Reclamă

Meghan Markle a primit premiul „Women of Vision”. Ducesa de Sussex a strălucit într-o rochie aurie la Gala din New York

Meghan Markle a primit premiul „Women of Vision”. Ducesa de Sussex a strălucit într-o rochie aurie la Gala din New York. Aceasta a participat la eveniment alături de Prințul Harry. Ducele și Ducesa de Sussex au atras privirile tuturor. Meghan s-a bucurat și de o apariție specială. Doria Ragland, mama sa, a venit să o susțină la evenimentul important.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 mai 2023, 12:19

Ducesa de Sussex s-a reunit cu prietena sa veche, Gloria Steinem. Gloria a fost cea care i-a oferit lui Meghan premiul mult așteptat al serii. Meghan a sărbătorit generațiile de femei care ajută la progresul internațional. Meghan, în vârstă de 41 de ani, a fost onorată să fie una dintre premiantele serii. Meghan a fost premiată pentru eforturile sale de a împuternici femeile din lumea întreagă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a primit premiul „Women of Vision”

Ducesa de Sussex a primit premiul „Women of Vision” la Gala din New York. Aceasta a fost felicitată pentru susținerea femeilor și tinerelor fete din lumea întreagă. Evenimentul a avut loc marți, 16 mai, și a marcat prima apariție publică a Ducesei de Sussex, după ce a ratat încoronarea Regelui Charles al III-lea și a Reginei Camilla.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle într-o rochie aurie alături de Doria Ragland la Gala din New York
Megan Markle a fost însoțită de mama sa, Doria Ragland / Profimedia
Images

Meghan a ales să rămână în Statele Unite ale Americii în ziua încoronării. La Gala din New York, Meghan a strălucit într-o rochie aurie, fără bretele, semnată de designerul colombian Johanna Ortiz. Meghan a urcat pe scenă în timp ce pe fundal a început să cânte piesa Girl on Fire interpretată de Alicia Keys, scriu publicațiile internaționale.

Reclamă

Pe scenă, Meghan a mulțumit scriitoarei Gloria Steinem, care i-a înmânat premiul. Steinem, alături de activiștii Marlo Thomas și Letty Cottin Pogrebin, au creat Fundația Ms în anul 1972 cu publicația feministă americană Ms Magazine.

Prințul Harry a fost foarte mândru să participe alături de soția sa. Cuplul a radiat în lumina reflectoarelor. Alături de cei doi îndrăgostiți s-a aflat și Doria Ragland.

Meghan Markle și mama sa au o relație foarte strânsă. Meghan le-a mulțumit celor prezenți pentru premiul pe care l-a primit și a promis să se implice la fel de mult în proiectele sale caritabile care vizează femeile din lumea întreagă.

Reclamă

Meghan Markle a pierdut câteva kilograme în ultimele luni

Meghan Markle a întors toate privirile asupra sa. Silueta Ducesei de Sussex s-a schimbat destul de mult în ultimele luni. Se pare că soția Prințului Harry a pierdut mai multe kilograme. Meghan a strălucit la Gala din New York într-o rochie semnată de Johanna Ortiz.

Conform publicațiilor internaționale, rochia a costat aproximativ 1 850 de dolari. Întreaga ținute a Ducesei de Sussex s-a ridicat la 12.000 de dolari. Rochia aurie a fost fără bretele. Meghan a ales să accesorizeze și câteva bijuterii cu diamante.

Ținuta Ducesei a avut o mică crăpătură pe picior. La aceasta, Meghan a asortat și o pereche de sandale cu toc. Acesta ar fi costat în jur de 1 350 de dolari, scrie publicația Daily Mail.

Meghan Markle nu a ținut cont de preț atunci când a apărut la Gala din New York. Soția Prințului Harry și-a dorit să aibă parte de o apariție strălucitoare.

Admiratorii Ducesei de Sussex s-au adaptat a fi puțin îngrijorați. Primele imagini cu Meghan Markle având noua siluetă au apărut în ziua încoronării Regelui Charles.

Mulți au crezut că aceasta se confruntă cu probleme de sănătate. Apropiații Ducesei au infirmat aceste zvonuri. Se pare că soția Prințului Harry și-a dorit să muncească mai mult la fizicul său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×