Reclamă

Mașina Ducilor de Sussex a fost urmărită de paparazzi. Momentul s-ar fi putut termina „tragic” pentru Prințul Harry și Meghan Markle

Mașina Ducilor de Sussex a fost urmărită de paparazzi. Experții susțin că momentul s-ar fi putut termina „tragic” pentru Prințul Harry și soția sa. Detalii noi au ieșit la iveală. Meghan Markle, Prințul Harry și Doria Ragland au fost implicați într-o urmărire care ar fi durat mai bine de două ore.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 mai 2023, 11:53

Un purtător de cuvânt al Ducelui și Ducesei de Sussex a declarat pentru People faptul că Prințul și soția sa au fost implicați „într-o urmărire necruțătoare” timp de „peste două ore”. Evenimentul a avut loc chiar după terminarea Galei din New York, Meghan a fost invitată și a primit premiul „Women of Vision”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mașina Ducilor de Sussex a fost urmărită de paparazzi

Noi detalii privind urmărirea Ducilor au ieșit la iveală. Totul s-ar fi întâmplat pe străzile din New York. Un purtător de cuvânt a vrut să lămurească lucrurile.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Doria Ragland alături de Meghan Markle și Prințul Harry în mașina care a fost urmărită de paparazzi
Meghan Markle, Prințul Harry și Doria Ragland au fost implicați într-o urmărire / Profimedia Images

Acesta susține că viața Ducilor a fost pusă în pericol. Purtătorul de cuvânt susține că urmărirea ar fi putut fi „catastrofică”.

Reclamă

El a declarat că o mașină de paparazzi a urmărit în mod agresiv automobilul în care se aflau Meghan Markle, Doria Ragland și Prințul Harry. Cei trei au participat la Gala susținută de Ms Foundation, acolo unde Meghan a primit premiul „Women of Vision”.

„Noaptea trecută, Ducele și Ducesa de Sussex la fel ca doamna Ragland au fost implicați într-o urmărire care a aproape a fost catastrofică.”

„Un grup de paparazzi agresivi s-au ținut după mașina lor. Această urmărire fără sens a durat peste două ore și a rezultat în mai multe coliziune ale automobilului care au implicat alți șoferi de pe șosea, pietoni și doi ofițeri.”

Reclamă

„Deși a fi o personalitate publică vine cu un nivel de interes din partea publicului, nu ar trebui să vină niciodată cu prețul siguranței nimănui. Diseminarea acestor imagini, având în vedere modalitățile în care au fost obținute, încurajează o practică extrem de intruzivă, care este periculoasă pentru toți cei implicați”.

Ce declarații a făcut echipa de securitate a Ducilor de Sussex

Meghan Markle și Prințul Harry nu au făcut nicio declarație publică. Aceștia au preferat să-și lase purtătorul de cuvânt să rezolve lucrurile.

Echipa de securitate a Ducesei de Sussex a făcut o nouă declarație recent explicând modul în care s-au desfășurat evenimentele nefericite. Declarația a fost oferită publicației People.

„Departamentul de Poliție al orașului New York a asista echipa de securitate privată a Ducelui și Ducesei de Sussex. Au fost numeroși fotografi care au făcut ca transportul lor să fie foarte dificil.”

„Ducele și Ducesa de Sussex au sosit la destinație și nu au fost raportate coliziuni, răni sau arestări în acest sens”.

Într-un interviu oferit pentru The Washington Post, șoferul mașinii Ducilor a povestit cum s-au desfășurat lucrurile.

Se pare că mașina Ducilor a fost urmărită de două mașini de paparazzi. Evenimentul i-a tezit multe amintiri Ducelui de Sussex.

Mama sa, Prințesa Diana, a avut un sfârșit tragic în urma unei urmăriri asemănătoare. Sursele susțin că paparazzi au încercat să afle locul în care Meghan și Harry stau în New York. Paparazzi și-au dorit să-i fotografieze pe Duci înainte să părăsească orașul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×