Reclamă

Prințul Harry și Meghan Markle aniversează cinci ani de la căsătorie. Imagini de colecție cu Ducele și Ducesa de Sussex

Prințul Harry și Meghan Markle aniversează cinci ani de la căsătorie. Ducele și Ducesa de Sussex celebrează momentul important alături de copii lor, Archie și Lilibet. Întreaga familie trăiește o viață fericită în Statele Unite ale Americii.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 mai 2023, 6:46

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit pe data de 19 mai 2018. Ceremonia tradițională a putut fi urmărită în întreaga lume. Se estimează că peste 1.9 miliarde de oameni au urmărit transmisiunea live de la ceremonia lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry și Meghan Markle aniversează cinci ani de la căsătorie

Ducele și Ducesa de Sussex au doar motive de bucurie. Cei doi aniversează cinci ani de când au ales să-și unească destinele în fața oamenilor din întreaga lume. Nunta lor a fost organizată cu mare atenție și au fost nevoie de multe ore de pregătire pentru marele moment.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle în rochie de miereasă și Prințul Harry în costum dansând după nunta lor
Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit în luna mai a anului 2018 / Profimedia Images

Te invităm să descoperi câteva detalii mai puțin cunoscute din ziua marelui eveniment. Însă până atunci, trebuie să cunoști povestea de dragoste a Ducelui și Ducesei de Sussex.

Reclamă

Povestea de dragoste a Ducilor de Sussex

Prințul Harry și Meghan Markle s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2016, prin intermediul unui prieten comun.

Ducele de Sussex a fost fermecat de viitoarea sa soție încă din primele momente. Într-un interviu pe care l-a oferit după logodnă, Harry povestea cum s-a simțit atunci când a întâlnit-o pentru prima dată pe Meghan Markle. „M-am îndrăgostit de ea foarte repede. Acest lcuru mi-a confirmat faptl că toate astrele s-au aliniat. Totul era perfect”.

Reclamă

La aproape un an după ce s-au cunoscut, Harry și Meghan au plecat împreună într-o călătorie în Africa, iar de atunci nu a durat mult până ce aceștia au decis să se căsătorească. Harry și-a cerut viitoarea soție în curtea casei.

Meghan a reușit să-l cucerească pe viitorul său soț cu o rețetă specială. Momentul cererii în căsătorie a fost unul intim, însă sursele susțin că Prințul Harry i-a cerut acordul Reginei Elisabeta înainte de a o cere pe Ducesa de Sussex de mireasă.

Cum a arătat ziua nunții

După ce Meghan Markle și prințul Harry și-au anunțat logodna, aceștia au fost nevoiți să pună la punct detaliile legate de nuntă. Ducesa de Sussex și-a dorit să se implice direct în organizare eveimentului.

„În ziua nunții am intrat într-o stare de calmitate. Nu știu cum am reușit să fiu atât de calmă. Tot ce îmi doream în acele momente era un croissant și să ascult muzică”.

Prințul Harry a declarat în seria de interviuri televizate cu Oprah Winfrey faptul că mulți s-au așteptat de la nunta sa să fie una cât mai măreață Totul a pornit de la invitațiile de nuntă, care au fost trimise în mod tradițional.

Invitația la nuntă a fost una formală, iar la eveniment au aprticipat membrii Familie Regale, dar și celebrități nternaționale. Harry și Meghan s-au căsătorit în Capela St. George de lângă Castelul Windsor. Meghan a ținut și un discurs după ceremonia de căsătorie.

Ducii de Sussex se sărută la nunta lor în 2018
Prințul Harry și Meghan Markle au fost prezentați pentru prima dată unul altuia de un prieten comun / Getty Images

Capela are o vechime de peste 500 de ani și a găzduit o mulțime de ceremonii de căsătorie, inclusiv pe cele ale copiilor Reginei Victoria.

La evenimentul important au participat membrii apropiați ai Familiei Regale, dar și o parte din grupul de prieteni ai Ducesei de Sussex cum ar fi Priyanka Chopra. Serena Williams, Oprah Winfrey și mulți alții.

Nunta Ducilor a fost urmărită de oamenii din lumea întreagă, iar astăzi Meghan Markle și Prințul Harry aniversează cinci ani de la unul dintre cele mai importante momente din viața lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×