Reclamă

Meniul de Crăciun al Familiei Regale Britanice. Ce preparate și-a dorit Regele Charles să fie incluse

Bucătarii au dezvăluit care a fost meniul de Crăciun al Familiei Regale Britanice. Anul acesta cina în familie a fost găzduită de către Regele Charles al III-lea. Conform surselor de la Palat, fiul Reginei Elisabeta a II-a ar fia vut câteva cereri speciale pentru bucătării săi.

Publicat: 29 decembrie 2022, 11:45

Familia Regală Britanică s-a bucurat de un menu vast cu preparate delicioase în seara de crăciun. Darren McGrady este bucătar regal și a lucrat pentru Regina Elisabeta a II-a vreme de mai mulți ani. Acesta a gătit și servit o mulțime de mese de crăciun pentru Familia Regală. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meniul de Crăciun al Familiei Regale Britanice

Conform declarațiilor făcute de bucătarul regal, Familia Regală Britanică nu alege preparate sofisticate în perioada sărbătorilor de iarnă. Meniul de Crăciun al Familiei Regale Britanice este unul cât mai simplu și mai lejer. Regele Charles ar fi cerut ca această tradiție începută de mama sa să se păstreze chiar și anul acesta.

Vezi mai multe imagini cu Familia Regală de Crăciun în Galeria Foto!

Kate Middleton alături de Prințul William și cei tri copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis
Prințesa de Wales a participat la slujbă alături de familia sa / Profimedia Images

”Când vine vorba de micu dejun, membrii familiei regale au alegeri cât mai simple și mai ușoare. Acest lucru s-a repetat și anul acesta. La fel se întâmplă și la prânz. Anul acesta Regele Charles al III-lea a dorit să servim curcan.”

Reclamă

”Regele nu și-a dorit niciodată să irosim mâncarea. Acest lucru s-a păstrat de la Majestatea Sa, Regina Elisabeta. Alături de curcan am servit și o garnitură de cartofi la cuptor. Pentru desert, Regele Charles și-a dorit să nu schimbăm nimic din meniu. Acesta a ales budinca, pe care am ales să o decorăm festiv”.

Conform publicației Hello, după prânz, membrii Familiei Regale Britanice merg la o plimbare pe teritoriul reședinței Sandringham Estate. Anul acesta Regele Charles a fost însărcinat cu găzduirea membrilor Familie Regale Britanice. Atmosfera a fost una de poveste.

După masa în familie, următoarea zi Regele și-a condus familia la biserică pentru a lua parte la slujba tradițională de Crăciun.

Reclamă

Copiii din Familai Regală nu iau masa cu membrii seniori

Familia Regală Britanică are mai multe reguli de protocol pe care le respectă. Printre acestea se numără și faptul că membrii seniori nu iau masa în același loc cu copiii. Motivele țin de organizare, după cum dezvăluie bucătarul chef.

În cadrul mesei de Crăciun sunt așteptați peste 70 de participanți, prin urmare copiii iau propriu lor prânz, dar într-o încăpere diferită. Aceștia sunt așteptați la masă alături de adulți imediat ce deprind regulile de etichetă și de protocol.

Însă meniul celor mici nu diferă foarte mult de cel al adulților. După prânz membrii seniori ai Familiei Regale Britanice obișnuiesc să servească ceaiul. Alături de ceai se servește și o felie de tort cu ciocolată sau diferite fursecuri specifice perioadei de Crăciun.

Bucătarul chef a declarat faptul că Regina Elisabeta a II-a obișnuiască să ceară ca la ceaiul de la amiază să fie servit tort cu ciocolată sau tort cu fructe proaspete. Majestatea Sa era foarte atentă când vine vorba de ingredientele care se află în preparatele pe care le gustă.

Aceasta obișnuia să ceară prăjituri cu fructe de pădure care să fie culese din grădina personală. Atunci când nu era sezonul fructelor de pădure, Majestatea Sa refuza să guste preparate cu fructe cumpărate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×