Reclamă

Scriitorul J.R Moehringer a povestit despre tensiunile dintre el și Prințul Harry în timp ce lucra la Spare. Relația lor a devenit încordată și a țipat la Ducele de Sussex

Scriitorul J.R Moehringer a povestit despre tensiunile dintre el și Prințul Harry în timp ce lucra la Spare. Tensiunile dintre Ducele de Sussex și restul familiei sale sunt destul de grave. Mike Tindall a glumit în public că Familia Regală ar dori să-i dea câțiva pumni.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 mai 2023, 7:06

Acum, scriitorul J.R Moehringer care l-a ajutat pe Prințul Harry să-și publice memoriile a dezvăluit că relația lor a devenit atât de tensionată în timp ce lucrau la cartea Spare, încât a început să strige la fiul mai mic al Regelui la un moment dat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scriitorul J.R Moehringer a povestit despre tensiunile dintre el și Prințul Harry

„Eram exasperat de Prințul Harry”, recunoaște Moehringer, „Mă durea capul, maxilarul era încleștat și am început să ridic vocea”.

„Și totuși, o parte din mine a fost încă capabilă să iasă din situație și să se gândească: „Este atât de ciudat. Eu strig la Prințul Harry”.

„Atunci, când Harry a început să se uite la mine, în timp ce obrajii i s-au îmbujorat și ochii i s-au făcut mici, a apărut un gând mai presant. Mi-am spus că totul s-ar putea termina chiar aici”.

Incidentul din vara trecută este amintit într-un nou articol pe care Moehringer l-a scris pentru revista New Yorker.

Reclamă

El explică că disputa a venit în timp ce au discutat despre un incident în care Ducele de Sussex a fost capturat de pretinși teroriști în timpul exercițiilor militare.

Prințul Harry, fotografiat de aproape, în timp ce vorbește
S-a lansat trailer-ul interviurilor cu Ducele de Sussex despre cartea „Spare” / Profimedia Images

Răpitorii lui Harry l-au insultat, totul „culminând cu o vorbă josnică la adresa Prințesei Diana”. Ulterior, unul dintre participanți și-a cerut scuze.

Reclamă

„Harry a vrut întotdeauna să încheie această scenă cu un lucru pe care l-a spus răpitorilor săi. O revenire care mi s-a părut inutilă și oarecum nebună”, dezvăluie Moehringer.

„De luni de zile, am oprit revenirea, iar de luni de zile Harry a vrut să se întoarcă. Acum el nu mai implora, insista, și era ora 2 dimineața și începeam să-l pierd. Deși nu era prima dată când Harry și cu mine ne certam, am simțit altfel. Se simțea de parcă ne îndreptam spre un fel de ruptură decisivă. Harry nu mai spunea nimic. Pur și simplu se uita fix în cameră”.

Ce a răspuns scriitorul la insistențele Ducelui de Sussex

„În cele din urmă, a expirat și a explicat calm că, toată viața lui, oamenii i-au pus la îndoială capacitățile intelectuale. Această fulgerare de inteligență a dovedit că, chiar și după ce a fost lovit cu pumnii și privat de somn și mâncare, avea inteligența la el”.

”’O,” am spus. „O.K.” Acum avea sens. Dar tot am refuzat. ”De ce?” Pentru că, i-am spus, tot ce tocmai ai spus este despre tine.

„Vrei ca lumea să știe că ai făcut o treabă bună, că ai fost deștept. Dar, oricât de ciudat ar părea, memoriile nu sunt despre tine”.

„Nici măcar nu este povestea vieții tale. Este o poveste cioplită din viața ta. E o serie specială de evenimente alese pentru că au cea mai mare rezonanță pentru cea mai largă gamă de oameni. În acest moment al poveștii, acești oameni nu trebuie să știe nimic mai mult decât că răpitorii tăi au spus un lucru crud despre mama ta”.

„După ce a acceptat în sfârșit explicația scriitorului, mi-a zâmbit răutăcios și a spus „îmi place foarte mult să te trezesc așa”.

„Am izbucnit în râs și am clătinat din cap și am trecut la următorul său set de editări.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×