Reclamă

Scriitorul J.R Moehringer a povestit despre tensiunile dintre el și Prințul Harry în timp ce lucra la Spare. Relația lor a devenit încordată și a țipat la Ducele de Sussex

Scriitorul J.R Moehringer a povestit despre tensiunile dintre el și Prințul Harry în timp ce lucra la Spare. Tensiunile dintre Ducele de Sussex și restul familiei sale sunt destul de grave. Mike Tindall a glumit în public că Familia Regală ar dori să-i dea câțiva pumni.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 mai 2023, 7:06

Acum, scriitorul J.R Moehringer care l-a ajutat pe Prințul Harry să-și publice memoriile a dezvăluit că relația lor a devenit atât de tensionată în timp ce lucrau la cartea Spare, încât a început să strige la fiul mai mic al Regelui la un moment dat.

Scriitorul J.R Moehringer a povestit despre tensiunile dintre el și Prințul Harry

„Eram exasperat de Prințul Harry”, recunoaște Moehringer, „Mă durea capul, maxilarul era încleștat și am început să ridic vocea”.

„Și totuși, o parte din mine a fost încă capabilă să iasă din situație și să se gândească: „Este atât de ciudat. Eu strig la Prințul Harry”.

„Atunci, când Harry a început să se uite la mine, în timp ce obrajii i s-au îmbujorat și ochii i s-au făcut mici, a apărut un gând mai presant. Mi-am spus că totul s-ar putea termina chiar aici”.

Incidentul din vara trecută este amintit într-un nou articol pe care Moehringer l-a scris pentru revista New Yorker.

Reclamă

El explică că disputa a venit în timp ce au discutat despre un incident în care Ducele de Sussex a fost capturat de pretinși teroriști în timpul exercițiilor militare.

Prințul Harry, fotografiat de aproape, în timp ce vorbește
S-a lansat trailer-ul interviurilor cu Ducele de Sussex despre cartea „Spare” / Profimedia Images

Răpitorii lui Harry l-au insultat, totul „culminând cu o vorbă josnică la adresa Prințesei Diana”. Ulterior, unul dintre participanți și-a cerut scuze.

Reclamă

„Harry a vrut întotdeauna să încheie această scenă cu un lucru pe care l-a spus răpitorilor săi. O revenire care mi s-a părut inutilă și oarecum nebună”, dezvăluie Moehringer.

„De luni de zile, am oprit revenirea, iar de luni de zile Harry a vrut să se întoarcă. Acum el nu mai implora, insista, și era ora 2 dimineața și începeam să-l pierd. Deși nu era prima dată când Harry și cu mine ne certam, am simțit altfel. Se simțea de parcă ne îndreptam spre un fel de ruptură decisivă. Harry nu mai spunea nimic. Pur și simplu se uita fix în cameră”.

Ce a răspuns scriitorul la insistențele Ducelui de Sussex

„În cele din urmă, a expirat și a explicat calm că, toată viața lui, oamenii i-au pus la îndoială capacitățile intelectuale. Această fulgerare de inteligență a dovedit că, chiar și după ce a fost lovit cu pumnii și privat de somn și mâncare, avea inteligența la el”.

”’O,” am spus. „O.K.” Acum avea sens. Dar tot am refuzat. ”De ce?” Pentru că, i-am spus, tot ce tocmai ai spus este despre tine.

„Vrei ca lumea să știe că ai făcut o treabă bună, că ai fost deștept. Dar, oricât de ciudat ar părea, memoriile nu sunt despre tine”.

„Nici măcar nu este povestea vieții tale. Este o poveste cioplită din viața ta. E o serie specială de evenimente alese pentru că au cea mai mare rezonanță pentru cea mai largă gamă de oameni. În acest moment al poveștii, acești oameni nu trebuie să știe nimic mai mult decât că răpitorii tăi au spus un lucru crud despre mama ta”.

„După ce a acceptat în sfârșit explicația scriitorului, mi-a zâmbit răutăcios și a spus „îmi place foarte mult să te trezesc așa”.

„Am izbucnit în râs și am clătinat din cap și am trecut la următorul său set de editări.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă, cu părul blond și subțire, care are una dintre coafurile recomandate pentru femeile cu părul rar și subțire
Frumusețe
5 coafuri pe care să le încerci dacă ai părul rar și subțire. Ce look poți să alegi pentru vara aceasta
Coafura poate spune foarte multe lucruri despre o persoană. Chiar dacă pare superficial, prima impresie este extrem de importantă atunci când întâlnești o nouă persoană. Unghiile, machiajul, ținuta și coafura vor ieși imediat în...
2
Georgina Rodriguez, salută fanii, la Festivalul de Film de la Cannes
Divertisment
Georgina Rodriguez și-a etalat silueta într-o rochie aurie la premiera Last Summer de la Cannes. Iubita lui Cristiano Ronaldo a făcut furori pe covorul roșu
Georgina Rodriguez și-a etalat silueta într-o rochie aurie la premiera Last Summer de la Cannes. Iubita lui Cristiano Ronaldo a făcut furori pe covorul roșu. Modelul de origine spaniolă, în vârstă de 29 de...
3
O femeie într-o cămașă roșie în carouri, care șterge praful
Timp liber
Trucuri utile împotriva prafului. Sfaturi pentru a avea mereu locuința curată
Atunci când locuința ta se murdărește tot mai des, începi să cauți soluții folositoare și rapide pentru a rezolva problema. Din fericire, există mai multe trucuri utile împotriva prafului pe care le poți aplica...
4
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și se întreabă ce poate face dimineața pentru a estompa ridurile fine
Frumusețe
Ce poți face dimineața pentru a estompa ridurile fine. Trucuri utile de frumusețe
Te-ai întrebat vreodată ce poți face dimineața pentru a estompa ridurile fine? Experții în beauty îți vin în ajutor cu câteva trucuri utile. Fiecare femeie s-a confruntat la un moment dat cu o astfel...
5
Lily Rose își sarută cu pasiune iubitul
Divertisment
Lily-Rose Depp îl sărută cu pasiune pe 070 Shake pe aeroportul din Los Angeles. Fiica lui Johnny Depp este de ceva timp pe prima pagină a tabloidelor
Lily-Rose Depp o sărută cu pasiune pe 070 Shake pe aeroportul din Los Angeles. Fiica lui Johnny Depp este de ceva timp pe prima pagină a tabloidelor. Lily-Rose Depp a ieșit din aeroport și...
PARTENERI
×