Reclamă

Meghan Markle l-a angajat pe fostul bodyguard al lui Kim Kardashian în timpul încoronării. Ducesa de Sussex vrea să fie în siguranță

Meghan Markle l-a angajat pe fostul bodyguard al lui Kim Kardashian în timpul încoronării. Ducesa de Sussex vrea să fie în siguranță cu toate tensiunile din jurul familiei ei. Ea este fotografiată intens la fiecare apariți publică și are nevoie de securitate în jurul ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 10 mai 2023, 12:02

Meghan Markle își intensifică scutul de securitate cu ajutorul unuia dintre foștii bodyguarzi ai lui Kim Kardashian. Markle a fost văzută împreună cu bărbatul, care ar fi lucrat pentru Kardashian în 2016, în timp ce făcea drumeții în Los Angeles. Între timp, soțul ei, Prințul Harry, se afla la încoronarea Regelui Charles al III-lea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle l-a angajat pe fostul bodyguard al lui Kim Kardashian

Un alt dintre foștii bodyguarz ai vedetei reality, Steve Stanulis, a susținut pentru The Sun că Markle ar fi putut angaja paza renumită pentru situațiile care pot apărea.

„Aceștia sunt tipi care provin dintr-un grup mic de gărzi de corp de elită. Ei au fost școliți fie din medii din poliție, fie în medii militare”, a spus el pentru presă. „De obicei, dacă un tip este suficient de bun pentru a lucra pentru vedete, nu este neobișnuit ca ei să fie căutați”.

„Nu numai pentru protecție, ci și pentru putere. Arată bine”, a adăugat el.

Meghan Markle, îmbrăcată sport, pe munte, în Montecito
Fosta vedetă Suits, în vârstă de 41 de ani, arăta relaxată în timpul plimbării / Profimedia Images
Reclamă

Prințul Harry a plecat în SUA imediat după încoronare pentru ziua Prințului Archie. Sursele HelloMagazin spun că era deja în drum spre Heathrow, sâmbătă după-amiază, la ora 14, când membrii familiei sale erau în drum spre Palatul Buckingham pentru ieșirea de la balcon.

Mail on Sunday a scris că Archie a avut o „sărbătoare privată” de ziua sa la conacul de 11 milioane de lire sterline al lui Harry și Meghan din Montecito, California. Acasă s-a servit desertul preferat al lui Meghan. E o prăjitură de lămâie cu fructe culese din copacii din propria grădină.

Cu toate acestea, se pare că bărbatul nou angajat nu a fost singurul lucru care a protejat-o pe Markle, în vârstă de 41 de ani, în drumeția ei.

Reclamă

Meghan Markle are un nou colier pentru pacea interioară

Fosta actriță, care nu a participat la încoronare pentru a-și „proteja pacea”, a fost văzută purtând un colier nou. Ea l-a etalat în timpul expediției sale alături de prieteni.

Colierul Maya Brenner Clarity Retreat a fost conceput în colaborare cu prietena ei și fosta colegă de la „Suits”, Abigail Spencer. El a fost literalmente realizat „pentru a-ți proteja pacea”. Se spune că a fost făcut „pentru a te ajuta să-ți găsești calea prin orice provocări”.

Cu noul ei colier și puternicul bodyguard, se pare că Markle este gata să devină un „jucător de putere”.

Noul angajat vine la scurt timp după ce Ducii de Sussex l-au concediat pe fostul bodyguard al lui Michael Jackson, Alberto Alvarez. Acest lucru s-a întâmplat din cauza presupuselor condamnări pentru conducere în stare de ebrietate.

Ducele și Ducesa de Sussex au angajat mai mulți gărzi de corp diferite. Acest lucru se întâmplă de când și-au pierdut protecția poliției din Marea Britanie. Aceasta era finanțată din fonduri publice. Ei nu se mai bucură de ea din 2020, pe fondul plecării lor din Familia Regală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×