Reclamă

Regele Charles nu-i va lua Prințului Harry titlul regal. Acesta a fost un cadou de la Regina Elisabeta a II-a

Regele Charles nu-i va lua Prințului Harry titlul regal. Acesta a fost un cadou de la Regina Elisabeta a II-a. Deși există tensiuni între Regele Charles al III-lea și al doilea fiu și nora lui, Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex, se pare că lucrurile în ceea ce privește titulaturile regală nu se vor schimba.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 mai 2023, 12:30

Tensiunile dintre ei au fost din nou în primele pagini. Prințul Harry a participat la încoronarea tatălui său, dar soția și copiii lui au rămas în L.A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles nu-i va lua Prințului Harry titlul regal

Într-adevăr, au existat chiar și speculații că Regele Charles ar putea alege să-i ia fiului lui titlul de Duce de Sussex din cauza tensiunilor dintre ei. Dar The Daily Star are informații de la Grant Harrold, un fost majordom regal. Acestea indică faptul că noul rege nu va lua astfel de măsuri și din motive sentimentale.

„Regele Charles nu va retrage titlurile regale Prințului Harry. Ar fi împotriva dorințelor regretatei Regine Elisabeta a II-a”, notează The Daily Star. Publicația a sugerat că Regele Charles nu ar face nimic împotriva dorințelor mamei sale.

„În mod istoric, regii și reginele ar fi luat titlurile regale pentru trădarea coroanei”, a spus Harrold.

„Cred că Charles este al naibii dacă o face și al naibii dacă nu o face când vine vorba de Harry”. În cele din urmă, Harrold a concluzionat.

Reclamă

„Cred că cel mai bine este să lași doar câinii adormiți să mintă. În momentul de față, cred că nu există un motiv cu adevărat justificat pentru ca el să-i ia titlul de Duce de Sussex lui Harry”.

Cu toate acestea, în ciuda faptului că Harrold sugerează că lucrurile vor rămâne așa, el spune că Regele Charles ar putea să ia ceva măsuri în privința Ducilor de Sussex.

„Ceea ce se poate lua destul de ușor este titlul de Alteța Sa Regală. A fost dăruită inițial copiilor și nepoților monarhului. Ar fi destul de neobișnuit pentru că este încă fiul regelui, dar este posibil”.

Reclamă

Portretele regale de încoronare au fost publicate

Prințul Harry nu a fost inclus în portretul recent al Regelui Charles. El nu a apărut mai târziu pe balconul Palatului Buckingham. A luat un zbor comercial înapoi la Los Angeles pentru a se alătura sărbătoririi a celei de-a patra aniversări a fiului său, Prințul Archie.

Nici Prințul Andrew nu a fost prezent pe balcon. Regina i-a luat titlul de Alteță Regală și distincțiile militare în urma scandalului de agresiuni sexuale.

Acesta este mesajul pe care Regele și Regina Marii Britanii l-au transmis după încoronare.

„Celor care s-au alăturat sărbătorilor, fie acasă, la petreceri pe stradă și la brunch-uri, fie prin voluntariat în comunități, le mulțumim tuturor”, a scris Regele Charles. „Să știm că avem sprijinul și încurajarea voastră și să vă asistați bunăvoința exprimată în atât de multe moduri diferite, a fost cel mai mare dar posibil de încoronare. Acum ne dedicăm din nou viețile slujirii poporului Regatului Unit, Regatului și Commonwealth-ului”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×