Reclamă

Ce spune Kate Middleton despre viața în Familia Regală Britanică. Prințesa de Wales crede că mai are multe de învățat

Soția Prințului William a oferit mai multe informații din interiorul Casei Regale. Ce spune Kate Middleton despre viața în Familia Regală Britanică nu mai este un secret. Prințesa de Wales a declarat recent că mai are multe de învățat în ceea ce privește rolul său în Familia Regală Britanică.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 mai 2023, 6:22

Kate Middleton este una dintre cele mai îndrăgite femei din Familia Regală Britanică. Aceasta se pregătește pentru viitorul să și al familiei sale. Soțul său, Prințul William, va deveni într-o zi Rege, iar Kate va trebui să-i fie acestuia alături în toate momentele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce spune Kate Middleton despre viața în Familia Regală Britanică

Kate Middleton este întotdeauna un simbol al eleganței. Cu toate acestea, Prințesa de Wales susține că mai are multe de învățat despre regulile de conduită și nu numai. Kate și-a deschis sufletul în fața admiratorilor săi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton alături de un grup de eleve înainte de a face împreună activități fizice
Kate Middleton și Prințul William se implică activ în proiectele dragi sufletelor lor / Profimedia Images

Prințesa de Wales le-a povestit acestora despre experiența pe care a avut-o în interiorul Familiei Regale Britanice.Kate Middleton a avut onoarea de a o cunoaște pe Regina Elisabeta aII-a. Regina Elisabeta a ajutat-o pe Kate să se adapteze mult mai repede și mai ușor la noua sa viață.

Reclamă

Spre deosebire de Meghan Markle, Kate Middleton a ales să joace un rol activ în Familia Regală. Kate a participat recent la o întâlnire ce a avut drept scop prevenirea bolilor mintale. Kate a primit din partea publicului mai multe întrebări, scriu publicațiile internaționale.

Una dintre întrebări făcea referire la modul în care Kate s-a adapat în Familia Regală. Prințesa a declarat că nu s-a așteptat niciodată să se afle în poziția pe care o are în prezent.

Kate susține că iubește tot ceea ce face, chiar dacă unele activități pot părea obositoare. Kate spune că mai are multe de învățat, dar se străduiește să se integreze cât mai bine în proiectele pe care le abordează.

Reclamă

Ce întrebări a primit Kate Middleton în timpul conferinței

Prințesa de Wales a primit mai multe întrebări despre viața sa privată. Mulți au vrut să afle cum anume a reușit soția Prințului William să se integreze în Familia Regală Britanică.Prințesa de Wales susține că a avut de făcut multe schimbări în ultimii ani. Acest lcru a vizata tât aspectul fizic, cât și calitățile sale de orator.

„Nu m-am descurcat niciodată atunci când a trebuit să vorbesc în public. Mă panichez atunci când văd mulțimi mari de oameni. Cu toate acestea, proiectele sunt cele mai importante.”

Kate Middleton a ascultat la rândul său plângerile copiilor care se confruntă cu probleme mintale. Kate Middleton a fost zărită recent în timp ce se juca pe un teren de sport alături de un grup de eleve. Prințesa de Wales promovează conștientizarea creșterii numărului de persoane care suferă de boli mintele. Prințesa de Wales își dorește să facă cât mai mult bine celor din jurul său.

Kate Middleton continuă să dea dovadă de eleganță cu fiecare apariție publică pe care o are. Prințesa de Wales ar vrea să fie în ajutorul cât mai multor tineri motiv pentru care se implică în astfel de proiecte umanitare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×