Reclamă

Prințul William este proprietarul unei insule. Fiul Regelui Charles merge des acolo împreună cu Kate și copiii lor

Prințul William este proprietarul unei insule. Fiul Regelui Charles merge des acolo împreună cu Kate și copiii lor. Micul paradis se află la doar o oră distanță cu avionul de Marea Britanie. Are plante subtropicale și zeci de oportunități de vizitare a obiectivelor turistice.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 mai 2023, 7:33

Un colț liniștit de paradis se află la doar o mică distanță de Marea Britanie continentală. Este deținut de nimeni altul decât Prințul William. Descrise drept „excepțional de frumoase, neaglomerate și nealterate” pe site-ul oficial al biroului turistic, Insulele Scilly sunt situate nu departe de coasta Cornwall. Se află la aproximativ o oră distanță de sud-vestul Angliei cu avionul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William este proprietarul unei insule

Pe lângă legăturile sale regale, fiind sub moștenirea Prințului de Wales ca parte a Ducatului de Cornwall, arhipelagul feeric este, de asemenea, cunoscut pentru microclimatul său de invidiat, scrie Mirror. Acesta are floră și faună pe care de obicei nu te-ai aștepta să le găsești în Marea Britanie. Grădinie botanice spectaculoase sunt de asemenea un obiectiv demn de vizitat.

Totuși, nu a fost întotdeauna o oază de relaxare. Când încercarea de invazie a Armadei spaniole a fost respinsă în 1588, Regina Elisabeta a fost convinsă să construiască o garnizoană fortificată pe insula principală din Scilly, St Mary’s. Majestatea Sa a dorit să facă acest lucru în cazul în care spaniolii mai încercau să o cucerească.

Insula St Mary din Scilly, Marea Britanie
Fiul Regelui Charles merge des acolo împreună cu Kate și copiii lor / Shutterstock

Castelul fortificat, în formă de stea cu opt colțuri, stă încă de pază peste portul Hugh Town, St Mary’s. Astăzi, el a fost transformat într-un hotel confortabil. Singurii oameni care merg în Scilly fiind acum turiștii și observatorii de păsări din luna octombrie.

Reclamă

Castelul Star, cu pereții săi groși de granit, tavanele vechi cu grinzi și un bar, este o bază ideală pentru a explora una dintre nestematele ascunse ale Marii Britanii, spune Devon Live.

Cu aproximativ 5.000 de locuri de cazare, insulele nu par niciodată aglomerate, au puțin trafic și kilometri de plaje curate.

St Mary’s este cea mai mare dintre insule. Găzduiește aproximativ 1.600 din totalul de 2.100 de rezidenți permanenți ai arhipelagului. Are doar trei mile lungime și o milă în diametru.

Reclamă

Este locul unde Scilly este conectat cu restul lumii cu avionul. În port există bărci care să te ducă cu feribotul către celelalte insule.

Ce poți vizita pe insulă

A doua insulă ca mărime Tresco este între timp renumită pentru grădinile sale botanice create de Augustus Smith în secolul al XIX-lea. Descendentul său, Robert Dorrien Smith, prezidează acum insula.

Pinii Monterey din California și protea din Africa de Sud pot fi găsite în această felie a lumii subtropicale. De asemenea, poți descoperi mai mult de 20.000 de plante din peste 80 de țări.

Grădinile găzduiesc, de asemenea, epavele locale, precum și un tun de la Asociația navelor de război. Piederea lui în 1707 din cauza unei erori de navigație a dus la modalitatea pentru a descoperi o metodă de măsurare a longitudinii.

A fost, de asemenea, un loc de vacanță ales de Prințul Charles de atunci și de Prințesa Diana. Pe vremea când formau un cuplu, cei doi i-au dus pe Prințul William și Prințul Harry într-o excursie de vară cu bicicleta, în copilărie.

Acum, familia lui William și celebrități precum Jude Law, se bucură de intimitatea insulelor, de ritmul de viață și de mediul curat și deloc aglomerat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×