sunt sute de străzi unde poți să oprești mașina și să aștepți într-un loc sigur pentru a te proteja”.

Jurnaliștii susțin că declarațiile purtătorului de cuvânt ar putea fi exagerate. Mai multe detalii au ieșit la iveală, scrie publicația People. Șoferul unui taxi în care Ducii s-au aflat înainte de a urca în mașina care a fost urmărită au decis să ofere câteva declarații.

Ce declarații a făcut șoferul de taxi

În timpul incidentului, mașina și-ar fi căutat refugiu în apropiere de secția 19 de poliția din New York. Meghan Markle, Doria Ragland și Prințul Harry au mers pentru scrut timp și cu un taxi.

Sonny Singh, șoferul de taxi, și-a împărtășit experiența, menționând apariția bruscă a mașinilor de paparazzi. Sigh a descris situația ca fiind ”deranjant”, dar nu înfricoșătoare, relatează Marca.

În ciuda situației haotice, șoferul de taxi a sublinia că nu s-a simțit niciodată în pericol. Acesta a considerat orașul New York ca fiind un loc sigur.

El a estimat că întreaga călătorie cu cuplul regal a durat în jur de 10 minute. Departamentul de Poliție din New York a lansat o declarație în care confirmă asistența acordată echipei de securitate a cuplului, dar nu a menționat nicio coliziune, răni sau arestări.

Oficiul de poliție a declarat: „Ducele și Ducesa de Sussex au sosit la destinație și nu au fost raportate coliziuni, somații, răni sau arestări”. Primarul din New York a ieșit în public și a respins afirmațiile potrivit cărora Meghan și Harry au fost implicați într-o urmărire cu mașina de mare viteză de două ore prin oraș. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×