Reclamă

Prințul Louis a fost surprins într-un moment emoționant alături de bunica sa. Regina Consort Camilla este foarte grijulie cu nepotul său

Prințul Louis a fost surprins într-un moment emoționant alături de bunica sa. Micuțul a participat la slujba de Crăciun alături de întreaga sa familie. Frații săi, Prințul George și Prințesa Charlotte, și-au făcut debutul la acest eveniment încă din iarna anului 2019.

Publicat: 27 decembrie 2022, 11:24

Prințul Louis este cunoscut admiratorilor regali pentru comportamentul său năstrușnic. Micuțul se distrează de fiecare dată când participă la evenimente alături de familia sa. Fiind încă prea mic pentru a putea înțelege dimensiunea evenimentelor la care ia parte, de multe ori Prințul ajunge pe primele pagini ale publicațiilor internaționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Louis a fost surprins într-un moment emoționant alături de bunica sa

Kate Middleton a încercat să fie mereu atentă la fiul său. Totuși, au existat momente când Prințesa de Wales nu s-a putut ocupa de micuț.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles cu Regina Camilla și Prințul Louis
Regina Consort Camilla a fost surprinsă alături de nepotul său, Prințul Louis / Profimedia Images

După terminarea slujbei de Crăciun, Kate și restul membrilor din Familia Regală au stat de vorbă cu admiratorii care au fost prezenți la biserică. În aceste momente, Regina Consort s-a arătat a fi de mare ajutor.

Reclamă

Ea a preluat inițiativa și s-a ocupat de micuțul Prinț Louis. Fotografii l-au surprins pe Prințul Louis într-un moment emoționant alături de bunica sa. Familia s-a reunit la biserica St. Mary Magdalene, iar imaginile sunt unele de colecție.

Regina Camilla și-a pus mâna pe umărul nepotului său și l-a ajutat să meargă prin mulțime. Aceasta a purtat și o discuție amuzantă cu nepoțelul său. Din imagine se poate vedea cum Prințul Louis se luminează imediat la față și începe să zâmbească la bunica sa. În trecut s-a vorbit despre intervenția Reginei Camilla în educația copiilor Prințesei de Wales.

S-a zonit că Regina i-ar fi atras atenția soției Prințului William cu privire la comportamentul unuia dintre copii săi. Însă, Prințul Louis este încă mic, având doar 4 ani. Acesta este de multe ori iertat pentru glumele pe care le face în public.

Reclamă

Cine a participat la slujba de Crăciun de la biserica St Mary Magdalene

Întreaga Familia Regală a participat la evenimentul emoționant. Aceasta era una dintre tradițiile preferate ale Majestății Sale.

Regele Charles și-a dorit să ducă mai departe tradiția mamei sale și a fost cel care s-a ocupat de găzduirea membrilor din Familia Regală. La eveniment au fost văzuți nepoții Reginei Elisabeta, dar și strănepoții acesteia.

Regele Charles a fost tot timpul însoțit de soția sa, Regina Consort Camilla. La eveniment au participat și Mike și Zara Tindall, alături de fiica lor, Lena. Micuța a fost toată un zâmbet. Acesta a fost un moment minunat și un prilej deosebit pentru ca verișorii din Familai Regală să se regăsească între ei.

De altfel, Regele Charles și frații acestuia au luat masa de Crăciun împreună, ca parte a tradiției din Familai Regală Britanice. Nu în ultimul rând, Regele Charles a ținut un discurs emoționant de Crăciun în amintirea mult iubitei sale mame. Transmisiunea live a bucurat sufletele admiratorilor Familiei Regale.

Transmisiunea live obișnuia să fie făcută în fiecare an de către Regina Elisabeta a II-a. Anul acesta a sosit momentul ca fiul său să-i calce pe urme și să transmită gândurile sale bune și emoționante cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×