Reclamă

Prințul William este proprietarul unei insule. Fiul Regelui Charles merge des acolo împreună cu Kate și copiii lor

Prințul William este proprietarul unei insule. Fiul Regelui Charles merge des acolo împreună cu Kate și copiii lor. Micul paradis se află la doar o oră distanță cu avionul de Marea Britanie. Are plante subtropicale și zeci de oportunități de vizitare a obiectivelor turistice.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 mai 2023, 7:33

Un colț liniștit de paradis se află la doar o mică distanță de Marea Britanie continentală. Este deținut de nimeni altul decât Prințul William. Descrise drept „excepțional de frumoase, neaglomerate și nealterate” pe site-ul oficial al biroului turistic, Insulele Scilly sunt situate nu departe de coasta Cornwall. Se află la aproximativ o oră distanță de sud-vestul Angliei cu avionul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William este proprietarul unei insule

Pe lângă legăturile sale regale, fiind sub moștenirea Prințului de Wales ca parte a Ducatului de Cornwall, arhipelagul feeric este, de asemenea, cunoscut pentru microclimatul său de invidiat, scrie Mirror. Acesta are floră și faună pe care de obicei nu te-ai aștepta să le găsești în Marea Britanie. Grădinie botanice spectaculoase sunt de asemenea un obiectiv demn de vizitat.

Totuși, nu a fost întotdeauna o oază de relaxare. Când încercarea de invazie a Armadei spaniole a fost respinsă în 1588, Regina Elisabeta a fost convinsă să construiască o garnizoană fortificată pe insula principală din Scilly, St Mary’s. Majestatea Sa a dorit să facă acest lucru în cazul în care spaniolii mai încercau să o cucerească.

Insula St Mary din Scilly, Marea Britanie
Fiul Regelui Charles merge des acolo împreună cu Kate și copiii lor / Shutterstock

Castelul fortificat, în formă de stea cu opt colțuri, stă încă de pază peste portul Hugh Town, St Mary’s. Astăzi, el a fost transformat într-un hotel confortabil. Singurii oameni care merg în Scilly fiind acum turiștii și observatorii de păsări din luna octombrie.

Reclamă

Castelul Star, cu pereții săi groși de granit, tavanele vechi cu grinzi și un bar, este o bază ideală pentru a explora una dintre nestematele ascunse ale Marii Britanii, spune Devon Live.

Cu aproximativ 5.000 de locuri de cazare, insulele nu par niciodată aglomerate, au puțin trafic și kilometri de plaje curate.

St Mary’s este cea mai mare dintre insule. Găzduiește aproximativ 1.600 din totalul de 2.100 de rezidenți permanenți ai arhipelagului. Are doar trei mile lungime și o milă în diametru.

Reclamă

Este locul unde Scilly este conectat cu restul lumii cu avionul. În port există bărci care să te ducă cu feribotul către celelalte insule.

Ce poți vizita pe insulă

A doua insulă ca mărime Tresco este între timp renumită pentru grădinile sale botanice create de Augustus Smith în secolul al XIX-lea. Descendentul său, Robert Dorrien Smith, prezidează acum insula.

Pinii Monterey din California și protea din Africa de Sud pot fi găsite în această felie a lumii subtropicale. De asemenea, poți descoperi mai mult de 20.000 de plante din peste 80 de țări.

Grădinile găzduiesc, de asemenea, epavele locale, precum și un tun de la Asociația navelor de război. Piederea lui în 1707 din cauza unei erori de navigație a dus la modalitatea pentru a descoperi o metodă de măsurare a longitudinii.

A fost, de asemenea, un loc de vacanță ales de Prințul Charles de atunci și de Prințesa Diana. Pe vremea când formau un cuplu, cei doi i-au dus pe Prințul William și Prințul Harry într-o excursie de vară cu bicicleta, în copilărie.

Acum, familia lui William și celebrități precum Jude Law, se bucură de intimitatea insulelor, de ritmul de viață și de mediul curat și deloc aglomerat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×