Reclamă

Primul portret oficial al Regelui Charles și al Reginei Camilla, după încoronare. Care este mesajul transmis de Palatul Buckingham

Primul portret oficial al Regelui Charles și al Reginei Camilla, după încoronare, a fost făcut public. Noul suveran al Marii Britanii și soția sa au împărtășit „cele mai sincere mulțumiri”. Un nou mesaj din partea monarhului a fost lansat de Palatul Buckingham.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 mai 2023, 11:25 / Actualizat: 9 mai 2023, 13:53

Noul suveran încoronat a scris că el și soția sa doreau în special să aducă un omagiu celor care au contribuit la realizarea evenimentelor din Londra, Windsor și nu numai pentru că au fost "cât mai fericite, sigure și plăcute posibil".

Primul portret oficial al Regelui Charles și al Reginei Camilla

„Celor care s-au alăturat sărbătorilor, fie acasă, la petreceri pe stradă și la brunch-uri, fie prin voluntariat în comunități, le mulțumim tuturor”, a scris Regele Charles. „Să știm că avem sprijinul și încurajarea voastră și să vă asistați bunăvoința exprimată în atât de multe moduri diferite, a fost cel mai mare dar posibil de încoronare. Acum ne dedicăm din nou viețile slujirii poporului Regatului Unit, Regatului și Commonwealth-ului”.

Pe lângă mesajul de recunoștință al Regelui, Palatul a lansat patru noi fotografii oficiale ale Regelui, Reginei și membrilor Familiei Regale. Ele au fost făcute după slujba istorică de încoronare de sâmbătă. Toate au fost realizate de renumitul fotograf britanic Hugo Burnand la Palatul Buckingham.

Un portret îl arată pe Rege în Sala Tronului a palatului îmbrăcat cu toate regaliile. Roba de Moșie și Coroana Statului Imperial în timp ce ține în mână Orbul Suveranului și Sceptrul Suveranului cu Cruce. El stă pe unul dintre cele două scaune de tron din 1902. Au fost construite pentru a fi folosite la încoronarea Regelui Edward al VII-lea de către viitorul rege George al V-lea și Regina Maria.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Într-un portret separat, Regina Camilla a fost fotografiată purtând Coroana Reginei Maria și Robe of Estate în Salonul Verde.

Reclamă

Regele și Regina s-au așezat și pentru un portret împreună în Sala Tronului.

A fost făcută publică și o fotografie cu Familia Regală

În cele din urmă, a fost lansată o a patra fotografie a Regelui și a Reginei flancați de „regali care lucrează”. Aceștia sunt membri ai familiei care îndeplinesc sarcini oficiale în numele monarhului.

Burnand, care are sediul la Londra, a avut de multă vreme legături strânse cu Familia Regală. El a făcut anterior fotografiile oficiale atât pentru nunta lui Charles cu Camilla în 2005, cât și pentru nunta lui William și a lui Kate din 2011. De asemenea, i-a fotografiat în privat pe Charles și Camilla de peste două decenii.

Burnand a făcut, de asemenea, câteva fotografii cu Regele și Regina care au fost făcute publice de Palat înainte de încoronare.

Încoronarea Regelui Charles al III-lea a fost o ocazie regală care se întâmplă o dată la o generație. Mii de oameni s-au prezentat pe străzile Londrei pentru a urmări istoria în devenire. Spectatorii au fost în număr mare în ciuda condițiilor meteo nu tocmai favorabile. Slujba, bogată în tradiție și spectacol, a avut loc la Westminster Abbey din Londra. Aceasta e biserica de încoronare a națiunii din 1066.

Detalii de la încoronarea Regelui Charles

Ducele de Sussex a venit în Marea Britanie pentru ziua cea mare a tatălui său. El a stat pe al treilea rând, purtând un costum cu medaliile sale militare. A sosit alături de unchii săi, Prințul Edward și Prințul Andrew. A fost însoțit și de două dintre verișoarele sale, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie.

El nu a apărut mai târziu pe balconul Palatului Buckingham. A luat un zbor comercial înapoi la Los Angeles pentru a se alătura sărbătoririi a celei de-a patra aniversări a fiului său, Prințul Archie.

Prințul William i-a spus regelui Charles că regretata Regina Elisabeta ar fi „mândră” de această zi unică și că îi privește cu siguranță cu multă iubire și afecțiune.

În restul weekendului de sărbători, soarele a revenit din nou. Mii de oameni din toată țara au luat parte la petreceri de stradă și la prânzuri comunitare pentru celebrarea noului rege încoronat. Alții au participat la un concert de încoronare, care a avut loc în incinta Castelului Windsor.

Între timp, Prințul Louis, cel mai mic copil al Prințului și Prințesei de Wales, și-a desfășurat primul angajament regal. El a împlinit recent vârsta de cinci ani și a participat la o activitate Big Help Out. E o inițiativă de voluntariat la nivel național care marchează sfârșitul weekendului de încoronare.

Tânărul, care este al patrulea pe linia succesiunii la tron, s-a alăturat părinților și fraților săi. Prințul George și Prințesa Charlotte au ajutat și ei la renovarea unei cabane de cercetași.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă, cu părul blond și subțire, care are una dintre coafurile recomandate pentru femeile cu părul rar și subțire
Frumusețe
5 coafuri pe care să le încerci dacă ai părul rar și subțire. Ce look poți să alegi pentru vara aceasta
Coafura poate spune foarte multe lucruri despre o persoană. Chiar dacă pare superficial, prima impresie este extrem de importantă atunci când întâlnești o nouă persoană. Unghiile, machiajul, ținuta și coafura vor ieși imediat în...
2
Georgina Rodriguez, salută fanii, la Festivalul de Film de la Cannes
Divertisment
Georgina Rodriguez și-a etalat silueta într-o rochie aurie la premiera Last Summer de la Cannes. Iubita lui Cristiano Ronaldo a făcut furori pe covorul roșu
Georgina Rodriguez și-a etalat silueta într-o rochie aurie la premiera Last Summer de la Cannes. Iubita lui Cristiano Ronaldo a făcut furori pe covorul roșu. Modelul de origine spaniolă, în vârstă de 29 de...
3
O femeie într-o cămașă roșie în carouri, care șterge praful
Timp liber
Trucuri utile împotriva prafului. Sfaturi pentru a avea mereu locuința curată
Atunci când locuința ta se murdărește tot mai des, începi să cauți soluții folositoare și rapide pentru a rezolva problema. Din fericire, există mai multe trucuri utile împotriva prafului pe care le poți aplica...
4
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și se întreabă ce poate face dimineața pentru a estompa ridurile fine
Frumusețe
Ce poți face dimineața pentru a estompa ridurile fine. Trucuri utile de frumusețe
Te-ai întrebat vreodată ce poți face dimineața pentru a estompa ridurile fine? Experții în beauty îți vin în ajutor cu câteva trucuri utile. Fiecare femeie s-a confruntat la un moment dat cu o astfel...
5
Lily Rose își sarută cu pasiune iubitul
Divertisment
Lily-Rose Depp îl sărută cu pasiune pe 070 Shake pe aeroportul din Los Angeles. Fiica lui Johnny Depp este de ceva timp pe prima pagină a tabloidelor
Lily-Rose Depp o sărută cu pasiune pe 070 Shake pe aeroportul din Los Angeles. Fiica lui Johnny Depp este de ceva timp pe prima pagină a tabloidelor. Lily-Rose Depp a ieșit din aeroport și...
PARTENERI
×