Reclamă

Detalii pe care nu le știai despre Kate Middleton. Secrete bine ascunse ale Prințesei de Wales

Kate Middleton este mereu în atenția fanilor. Și pentru că presa a scris multe despre ea, admiratorii regali cred că o cunosc foarte bine. Cu toate acestea, există detalii pe care nu le știai despre Kate Middleton.

Publicat: 19 ianuarie 2023, 7:56

Prințesa de Wales este mereu apreciată pentru felul în care se îmbracă, pentru cum își educă copiii, pentru că se implică în acțiuni caritabile. Ea este căsătorită cu Prințul William, iar atunci când apar la evenimente toate privirile sunt asupra lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Detalii pe care nu le știai despre Kate Middleton

Kate Middleton se pare că poate să facă orice. De la a-și face singură machiajul de nuntă până la a coace prăjiturile de ziua copiilor ei. Citește mai departe pentru a afla secretele Prințesei de Wales, care a împlinit 41 de ani pe 9 ianuarie 2023.

Locul de naștere al lui Kate este în Anglia

Kate Middleton s-a născut în Reading, Anglia, în 1982. La vârsta de 2 ani, s-a mutat cu familia în Amman, Iordania, pentru slujba tatălui ei, Michael Middleton, la British Airways.

Familia Middleton a locuit în străinătate timp de doi ani și jumătate, iar viitoarea prințesă a mers acolo la grădiniță.

Reclamă

Ea și sora ei, Pippa, aveau porecle complementare

Kate și sora ei mai mică, Pippa Middleton, au avut odată porecle care se potriveau. Kate a făcut dezvăluirea în timp ce vizita vechea ei școală, St. Andrew’s School din Pangbourne, acum un deceniu. Kate i-a întrebat pe tinerii elevi dacă au animale de companie. Atunci ea și-a amintit ceva drăguț din copilărie.

„Era unul numit Pip și unul Squeak. Pentru că sora mea se numea Pippa, iar eu era Squeak”, a spus Kate, potrivit The Mirror.

Reclamă
Pippa Middleton alături de Ducesa de Cambridge la pregătirile pentru nunta cu Prințul William

A câștigat un premiu Duce de Edinburgh

Kate a avut o legătură specială cu Prințul Philip înainte de a se alătura Familiei Regale. În timp ce frecventa Colegiul Marlborough, ea a participat la Duke of Edinburgh Award. E un program de dezvoltare a tinerilor fondat de Prințul Philip, bunicul viitorului ei soț, Prințul William.

„Premiul Ducelui de Edinburgh este o modalitate foarte bună pentru tineri de a-și crește încrederea. De a învăța noi abilități, de a lucra ca parte a unei echipe și de a se distra de minune pe parcurs”, a spus ea mai târziu. „Deși obținerea premiului meu a fost uneori o provocare, este una dintre cele mai memorabile experiențe ale mele din copilărie și nu aș putea să o recomand mai mult”.

Este pasionată de sporturi

Nu e de mirare de ce se simte atât de confortabilă să poarte ținute sport la angajamentele oficiale! Prințesa Kate a crescut făcând sport, în special săritura în înălțime, potrivit biografiei sale de la Palat.

În timp ce era înscrisă la Școala St. Andrew, unde a frecventat de la 4 la 13 ani, ea a stabilit un record pentru evenimentul de atletism care se menține și astăzi, a raportat The Mirror.

A făcut un an pauză înainte de Universitate

După ce a absolvit Marlborough în 2000, Kate și-a luat un an pauză. În acea perioadă, a studiat la Institutul Britanic din Florența și a călătorit în Chile pentru a face lucrări de caritate cu Raleigh International.

Ea s-a înscris la Universitatea St. Andrews din Edinburgh, Scoția, în anul următor și l-a întâlnit pe Prințul William acolo la scurt timp după aceea.

A lucrat pentru scurt timp ca chelneriță

La fel ca mulți studenți, Kate a avut o slujbă în timpul cursurilor. În emisiunea specială BBC A Berry Royal Christmas în 2019, ea a dezvăluit că a lucrat pentru scurt timp ca chelneriță și a glumit că nu era foarte bună la asta!

După ce a servit într-un bar al organizației de caritate Action on Addiction, Kate i-a spus lui Mary Berry că „mi-a amintit de vremurile mele de universitate când făceam un pic pe chelnerița”, a raportat BBC.

A făcut parte dintr-o echipă de canotaj feminin

Kate și William s-au despărțit pentru scurt timp în aprilie 2007 și s-au împăcat în jurul lunii iunie. În timpul despărțirii lor, ea s-a alăturat The Sisterhood. E o echipă intensă de bărci dragon, formată exclusiv din femei, care se antrenează pentru a concura împotriva unei echipe de bărbați. Scopul era să strângă bani pentru acțiuni de caritate, a raportat The Telegraph.

„Kate a făcut tot antrenamentul și s-a implicat cu adevărat. Ea este foarte în formă. Dar este și puternică mental”, a declarat Emma Sayle, membru al echipajului, la acea vreme.

Nu a avut niciodată un poster cu Prințul William

Deși Prințul William era cel mai eligibil burlac al generației ei, Prințesa Kate nu avea o poză cu el fixată pe perete! Cuplul și-a anunțat logodna în noiembrie 2010. Atunci, Kate a dezmințit zvonul că avea un afiș cu Prințul în interviul ITV.

„Există o poveste care spune că ai avut o poză cu el pe perete?”, a întrebat-o pe Kate jurnalistul Tom Bradby.

„El își dorește! Nu, l-am avut pe tipul lui Levi pe perete”, a râs ea. „Nu o poză cu William. Îmi pare rău”, a spus ea, bătând pe genunchiul logodnicului ei.

Și-a făcut singură machiajul la nuntă

Nu a fost nevoie de un profesionist. Prințesa Kate s-a ocupă singură. În aprilie 2011, People a scris că Kate a luat câteva lecții private cu make-up artistul londonez Arabella Preston înainte de nunta ei regală Și-a perfecționat abilitățile de a-și face singură machiajul în ziua ei cea mare.

Organizatorul de nunți Mark Niemierko a declarat pentru People că Kate a luat decizia de a „păstra o oarecare normalitate” în viața ei.

Ea coace torturile de ziua copiilor ei

Kate a spus că ea coace prăjituri aniversare pentru cei trei copii ai săi – Prințul George, 9 ani, Prințesa Charlotte, 7 ani și Prințul Louis, 4 ani. Dezvăluirea a fost făcută tot la A Berry Royal Christmas în 2019. .

„Îmi place să fac tortul. A devenit un pic o tradiție să stau trează până la miezul nopții cu cantități ridicole de amestec de tort și glazură. Fac mult prea mult”, a spus Kate, potrivit Hello!. „Dar ador să fac asta.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×