Reclamă

Mașina Ducilor de Sussex a fost urmărită de paparazzi. Momentul s-ar fi putut termina „tragic” pentru Prințul Harry și Meghan Markle

Mașina Ducilor de Sussex a fost urmărită de paparazzi. Experții susțin că momentul s-ar fi putut termina „tragic” pentru Prințul Harry și soția sa. Detalii noi au ieșit la iveală. Meghan Markle, Prințul Harry și Doria Ragland au fost implicați într-o urmărire care ar fi durat mai bine de două ore.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 mai 2023, 11:53

Un purtător de cuvânt al Ducelui și Ducesei de Sussex a declarat pentru People faptul că Prințul și soția sa au fost implicați „într-o urmărire necruțătoare” timp de „peste două ore”. Evenimentul a avut loc chiar după terminarea Galei din New York, Meghan a fost invitată și a primit premiul „Women of Vision”.

Mașina Ducilor de Sussex a fost urmărită de paparazzi

Noi detalii privind urmărirea Ducilor au ieșit la iveală. Totul s-ar fi întâmplat pe străzile din New York. Un purtător de cuvânt a vrut să lămurească lucrurile.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Doria Ragland alături de Meghan Markle și Prințul Harry în mașina care a fost urmărită de paparazzi
Meghan Markle, Prințul Harry și Doria Ragland au fost implicați într-o urmărire / Profimedia Images

Acesta susține că viața Ducilor a fost pusă în pericol. Purtătorul de cuvânt susține că urmărirea ar fi putut fi „catastrofică”.

Reclamă

El a declarat că o mașină de paparazzi a urmărit în mod agresiv automobilul în care se aflau Meghan Markle, Doria Ragland și Prințul Harry. Cei trei au participat la Gala susținută de Ms Foundation, acolo unde Meghan a primit premiul „Women of Vision”.

„Noaptea trecută, Ducele și Ducesa de Sussex la fel ca doamna Ragland au fost implicați într-o urmărire care a aproape a fost catastrofică.”

„Un grup de paparazzi agresivi s-au ținut după mașina lor. Această urmărire fără sens a durat peste două ore și a rezultat în mai multe coliziune ale automobilului care au implicat alți șoferi de pe șosea, pietoni și doi ofițeri.”

Reclamă

„Deși a fi o personalitate publică vine cu un nivel de interes din partea publicului, nu ar trebui să vină niciodată cu prețul siguranței nimănui. Diseminarea acestor imagini, având în vedere modalitățile în care au fost obținute, încurajează o practică extrem de intruzivă, care este periculoasă pentru toți cei implicați”.

Ce declarații a făcut echipa de securitate a Ducilor de Sussex

Meghan Markle și Prințul Harry nu au făcut nicio declarație publică. Aceștia au preferat să-și lase purtătorul de cuvânt să rezolve lucrurile.

Echipa de securitate a Ducesei de Sussex a făcut o nouă declarație recent explicând modul în care s-au desfășurat evenimentele nefericite. Declarația a fost oferită publicației People.

„Departamentul de Poliție al orașului New York a asista echipa de securitate privată a Ducelui și Ducesei de Sussex. Au fost numeroși fotografi care au făcut ca transportul lor să fie foarte dificil.”

„Ducele și Ducesa de Sussex au sosit la destinație și nu au fost raportate coliziuni, răni sau arestări în acest sens”.

Într-un interviu oferit pentru The Washington Post, șoferul mașinii Ducilor a povestit cum s-au desfășurat lucrurile.

Se pare că mașina Ducilor a fost urmărită de două mașini de paparazzi. Evenimentul i-a tezit multe amintiri Ducelui de Sussex.

Mama sa, Prințesa Diana, a avut un sfârșit tragic în urma unei urmăriri asemănătoare. Sursele susțin că paparazzi au încercat să afle locul în care Meghan și Harry stau în New York. Paparazzi și-au dorit să-i fotografieze pe Duci înainte să părăsească orașul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×