Reclamă

Ce spune Kate Middleton despre viața în Familia Regală Britanică. Prințesa de Wales crede că mai are multe de învățat

Soția Prințului William a oferit mai multe informații din interiorul Casei Regale. Ce spune Kate Middleton despre viața în Familia Regală Britanică nu mai este un secret. Prințesa de Wales a declarat recent că mai are multe de învățat în ceea ce privește rolul său în Familia Regală Britanică.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 mai 2023, 6:22

Kate Middleton este una dintre cele mai îndrăgite femei din Familia Regală Britanică. Aceasta se pregătește pentru viitorul să și al familiei sale. Soțul său, Prințul William, va deveni într-o zi Rege, iar Kate va trebui să-i fie acestuia alături în toate momentele.

Ce spune Kate Middleton despre viața în Familia Regală Britanică

Kate Middleton este întotdeauna un simbol al eleganței. Cu toate acestea, Prințesa de Wales susține că mai are multe de învățat despre regulile de conduită și nu numai. Kate și-a deschis sufletul în fața admiratorilor săi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton alături de un grup de eleve înainte de a face împreună activități fizice
Kate Middleton și Prințul William se implică activ în proiectele dragi sufletelor lor / Profimedia Images

Prințesa de Wales le-a povestit acestora despre experiența pe care a avut-o în interiorul Familiei Regale Britanice.Kate Middleton a avut onoarea de a o cunoaște pe Regina Elisabeta aII-a. Regina Elisabeta a ajutat-o pe Kate să se adapteze mult mai repede și mai ușor la noua sa viață.

Reclamă

Spre deosebire de Meghan Markle, Kate Middleton a ales să joace un rol activ în Familia Regală. Kate a participat recent la o întâlnire ce a avut drept scop prevenirea bolilor mintale. Kate a primit din partea publicului mai multe întrebări, scriu publicațiile internaționale.

Una dintre întrebări făcea referire la modul în care Kate s-a adapat în Familia Regală. Prințesa a declarat că nu s-a așteptat niciodată să se afle în poziția pe care o are în prezent.

Kate susține că iubește tot ceea ce face, chiar dacă unele activități pot părea obositoare. Kate spune că mai are multe de învățat, dar se străduiește să se integreze cât mai bine în proiectele pe care le abordează.

Reclamă

Ce întrebări a primit Kate Middleton în timpul conferinței

Prințesa de Wales a primit mai multe întrebări despre viața sa privată. Mulți au vrut să afle cum anume a reușit soția Prințului William să se integreze în Familia Regală Britanică.Prințesa de Wales susține că a avut de făcut multe schimbări în ultimii ani. Acest lcru a vizata tât aspectul fizic, cât și calitățile sale de orator.

„Nu m-am descurcat niciodată atunci când a trebuit să vorbesc în public. Mă panichez atunci când văd mulțimi mari de oameni. Cu toate acestea, proiectele sunt cele mai importante.”

Kate Middleton a ascultat la rândul său plângerile copiilor care se confruntă cu probleme mintale. Kate Middleton a fost zărită recent în timp ce se juca pe un teren de sport alături de un grup de eleve. Prințesa de Wales promovează conștientizarea creșterii numărului de persoane care suferă de boli mintele. Prințesa de Wales își dorește să facă cât mai mult bine celor din jurul său.

Kate Middleton continuă să dea dovadă de eleganță cu fiecare apariție publică pe care o are. Prințesa de Wales ar vrea să fie în ajutorul cât mai multor tineri motiv pentru care se implică în astfel de proiecte umanitare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×